Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеДокато бат бойко търчи лъжи да търси газ от къде ли не/ а бе защо не идва това танкерче май беше индепендънт с демократичната газ, подарък за бг/, какво прави външния ни министър
http://clubz.bg/44206-mitov_bylgariq..._sreshtu_rusiq
България няма да подкрепи вдигането на европейските санкции, наложени на Русия, заяви министърът на външните работи Даниел Митов в интервю за Ройтерс
И нещо от Илиянчо Василев
http://clubz.bg/44173-grand_idei_gyl...kraq_samo_dylg
Гранд идеи гълтат гранд пари и накрая само дълг
За хъба във Варна реалистичноLast edited by Andi11; 07.09.2016, 13:20.The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЗащото мъртъвците не се влиаят от курсове на петрола.The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Докато бат бойко търчи лъжи да търси газ от къде ли не/ а бе защо не идва това танкерче май беше индепендънт с демократичната газ, подарък за бг/, какво прави външния ни министър
http://clubz.bg/44206-mitov_bylgariq..._sreshtu_rusiq
България няма да подкрепи вдигането на европейските санкции, наложени на Русия, заяви министърът на външните работи Даниел Митов в интервю за Ройтерс
И нещо от Илиянчо Василев
http://clubz.bg/44173-grand_idei_gyl...kraq_samo_dylg
Гранд идеи гълтат гранд пари и накрая само дълг
За хъба във Варна реалистично
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеТо е ясно, че не си разбрал. Аз обаче не съм и уточнявал.
Ти си пусни търсачка, ще ти излезе. После го попитай за самопризнанията него лично.
Ще си признае само и единствено, ако е седял на последния чин, до прозореца в ляво.
Явно там работиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе разбрах кой от върхушката го е убил, някакво име може ли, ако публикуваш и самопризнанията му ще почерпя
Ти си пусни търсачка, ще ти излезе. После го попитай за самопризнанията него лично.
Ще си признае само и единствено, ако е седял на последния чин, до прозореца в ляво.
Last edited by Mario Teran; 07.09.2016, 12:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеАвторът на филма е Борис Немцов, убит от върхушката на Кремъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеХайде да си останем в българския сленг.
Ти си защитавай и си хвали Русията, .....Итересува ме и това, да не я продадете пак на своите.
Гледам, вдигнали поменик на ген. Колев у Добруджата. Похвално и родолюбиво.
Ма що точно с "генерала наш" го озвучават?
Тези, дето сме чели повече, знаем, че "нашият генерал" от песента е персонаж от Могильовска губерния, руска империя - Черняев, Михаил Григорьевич, а песента - копие на Wenn die Soldaten..
Въобще, малко мешана, чуждоземска работа...
Не можеше ли с това?
То поне е съвсем наше и собствено.
И мен ме интересуват продавачите... Днешните де, щото миналите вече са си с парите и замъците.
Абе, Фердинанд за колко пласира България та да се метне на страната на Германия, Турция и Австро-Унгария?А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнениеКъде видяхте критика? Има само саркастично удивление.
Руският закон за "чуждестранните агенти" е преписан от щатският, който пък си действа от 1938 г. съвсем демократично... във вътрешната тоалетна.
Да цитирам. "The Foreign Agents Registration Act (FARA) was enacted in 1938."
И що протестират, като правят същото.. ще стане век вече? Като излезете от фекалния сленг, може да пробвате с разумен отговор.
Ти си защитавай и си хвали Русията, а аз нямам никакви намерения, да ти доказвам каквото и да било по твоя проблем, защото мен ме вълнува България. Интересува ме и това, да не я продадете пак на своите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеПърво минете на внутрешни тоалетни, тогава критикувайте напреднали държави.
Руският закон за "чуждестранните агенти" е преписан от щатският, който пък си действа от 1938 г. съвсем демократично... във вътрешната тоалетна.
Да цитирам. "The Foreign Agents Registration Act (FARA) was enacted in 1938."
И що протестират, като правят същото.. ще стане век вече? Като излезете от фекалния сленг, може да пробвате с разумен отговор.А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнениеХм..
Тези от Центъра Ливада ги обявиха за "чуждестранен агент" преди дни, а агентурният апарат взел да протестира из амбасадите:
"США обеспокоены в связи с внесением российской неправительственной организации "Левада-центр" в список организаций - иностранных агентов России.
Об этом заявил официальный представитель Госдепартамента США Марк Тонер.."
Точно САЩ да са в безпокойство..
гОвори си, не ми пречиш...
часовника се върти...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнениеХм..
Тези от Центъра Ливада ги обявиха за "чуждестранен агент" преди дни, а агентурният апарат взел да протестира из амбасадите:
"США обеспокоены в связи с внесением российской неправительственной организации "Левада-центр" в список организаций - иностранных агентов России.
Точно САЩ да са в безпокойство..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеРуската агенция Левада-Центр публикува данни от проучване на общественото мнение в Русия, проведено в периода 26-29 август 2016г., като в това проучване въпросите са свързани с предстоящите избори в Русия.
Според данни от това проучване на въпрос, зададен на запитаните хора в Русия, "Как мислите, ще има ли в Държавната дума на Русия, създадена след тези избори, партия която ще представлява там вашите възгледи и интереси" 47 % от запитаните хора в Русия са отговорили "да", 30 % са отговорили не, а 23 % са казали, че се затрудняват да отговорят.
.................................................. .................................................. ............
Без коментар.
Точно САЩ да са в безпокойство..А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"
Коментар
Коментар