IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука от много време доста от колегите усилено ни убеждават, че спирането на Южен поток и другите проекти от големия шлем на Първанов е супер успех и голяма победа за България, спасява ни от едни супер неизгодни и корупционни схеми, блокира супервредното руско икономическо и политическо влияние, категорично препотвърждава евроатланитическата ни ориентация и пр. и пр.. И сигурно имат своите основания за тези си твърдения.

Интересно ми е обаче следното - ето, днес за пореден път от Русия потвърждават, че няма да има Южен поток - ами радвайте се бе, ние успяхме бе, победихме мечката, България вече е спасена, а матрьошките са натикани в миша дупка.

Защо обаче не чувам победни релации, защо Тиквонии днес реве като магаре, че "нямало да допусне тръбите да ни заобикалят" и плаши гаргите с някакво "Вето на ЕС".

Ами че нали точно това беше идеята бе, нали за това се бориха толкова години нашите евроатлантици, руските тръби да не минат през БГ - е ми на, няма да минат. Ура! Защо обаче не виждам ликуващи тълпи от протестъри, защо не излезе например Радан да обяви че днес е супер-добър ден за българската демокрация.

Вместо това тука ни обясняват че гроздето е кисело - че Турски паток нямало да стане, че Северен паток нямало да стане , че от Хан Аспарух блика вече газ и аха аха да ни превърне във втори Катар и пр. и пр.
    Ама чакайте бе скъпи приятели - това какво общо има с нас - нали битката беше да се спре един ВРЕДЕН, НЕИЗГОДЕН И АНТИБЪЛГАРСКИ ПРОЕКТ ! Ами ето, спряхме го - оттук нататък какво ни вълнуват разни северни , турски и прочее патоци? Като искат - нека си ги правят, важното е, че Бг се спаси от руския ботуш, нали така
    Айде честито, а сега Тиквоча при следващата челобитня в Анкара да не пропусне да се помоли на Ердоган да благоволи да ни закачи за хъба на гръцко-турската граница, че иначе ще трябва да купуваме от макетата или сърбите, а те вече със сигурност ще ни измародерят на мах !

И между другото, нали не се съмнявате, че в обозримо бъдеще в Бг няма да дойде никаква сериозна китайска инвестиция (за разлика от Гърция, Унгария и пр.) Защото те китайците не ядат домати с колците и през ум няма да им мине да се набутат с мащабен проект, който после Маккейн или някой заместник-помощник секретар да блокира с едно позвъняване до София!

Прочее, да ни е честита великата победа !!!

Коментар

• СП2 нямало да има. Аха.
      - Затова пък, Рашата фалирва веки.....колко пъти бяха, че им изпуснах броя, а, Маранди бей ефенди ?
      The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Защото няма да има Северен паток 2 и само спамиш темата.

Коментар

• Ужас, Борисов говори на конференцията за газов хъб с посинено око

Коментар

• Бе, що все като отворя приказка конкретно за България и за мястото й в Съюза, бягате и ви пречат беглите сравнения със западните й събратя и техните действия по отстояване на ....търговските интереси, както казва Холандия за "Северен поток 2", например

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              За северен паток 2 говоря, нали за него дрънкаш лакардии.

Питам те къде е и ми сипи газ от него?

П.П. Ай, бегай при Пешо, че не мога да ти трая глупостите. Влезе и осра темата веднага
              Ако те е нагазила ремисия, овладей се и се възползвай да оздравееш, стига с тва бъхтене с кратуната по цимента. Съвсем ще се разстроиш.
              - Споко, Голям Взрив не е имало. Санитарят се е 'зтървал.
              The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• За северен паток 2 говоря, нали за него дрънкаш лакардии.

Питам те къде е и ми сипи газ от него?

П.П. Ай, бегай при Пешо, че не мога да ти трая глупостите. Влезе и осра темата веднага

Коментар

И на това пАток ли викаш?

Сипи ми една кофа газ оттам. Ай, спри се с фростотиите си. Имаш една проектна компания с някакъв идеен проект и толкоз. На това ли викаш газопровод? ( на картинка )
                  приказки без край или въздух под налягане ... дерзай

А Северен поток е отдавна изграден... сега си спорят и за втори

Коментар

• И на това пАток ли викаш?

Сипи ми една кофа газ оттам. Ай, спри се с фростотиите си. Имаш една проектна компания с някакъв идеен проект и толкоз. На това ли викаш газопровод? ( на картинка )

Коментар

Къде го видя тоя Северен паток 2?

П.П. Продължавай да си говориш с плевенските села и не ме занимавайте с фростотиите си.
                      ама чети бе, човеко, чети

Проектът за нов руски газопровод до Германия предизвика тежки спорове сред европейските лидери
                      http://www.mediapool.bg/tusk-obyavi-...ews243323.html

виж, к'ви въпроси си задават в Европа:

Въпросът за разширяването на "Северен поток" е бил повдигнат на срещата на върха от италианския премиер Матео Ренци, съобщи самият той на пресконференция в Брюксел.
                      Германия и Холандия настояват, че разширението на "Северен поток" е търговски въпрос, а виждаме, че в него има и значителен политически подтекст, каза Ренци.

По думите му е странно, че година, след като "Южен поток" бе спрян с голям шум в ущърб на България и някои италиански компании, въпросът за "Северен поток 2" е бил взет в "абсолютна тишина".

П.П.
                      Някви комплекси на тема село ли имаш
                      Аз страдам, че си нямам ...още село

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Ми на Северен поток, кой е доставчик?
                        Къде го видя тоя Северен паток 2?

П.П. Продължавай да си говориш с плевенските села и не ме занимавайте с фростотиите си.

Коментар

За какво ти е този Южен паток, като доставчик щеше да бъде отново само Манголия? ( монопол )

Сега нямаш ли газ оттам?
                          Ми на Северен поток, кой е доставчик?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
                            Някой като Путин ?
                            Тоя мек и възпитан човек? По-скоро някой като Косматият.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Направи си бункер!!!
                              На това ли искаш да се обрече България?

Къде ще си гледаш доматите ...с евросубсидии

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                Как КОЙ бе пеше?
                                Който е подписал споразумение 5 без да има нито договор, нито цени, ескалации и т.н. , а само почерпка в пианобар и обещания за корупционни порции.
                                И не само трябва да плаща ами и да полежи за дълго.
                                Но като знаем КОЙ се е окопал в съдебната система, пак ти ще трябва да се бръкнеш май
                                Споразумение без Договор нали знаеш каква стойност има???

От 2009та досега няколко пъти можеше да е решен въпроса, в която и да е посока!

Май си влязал в ПиАр облъчващия екип на Борисов?

Коментар

Working...
                                X