If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вярно е, един керван е тръгнал по трасето Сирия-руслямия със седем инструктори и офицер .... в ковчези.
"След обявяване на примирието в Сирия някакви терористи продължили да стрелят.
– Това да не са ваши войски? –попитали американците руснаците
– Ихтамнет! – бил традиционния отговор.
– Добре тогава, ще ги бомбим – предупредили американците и разбомбили нарушителите в Дейр Зора.
– Американците унищожиха батальон от правителствените войски на Асад! – надават вой руснаците и свикват Съвета по безопасност.
А цинковите ковчези тръгват за Русия...."
Сигурно, точно така е станало...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Партията „Единна Русия на президента Владимир Путин спечели две трети или конституционно мнозинство в Държавната Дума, показват предварителните данни от преброяване на гласовете на парламентарните избори в Русия.
Победата на Путин и Медведев в снимки
"Единна Русия” взима 76,22% от местата в Държавната Дума.
Последният път партията имаше такова мнозинство през 2007-2011 години.
Съмнявам се, че ще карат груза чак до раССиа. Все пак това е излишен разход на и без това оскъдните напоследък денги. Имат си полеви крематориуми за тези цели, както и добри практики от Украйна.
Вярно е, един керван е тръгнал по трасето Сирия-руслямия със седем инструктори и офицер .... в ковчези.
"След обявяване на примирието в Сирия някакви терористи продължили да стрелят.
– Това да не са ваши войски? –попитали американците руснаците
– Ихтамнет! – бил традиционния отговор.
– Добре тогава, ще ги бомбим – предупредили американците и разбомбили нарушителите в Дейр Зора.
– Американците унищожиха батальон от правителствените войски на Асад! – надават вой руснаците и свикват Съвета по безопасност.
А цинковите ковчези тръгват за Русия...."
Ах да марков пише по надолу че касянов е взел 1,2%- хайде сметни колко човека са гласували за него- ами то излиза че родата му е гласувала и никой друг
Ми то пише, че 65% сидели дома, ай ся, главо, сметни колко са 1/4 от 35% дет не са сидели дома...
Ама нищо де те там всички много го обичат, нищо, че само 8% пускат бюлетина... (без да броим разбира се бюлетините дето тьотките от клипа пускат допълнително, ей тъй да има либоф за вожда и учителя)...
Ама защо му възлагаш такива задачи на човечеца ...
Маса народ цвили с глас над шедьоврите на тази мозъчна икона ....
Ми то пише, че 65% сидели дома, ай ся, главо, сметни колко са 1/4 от 35% дет не са сидели дома...
Ама нищо де те там всички много го обичат, нищо, че само 8% пускат бюлетина... (без да броим разбира се бюлетините дето тьотките от клипа пускат допълнително, ей тъй да има либоф за вожда и учителя)...
минимално 30- максимално 55% са гласували в бг през 2014.
Смешко. Сигурно другите са ходили за гъби
И какво видя на клипчето- ами те същите работи ги има и в англия при референдума, и в северна шотландия, най вероятно и в бг. Всъщност при последните избори на които гласувах на мангалите даваха кибрити герб, вътре с 50лв- лично съм го видял. Така че нищо ново под слънцето
Коментар