IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    Сега видях, че никой комунист, влюбен в Русия, не е отговорил на въпроса, защо цял свят следи щатската борса всеки божи ден. Не руската, не венесуелската, не южнокорейската, а щатската. Как става така, при палажение, че Самая магучая сторона е Мадърррррраша!
    Аз следя руската борса повече от щатската и имах акции на сбербанк и руски рубли когато бяха 22 стинки.... а американски акции не съм имал от години ..
    А не съм комунист даваш глупави примери ако търгувам с венесуела ща търгувам с долари щото така ми изнася но ако искам да търгувам с русия ще търгувам с рубли.... щото на тях така им изнася ако не ми харесва .... същото е с американците ..

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Вие подкрепяте всичко, което да обезбългари България. Знаем.
      "Майната му на православието"
      Майната му на родолюбието, майната на кирилицата, майната му на българския език...
      Колко "достоверно" казано..
      А да, когато се обръщаш към комуняги, не цитирай нормалните хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Кой Ботев бе маркс?
        Този дето говори за "православните скотове" ли?
        Подкрепям! И аз го харесвам.
        Вие подкрепяте всичко, което да обезбългари България. Знаем.
        "Майната му на православието"
        Майната му на родолюбието, майната на кирилицата, майната му на българския език...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Сега какви са тези глупости? Ясно е, че Ботев е бил комунист, а щом е бил комунист значи е бил и православен.
          ... а пък колко много е харесвал Путен...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Кой Ботев бе маркс?
            Сега какви са тези глупости? Ясно е, че Ботев е бил комунист, а щом е бил комунист значи е бил и православен.

Коментар

• Средна работна заплата за година на български учител - 4900 евро, средна работна заплата за година на учител в МАКЕДОНИЯ- 13 000 евро/тринадесет хиляди евро/.
              Не, не е грешка.
              Явно братята македонци са разбрали къде трябва да инвестира държавата.
              Средната възраст на българския учител при същата държавна политика до година, две ще е 60 години.
              Не само, че няма има кой да ни учи децата, но и онова , на което му викат армия има 30% незаети места.
              Тъй, ако не са наясно управляващите, държавата се изпразва.
              #стабилност- ГЕРБ

Коментар

• Сега видях, че никой комунист, влюбен в Русия, не е отговорил на въпроса, защо цял свят следи щатската борса всеки божи ден. Не руската, не венесуелската, не южнокорейската, а щатската. Как става така, при палажение, че Самая магучая сторона е Мадърррррраша!

Коментар

• Кой Ботев бе маркс?

Коментар

• ВАНГА

МАГАРЕТО на Боко ще е женско,честито на мераклиите*

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      http://www.blitz.bg/news/article/445288
                      Гражданска война в Париж заради трудовата реформа

Стефан Стефанов
                      Какво става с тази Западна Цивилизация бре!?!?!? Властимащите бият останалите защото не искат да бъдат в рая
                      Каква Западна цивилизация, какви 5 евро... Когато Аристотел е учил Александър Велики на философия, история, архитектура, изкуство и прочие, предките на Оланд и Меркел са пасли говеда и са мучали у раските. На запад отдавна храмовете са станали музеи, а западното общество/БИОМАСАТА задоволява примитивните си потребности тип БираСексРокендрол, Пиво в хладилника, Кардан в моторетката и Въздухотрес в празната кратуна

Аз винаги съм считал за истинския национален герой Христо Ботев, а не Васил Левски. Левски е по удобен за национален герой и е напомпан с легенди и митове, докато Ботев е национален гений в чиста форма, в интелектуален, емоционален, духовен, творчески план. Поет, писател, публицист

Смешен плач
                      http://litclub.bg/library/bg/botev/publ/plach.htm
                      Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани - за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, - плачете! - лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!

Училището и само училището, казва баба Македония, ще избави Европа от социален преврат - училището и само училището, повтаряме ний, ще я приготви за тоя преврат; но не училището на Златоуста и Лойола, на Вилхелма и Наполеона, а онова на Фурие и Прудона, на Кювие и Нютона - и училището житейско.
                      Комунистите са мъченици, защото не са важни средствата в борбата им за свобода, а идеята на тази борба. "И свободата ще има свойте езуити", казва Гейне.
                      Нека сега нашата журналистика задържи сълзите си, както ще ги задържи в европейската - за да оплаче други столици, други варварства и страдания, кога робът извика на господаря си: кой си ти, що плачеш? Мъж ли си, жена ли, или хермафродит - звяр или риба? ... И ще бъде ден - ден първий.

Пп. Спомням си нашто президент на празниците на Ботева и си мисля. Туй същество, ползвайки за пиар знамето Ботев, дали познава творчеството му

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        http://www.blitz.bg/news/article/445288

Стефан Стефанов
                        Какво става с тази Западна Цивилизация бре!?!?!? Властимащите бият останалите защото не искат да бъдат в рая
                        - Раят е рай на бандитите.
                        The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/445288

Стефан Стефанов

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Не знам какво си цитирал, но е очевидно че Колето е един от вас, действащ като един от вас разбира се. Ето сега си има и фен-клуб на Евразийския съюз. Не си ли се записал?
                            Не знам за евразииски но моя съюз е Швейцария и пълен неутралитет , .що стана с Тръмп , щял да излиза от нато и да остави баба меркел на арабите а такива като теб щял да ги върне в авганистан......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              що ти какво имаш с банев....
                              Аз винаги съм цитирал една св.тройца който е вредна за страната...
                              Бедо , Банев ,Божков.. за разлика от теб който е от седерастите ,крайните... а аз съм работил за избирането на само един президент и той се наричаше коня П.Стоянов поредния предател на националните интереси....
                              Не знам какво си цитирал, но е очевидно че Колето е един от вас, действащ като един от вас разбира се. Ето сега си има и фен-клуб на Евразийския съюз. Не си ли се записал?
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                Монти, ми я разкажи за вашия кандидат-президент, Колето Банев, че виж какви работи пише за него, а и нали е един от вас?

Банев е типичен представител на старата комсомолска гвардия, навлязла устремно в приватизацията на страната, за да съсипе всичко създадено от социализма с лека ръка, като се облагодетелства. Така се роди червената олигархия в България, чийто типичен представител е новопокръстеният Николай Банев. Човекът, който съсипа не едно и две предприятия...
                                от огромната империя от предприятия, взети за жълти стотинки от Банев, на когото всички власти уж постоянно му „пречат”, е останал само един работещ цех в „Елма” Ямбол...

що ти какво имаш с банев....
                                Аз винаги съм цитирал една св.тройца който е вредна за страната...
                                Бедо , Банев ,Божков.. за разлика от теб който е от седерастите ,крайните... а аз съм работил за избирането на само един президент и той се наричаше коня П.Стоянов поредния предател на националните интереси....

Коментар

Working...
                                X