IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Да, тая смехория със санкциите и аз мислех да я кача, ма ето Маркс ме преварил...

Е ся що е тоя рев да им свалят санкциите, които не им пречат, нали... и то по такъв мелодраматичен начин - все едно (с денонсирането на плутониевото споразумение) руснаците са си опрели сами пищова на челото и викат, че ще се гръмнат ако не им отменят санкциите... Голям смях с тия аматьори... вече само Боцата им се връзва...
    не внимаваш, гъба..
    не само да отменят "снкциите", но и да платят ..
    това, само покрай другите искания ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      ... Нещо става
      Е, то не става от вчера...
      Напънаха ги здраво в Алепо.
      Няма как да спасят брадатите и определено се вижда изостряне на истеричното поведение в краварника и съответния слугинаж.
      Реално, поставените от русняците условия (за отработеното ядрено гориво) са неизпълними. Изпълнят ли ги, щатите направо слизат от сцената...
      Нещата отват ... на майната си...
      В Сирия са закарани нови С300В4.
      Дано разумът надделее...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Или си тъп, или си много тъп.
        Руснаците имат много централи, в които се отделя плутоний за обезвреждане. Американците имат малко.
        Плутоният, който е идеален за ядрени оръжия се обезвреждаше (до сега) по силата на това споразумение. Не знам как става? Сега руснаците денонсират споразумението и ще трупат плутоний трикратно по-бързо от САЩ. Дупе да им е яко на САШШШ.
        Лъжнето е в кръвта на мурзилките
        Дори Франция има повече атомни централи от руснаците. Американците имат почти три пъти повече.

Кой сега изглежда най-по-по тъп?

Мурзилките и господарите им на север са закърмени от малки с лъжа.
        Това е начина им на живот.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Да, тая смехория със санкциите и аз мислех да я кача, ма ето Маркс ме преварил...

Е ся що е тоя рев да им свалят санкциите, които не им пречат, нали... и то по такъв мелодраматичен начин - все едно (с денонсирането на плутониевото споразумение) руснаците са си опрели сами пищова на челото и викат, че ще се гръмнат ако не им отменят санкциите... Голям смях с тия аматьори... вече само Боцата им се връзва...
          Или си тъп, или си много тъп.
          Руснаците имат много централи, в които се отделя плутоний за обезвреждане. Американците имат малко.
          Плутоният, който е идеален за ядрени оръжия се обезвреждаше (до сега) по силата на това споразумение. Не знам как става? Сега руснаците денонсират споразумението и ще трупат плутоний трикратно по-бързо от САЩ. Дупе да им е яко на САШШШ.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Да, тая смехория със санкциите и аз мислех да я кача, ма ето Маркс ме преварил...

Коментар

• Русия удря по масата. В Сирия пиндостан излезе от споразумението... Нещо става

Россия возобновит соглашение с США по плутонию при условии отмены санкций

МОСКВА, 3 октября. /ТАСС/. Президент РФ Владимир Путин внес в Госдуму законопроект о приостановлении действия соглашения с США об утилизации плутония. Соответствующая информация размещена в базе данных нижней палаты парламента.

Москва может возобновить соглашение при отмене Вашингтоном "закона Магнитского", при отмене всех антироссийских санкций и при компенсации за них, а также при сокращении военной инфраструктуры США в странах НАТО.

Подробнее на ТАСС:
              http://tass.ru/politika/3674109

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                Ееее, Командира имаше класически профил. Много хора го харесваха отстрани. Особено когато теглеха от джобчето му авоари и позиции. Борисов го харесват ф анфас. Той им вдъхфа доферие и те му се фръзфат. И при двамата има едно такова божествено излъчване, преклонение, примирение.
                Нарцис ....живееше си в собствен свят ...беше си самодостатъчен...
                Докато на тиквата му требват царедворци.....
                Да го славят колко е велик....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  не знам за Тиквата ..
                  .Ама кой нормален десен човек ще гласува за министър на Борисоф...
                  Милен Цветков...
                  Понеже едно време се карахме много ,че мноого защищаваше Командира
                  сега разменяхме по някоя дума на кафе в годината един път.........
                  Ееее, Командира имаше класически профил. Много хора го харесваха отстрани. Особено когато теглеха от джобчето му авоари и позиции. Борисов го харесват ф анфас. Той им вдъхфа доферие и те му се фръзфат. И при двамата има едно такова божествено излъчване, преклонение, примирение.

