If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А на всички подкрепящи желая от все сърце синовете им да се оженят за емигранти мъже от Африка за да изпитат евроатлантическите ценности на свой гръб...
Ще ги изпитат не на "свой гръб", ами на една педя под гърба.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ето например днес излезе един официален доклад на една многонационална разследваща комисия от над 150 следователи и прокурори, която съвсем ясно в доклада заяви, че една северна държава е осъществила един много грозен терористичен акт, сваляйки пътнически самолет, посредством въоръжените си сили, които на всичко отгоре са се намирали неправомерно и несанкционирано на територията на трета държава...
.
Първо.
На какво основание държавата от НАТО Холандия разследва този инцидент?
Няма такова основание.
Съгласно "Конвенция за международно гражданско въздухоплаване" разследването се извършва от държавата, където е станал инцидента. Това е Украйна.
Съгласно същата конвенция държавата, в която е регистрирано въздухоплавателното средство има право на наблюдатели във всички фази на разследването. И това не е спазено.
Член 26
Разследване на злополуки
В случай на злополука с въздухоплавателно средство ... и причинила смърт ... държавата, на чиято територия е станала злополуката, започва разследване на обстоятелствата около злополуката в съответствие.... На държавата, в която е регистрирано въздухоплавателното средство, трябва да бъде предоставена възможност да назначи наблюдатели, които да присъстват при разследването, като държавата, провеждаща разследването, изпраща доклада и заключенията по въпроса на тази държава.
Второ. Дори тази незаконна разследваща комисия няма никакво доказателство, че ракетата свалила самолета е изстреляна от руснаци, освен ако не приемем и украинците за руснаци.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Не така щото ше получиш бан.На тоя другар не мое се говори така.Против политиката на сайта е да се приказва че САЩ са терористи а Бойко е техен слуга
хехе, мен някакъв бан не може да ме стресне. Аз, за разлика от други "заслужили инвеститори" с гъбични никове и постове само в политическите теми, не пиша в работно време по форумите, противоречи ми на евроценностите. А понеже не ми плащат за постове, няма и да ми се накриви капата даже.
Я, нищо не съм пропуснал. Освен да предположа обоновано, че има заговор и умисъл при оттегляне кандидатурата на Бокова. Да бяха го сторили в началото-да ги разбереш. Коне посред бързей не се сменят.
Бокова никога не ми е била приятна дори напротив противна ми е и най вече заради гнусният си брат.Е сега оня с квалитетните вина не се репчи там Бог раздаде правосъдие.Но след тая помия много ми се ще Бокова да спечели а интригантката баба Сталинка да получи ритник в тлъстия дирник.А на всички подкрепящи желая от все сърце синовете им да се оженят за емигранти мъже от Африка за да изпитат евроатлантическите ценности на свой гръб.И им пожелавам пишни и богати сватби та целите градове да разберат и завистливо да цъкат с език
хехе, намери точно т.н. външен министър да ми даваш за пример.
Да, много фигуративно говориш за примки и държави-терористи, айде малко се осъзнай, че почваш да приличаш на соросоидна пропагандна станция, не случайно хората почват да си мислят, че си платен трол, как да им обясня, че проблема е другаде.
Не така щото ше получиш бан.На тоя другар не мое се говори така.Против политиката на сайта е да се приказва че САЩ са терористи а Бойко е техен слуга
Значи, бях сигурен, че точно такъв отговор ще получа, за негрите, боя и прочее... разчупи ве , човек, изненадай ме...
Хехе, ама че довод, бил сигурен. Нещо да не съм излъгал? Не мога да те изнадам, не съм разчупен като теб, че чак да хлопам.
Я по-добре ни обясни научи ли колко % е 25,8 млн от 116,6 млн? Още ли е 8 %?
Ама какво да ти отговарям, по-добре ни кажи коя държава нахлу в Ирак с изфабрикувани данни за ОМП. А за тeзи фалшификации дали нямаше наскоро доклади в UK? Или пък коя държава спонсорира брадати фанатици режещи глави в Сирия?
Значи, бях сигурен, че точно такъв отговор ще получа, за негрите, боя и прочее... разчупи ве , човек, изненадай ме...
Ама какво да ти отговарям, по-добре ни кажи коя държава нахлу в Ирак с изфабрикувани данни за ОМП. А за тeзи фалшификации дали нямаше наскоро доклади в UK? Или пък коя държава спонсорира брадати фанатици режещи глави в Сирия?
