IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    агенция една жена каза
    Явно там работиш
    Какво е това?

Коментар

Докато бат бойко търчи лъжи да търси газ от къде ли не/ а бе защо не идва това танкерче май беше индепендънт с демократичната газ, подарък за бг/, какво прави външния ни министър
      http://clubz.bg/44206-mitov_bylgariq..._sreshtu_rusiq
      България няма да подкрепи вдигането на европейските санкции, наложени на Русия, заяви министърът на външните работи Даниел Митов в интервю за Ройтерс

И нещо от Илиянчо Василев
      http://clubz.bg/44173-grand_idei_gyl...kraq_samo_dylg
      Гранд идеи гълтат гранд пари и накрая само дълг
      За хъба във Варна реалистично
      А аз що дочувам, че Газпром нещо не е*авал? - Сигурно, не са разбрали Великата далавера да играят комбина с фурнаджийска лопата.
      Last edited by Andi11; 07.09.2016, 13:20.
      The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
        Защото мъртъвците не се влиаят от курсове на петрола.
        - Или защото спада процентът от нефтените приходи в бюджета а, оттам, тяхното влияние
        The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Докато бат бойко търчи лъжи да търси газ от къде ли не/ а бе защо не идва това танкерче май беше индепендънт с демократичната газ, подарък за бг/, какво прави външния ни министър
          http://clubz.bg/44206-mitov_bylgariq..._sreshtu_rusiq
          България няма да подкрепи вдигането на европейските санкции, наложени на Русия, заяви министърът на външните работи Даниел Митов в интервю за Ройтерс

И нещо от Илиянчо Василев
          http://clubz.bg/44173-grand_idei_gyl...kraq_samo_dylg
          Гранд идеи гълтат гранд пари и накрая само дълг
          За хъба във Варна реалистично

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
            То е ясно, че не си разбрал. Аз обаче не съм и уточнявал.
            Ти си пусни търсачка, ще ти излезе. После го попитай за самопризнанията него лично.
            Ще си признае само и единствено, ако е седял на последния чин, до прозореца в ляво.
            агенция една жена каза
            Явно там работиш

Коментар

• http://clubz.bg/44194-kak_svetovnite...ata_karikaturi

Коментар

Не разбрах кой от върхушката го е убил, някакво име може ли, ако публикуваш и самопризнанията му ще почерпя
                То е ясно, че не си разбрал. Аз обаче не съм и уточнявал.
                Ти си пусни търсачка, ще ти излезе. После го попитай за самопризнанията него лично.
                Ще си признае само и единствено, ако е седял на последния чин, до прозореца в ляво.
                Last edited by Mario Teran; 07.09.2016, 12:18.

Коментар

Авторът на филма е Борис Немцов, убит от върхушката на Кремъл.
                  Не разбрах кой от върхушката го е убил, някакво име може ли, ако публикуваш и самопризнанията му ще почерпя

Коментар

Хайде да си останем в българския сленг.
                    Ти си защитавай и си хвали Русията, .....Итересува ме и това, да не я продадете пак на своите.
                    Да останем тук, с продажбите, макар че..
                    Гледам, вдигнали поменик на ген. Колев у Добруджата. Похвално и родолюбиво.
                    Ма що точно с "генерала наш" го озвучават?
                    Тези, дето сме чели повече, знаем, че "нашият генерал" от песента е персонаж от Могильовска губерния, руска империя - Черняев, Михаил Григорьевич, а песента - копие на Wenn die Soldaten..
                    Въобще, малко мешана, чуждоземска работа...
                    Не можеше ли с това?
                    То поне е съвсем наше и собствено.
                    И мен ме интересуват продавачите... Днешните де, щото миналите вече са си с парите и замъците.
                    Абе, Фердинанд за колко пласира България та да се метне на страната на Германия, Турция и Австро-Унгария?
                    А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                      Къде видяхте критика? Има само саркастично удивление.
                      Руският закон за "чуждестранните агенти" е преписан от щатският, който пък си действа от 1938 г. съвсем демократично... във вътрешната тоалетна.
                      Да цитирам. "The Foreign Agents Registration Act (FARA) was enacted in 1938."

И що протестират, като правят същото.. ще стане век вече? Като излезете от фекалния сленг, може да пробвате с разумен отговор.
                      Хайде да си останем в българския сленг.
                      Ти си защитавай и си хвали Русията, а аз нямам никакви намерения, да ти доказвам каквото и да било по твоя проблем, защото мен ме вълнува България. Интересува ме и това, да не я продадете пак на своите.

Коментар

Първо минете на внутрешни тоалетни, тогава критикувайте напреднали държави.
                        Къде видяхте критика? Има само саркастично удивление.
                        Руският закон за "чуждестранните агенти" е преписан от щатският, който пък си действа от 1938 г. съвсем демократично... във вътрешната тоалетна.
                        Да цитирам. "The Foreign Agents Registration Act (FARA) was enacted in 1938."

И що протестират, като правят същото.. ще стане век вече? Като излезете от фекалния сленг, може да пробвате с разумен отговор.
                        А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Сколько украли на Олимпиаде в Сочи?

Авторът на филма е Борис Немцов, убит от върхушката на Кремъл.

Коментар

Хм..
                            Тези от Центъра Ливада ги обявиха за "чуждестранен агент" преди дни, а агентурният апарат взел да протестира из амбасадите:
                            "США обеспокоены в связи с внесением российской неправительственной организации "Левада-центр" в список организаций - иностранных агентов России.
                            Об этом заявил официальный представитель Госдепартамента США Марк Тонер.."

Точно САЩ да са в безпокойство..
                            Напоследък, тва "безпокойство", праи все по-малко впечатление и не се взима под внимание...
                            гОвори си, не ми пречиш...
                            часовника се върти...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Хм..
                              Тези от Центъра Ливада ги обявиха за "чуждестранен агент" преди дни, а агентурният апарат взел да протестира из амбасадите:
                              "США обеспокоены в связи с внесением российской неправительственной организации "Левада-центр" в список организаций - иностранных агентов России.

Първо минете на внутрешни тоалетни, тогава критикувайте напреднали държави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                                Руската агенция Левада-Центр публикува данни от проучване на общественото мнение в Русия, проведено в периода 26-29 август 2016г., като в това проучване въпросите са свързани с предстоящите избори в Русия.
                                Според данни от това проучване на въпрос, зададен на запитаните хора в Русия, "Как мислите, ще има ли в Държавната дума на Русия, създадена след тези избори, партия която ще представлява там вашите възгледи и интереси" 47 % от запитаните хора в Русия са отговорили "да", 30 % са отговорили не, а 23 % са казали, че се затрудняват да отговорят.
                                .................................................. .................................................. ............
                                Без коментар.
                                Хм..

Коментар

Working...
                                X