Коментар

Така, де, той затова търси подходи да го изпързаля. Це-Ца е хитър ход, но двояко, двустранно коварен. Ше има гледаме сеир и тръшкане.
                    не знам за Тиквата ..
                    .Ама кой нормален десен човек ще гласува за министър на Борисоф...
                    Милен Цветков...
                    Понеже едно време се карахме много ,че мноого защищаваше Командира
                    сега разменяхме по някоя дума на кафе в годината един път.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Виж как се отнасят тиквуна към Радев и ще разбереш истинския му страх....
                      Най малкото човека има професия която е гордост и мечта и аз такъв клип щях да му направя за реклама и познаваемост ,че всеки мъж да се почувства горд от този човек и като пилот и като президент и всяка жена да бъде с него на самолета и ще вкара Баба цеца в малкия си джоб....
                      До сега не съм видял анкета в която да губи изборите с никой от гроб с изключение на тиквата ,говоря за истинско проучване...
                      Кога червен кандидат е бил първи в проучвания по интернета а Радев води вече в 8 анкети .... а даже бабите от село не са се включили....
                      Даже и в момента има анкети в пик и в днес.....
                      Така, де, той затова търси подходи да го изпързаля. Це-Ца е хитър ход, но двояко, двустранно коварен. Ше има гледаме сеир и тръшкане.

Коментар

• Този генерал не е добре, психически искам да кажа.

Кой нормален човек ще взима кеймтрейлс достатъчно сериозно, че да е готов да троши държавни пари за да ги проучва. Това е просто карикатура на политик, взета от някоя комедия.

Коментар

• Комонето е гнус
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Що ми се струва, че нашенски и чужди политтехничари бутат и ни пробутват Красьо. Герберите смятат той да изпревари генерала и му отпускат към 5 % от своите мачистки (макар мъжественост голема у него да нема) и радикални гласове като пускат старата козичка, от която голямо яре не се очаква. Антигерберите пък се надяват да обере всичко по-наляво и по-надясно от ГЕРБ, ако Красето стигне до балотажа. Щото Радев и компания са твърде в ляво изолирани. Въобще ДС и други служби прокарват агента на ДС като реабилитация и тържество на каадесаарчетата, ограбили и съсипали България. Както се казва, Господи, прости им, защото не знаят какво вършат когато напълно разбират какви престъпления вършат.

Виж как се отнасят тиквуна към Радев и ще разбереш истинския му страх....
                            Най малкото човека има професия която е гордост и мечта и аз такъв клип щях да му направя за реклама и познаваемост ,че всеки мъж да се почувства горд от този човек и като пилот и като президент и всяка жена да бъде с него на самолета и ще вкара Баба цеца в малкия си джоб....
                            До сега не съм видял анкета в която да губи изборите с никой от гроб с изключение на тиквата ,говоря за истинско проучване...
                            Кога червен кандидат е бил първи в проучвания по интернета а Радев води вече в 8 анкети .... а даже бабите от село не са се включили....
                            Даже и в момента има анкети в пик и в днес.....

Коментар

• На фона на всичките им провали новината че Украинците се готвят за пореден път да настъпят греблото не е особена изненада, ама този път ще заболи много яко !

Вече на най-високо държавно ниво се говори за въвеждане на визов режим с Русия,
                              "Спикер Рады призвал ввести визовый режим с Россией"
                              https://lenta.ru/news/2016/10/03/visas_rada/, а междувременно украинското МВнР официално се публикува подобни предупреждения:
                              "В МИД предупреждают: посещать РФ опасно для украинцев"
                              http://www.pravda.com.ua/rus/news/2016/10/3/7122499/

Всичко това звучи чудесно, в края на краищата някак си неприлично е да поддържаш безвиов режим с държавата-агресор

Е да де, обаче има една малка подробност - може да се предположи, че ако се изпълнят плановете на Парубий и сие Русия също току виж вземе, че въведе визи и тогава ще стане много, ама много неприятно за над 3-те милиона украински гастарбайтери в Раша.

Сега, ако беше 2014 или 2015 г. некой евроатлантик тука във форума би ревнал - ми нека Русия изгони арбайтерите (както изгони Грузинците навремето) , тъкмо ще се отреже още един зловреден проводник на зависимост и руско влияние, Украйна нали се преориентира на Запад, тя Европата ще помогне

Е да де, обаче годината е ВЕЧЕ 2016, а украинците все така чакат Годо (безвизов режим с ЕС) и като гледам още бая има да чакат

Тъй че Порошенко, Парубий, Климкин и пр. май само плашат гаргите, защото тия милиарди, дето ги пращат украинските арбайтерите от Русия хранят поне една пета от украинското население и ако някой от Киев им посегне на прехраната доста ядове ще бере (меко казано).

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                                Президент Плевнелиев твърди, че сме щели да го оценим след време ...

Засега неговия мандат се оценява на около 7 милиарда дълг ... 5,5 за КТБ и 1,5 за Белене. Колко ще станат след време, никой не знае ...

Съдят ни за ... КТБ, Южен поток, ЧЕЗ и тока ...

Колко ще станат, никой не знае.

Скъп ни е Плевнелиев, скъп ... ще го разберем след време.
                                Ха-хаа!
                                И Плевнелиев ли е виновен за КТБ? Той ли е виновен за ЮП?
                                Ами за АЕЦа пак ли той е виновен?

На тия Мурзилски лъжи могат да се вържат само путиноиди на заплата.
                                Вече ви е трудно да излъжете дори и... как да кажа... най-необразованите българи.
                                Не всички са като вас, платените руски тролове. Даже и вие, платените руски тролове, не вярвате на лъжите които неспирно тиражирате.
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X