Не така. Всички знаят, това е една варваска държава, която...
Що бе? Ти по-добре от мен трябва да знаеш, че има такива държави, които международната общност определя като терористи. Ето например днес излезе един официален доклад на една многонационална разследваща комисия от над 150 следователи и прокурори, която съвсем ясно в доклада заяви, че една северна държава е осъществила един много грозен терористичен акт, сваляйки пътнически самолет, посредством въоръжените си сили, които на всичко отгоре са се намирали неправомерно и несанкционирано на територията на трета държава...
Та каква ерго се явява държава, която върши подобни терористични актове... Не ми отговаряй (реторично е)...
Я, нищо не съм пропуснал. Освен да предположа обоновано, че има заговор и умисъл при оттегляне кандидатурата на Бокова. Да бяха го сторили в началото-да ги разбереш. Коне посред бързей не се сменят.
По същия начин, по който днес българският външен министър трикратно нарече пропагандатори на сходни с вашите позиции - лъжци...
Иначе аз говоря фигуративно... айде счупи малко, че съвсем си заприличал на другарите от кварталния клуб на БСП...
Най сигурния начин да имаме червен президент е Тиквата да се държи силно зависим от началниците....
вече е на 60% сигурно особено като видях днес едно партиино изследване и гробаря Димитров за малко да не влезе в Балотажа...
Фандъкова е на 28 % а Дончев на 24%.... Радев е на 31%....
Борисов води на Радев с 5 %....
По същия начин, по който днес българският външен министър трикратно нарече пропагандатори на сходни с вашите позиции - лъжци...
Иначе аз говоря фигуративно... айде счупи малко, че съвсем си заприличал на другарите от кварталния клуб на БСП...
хехе, намери точно т.н. външен министър да ми даваш за пример.
Да, много фигуративно говориш за примки и държави-терористи, айде малко се осъзнай, че почваш да приличаш на соросоидна пропагандна станция, не случайно хората почват да си мислят, че си платен трол, как да им обясня, че проблема е другаде.
Amsterdamm, бихте ли обяснили как точно този пост се вписва в разбиранията за нормалност и възпитание? Смятате ли, че подобни мнения следва да се толерират?
че да го изтрият, що да не го изтрият, ама като са почнали да махнат и товя пост със затягането на примките, щото това не знам как точно отговаря на правилата за добро поведение във форума, да не говорим за изказавнията за държавите-терористи и т.н.
Що бе? Ти по-добре от мен трябва да знаеш, че има такива държави, които международната общност определя като терористи. Ето например днес излезе един официален доклад на една многонационална разследваща комисия от над 150 следователи и прокурори, която съвсем ясно в доклада заяви, че една северна държава е осъществила един много грозен терористичен акт, сваляйки пътнически самолет, посредством въоръжените си сили, които на всичко отгоре са се намирали неправомерно и несанкционирано на територията на трета държава...
Та каква ерго се явява държава, която върши подобни терористични актове... Не ми отговаряй (реторично е)...
Що не продължиш
И на всеки нормален човек е ясно ,
че в България не могат да работят
едновременно 4 блока х1000МВт
/поне 7 месеца в годината/,
че Белене е излишно поне в близките
20-30 години/колкото удължат ресурса на 5-6 блок в Козлодуй/,
че ако има железен договор за изкупуване на тока
ще бъде подобен на Мариците,само че за
два пъти по-голяма мощност и за пет пъти по-голяма
сума капиталови разходи,
че всички разходи направени по Белене
дори и проекта да стане предимно частен
пак трябва да се избият от вътрешния пазар
защото нито на сърбина,нито на гърка му пука
колко са се ушили инвеститорите
те ще купят ток по пазарна цена
И че ако тока в България поскъпне ,нашата промишленост
става неконкурентно способна ,ще фалира или изнесе
производствата в чужбина и тук ще настъпи
една прекрасна безработица
Ми няма да пиша чаршафи.За да пиша за Белене трябва да знам повече неща за проекта.Но категорично казвам че мощности които са бавноманеврени по 1000 мегавата на нас не ни трябват.Ако Румъния и Турция ще строят атомни централи ние трябва да строим вецове и да продаваме върхова енергия като регулираме системите на Турция и Румъния а това е скъп ток.Колкото повече язовири и вецове толкова по добре.Пак повтарям не вецове на течащи води а такива с изравнители
Коментар