IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Парцалев даваш заден, така не може, разгроми гадните руснаци, покажи им къде зимуват мечките
    Рашките мечки са особен вид, не спят зимен сън. Което буди известни неудобства за западът.
    The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ти не си ли чувал че няма анонимни в интернет
      Я ми кажи моят адрес че се загубих днес,хахаха смешко

Коментар

От къде да знам, вие в Русия сте специалисти по тровенето на атлетите си - би трябвало да знаете
        Парцалев даваш заден, така не може, разгроми гадните руснаци, покажи им къде зимуват мечките

Коментар

факт

Значи, повече от ясно ти е, че съм далече от Русия, но си заработваш по ....хибридна линия... нали така й казвате на лъжата - хибридна война

Коментар

То толкова неща са изприказвани че, ако всички биха били истина, светът да го няма. Ако им вярваш, какъв си, според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Съни трябва нещо не толкова булевардно, дай някакхв официален документ
              ми, порови се в сайта на ЕС

Все това ще откриеш:

ЕС реже парите за бедните райони от Източна Европа, дава ги за гранична охрана
              Страните от ЕС решиха да намалят средствата за бедните региони, предимно в Източна Европа, в бюджета за идната година за сметка на охраната на външните граници.
              Предложение на Европейската комисия за увеличаване на парите за справяне с мигрантската криза в бюджета на ЕС за 2017 година бе изцяло подкрепено от европейските правителства, съобщи Ройтерс, цитиран от БТА.
              ....

Как мислиш, тази новина ли е по-важна ...или ...това с колко е намалял оборота на лавкопродавците в Русия ...или пък, Путин с кого си е пил кафето?

Коментар

ИСкаш да кажеш че си глупав- да забелязали сме го, но не ти го казвахме от уважение. Е няма как вече сам разбра
                Остави го, той е в дилема-парадокс: Или не е истина, или аз, като мурзилка, не казвам истина, или кой го знай още кво го хапе. Зае-би, толко си може, горкият.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
                  - И как определи, откъде е Съни? Ходиш си с пеленгатерите, тей ли?

Коментар

От къде да знам, вие в Русия сте специалисти по тровенето на атлетите си - би трябвало да знаете
                    - И как определи, откъде е Съни? Ходиш си с пеленгатерите, тей ли?

Коментар

Аз четох листовката http://www.medicine.bg/public/listovka/28093s.pdf

Там пише че е възможно да се нарушат реакциите и да доведе до сънливост и липса на концентрация.
                      Ще си позволя едно предположение
                      Всички спортисти имат множество травми, които биха им пречили по време на състезание. И затова някои пият силни обезболяващи. Това се явява един вид предимство пред тези, които не пият лекарства и играят/състезават с болки.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Мии, като си почнал давай наред с четенето - виж, к'во пише за аналгина...

А нещо за двойния стандарт да кажеш....що ямайската спринтьоркай действа като допинг Оксикодона, а е ок за тениса, а

Коментар

Благодаря, но не се впечатлявам от мненията на мурзилки.
                          Всичко което казват е лъжа.
                          ИСкаш да кажеш че си глупав- да забелязали сме го, но не ти го казвахме от уважение. Е няма как вече сам разбра

Коментар

Аз четох листовката http://www.medicine.bg/public/listovka/28093s.pdf

Там пише че е възможно да се нарушат реакциите и да доведе до сънливост и липса на концентрация.
                            Мии, като си почнал давай наред с четенето - виж, к'во пише за аналгина...

А нещо за двойния стандарт да кажеш....що ямайската спринтьорка й действа като допинг Оксикодона, а е ок за тениса, а

Коментар

Благодаря, но не се впечатлявам от мненията на мурзилки.
                              Всичко което казват е лъжа.
                              Е, ти си истина, налЭ

Коментар

Ето го спасява килърито
                                http://metro.co.uk/2016/09/13/trump-...octor-6124813/
                                Trump and Putin poisoned Hillary Clinton, warns top doctor
                                Горката! Според мен са й дали три дена почивка и пускат двойничката. Нервите й се изпилиха още навремето от едно фелацио. Пък и държавен секретар я тресеше. Имало ли е дърсек да е ставал председател на републиката? Не я бройте нашата народна реп.

Коментар

Working...
                                X