IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Все неразбрали. Руснаците фалираха отдавна, ватка. Стига си дуднал с въпросчета.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Все неразбрали. Руснаците фалираха отдавна, ватка. Стига си дуднал с въпросчета.
      Дъмето по-рано се правеше, че ходи на бачкане нейде, докато на всички беше ясно, че цоца социалките на дебелата Меркел.

Пълна досада е

Коментар

• [QUOTE=kandid;1060040981]Войната с путинизма вече започна ...

За пореден път си леко некоректен - по-точният изказ е: "Войната с Русия вече ще се води по-открито и с по-активни мерки" (защото по мои сметки войната започна отдавна, поне от 2011-12 г.)

Аз честно казано не виждам особени поводи за радост, защото Западът го е докарал точно до под кривата круша в сблъсъка с Путя, а и както вече е ставало дума нееднократно докато ние се заглавичкваме с рашките из Украйна, Сирия и пр. Китайският валяк тихо и кротко набира темп.

В случай че не си забелязал ОСНОВНАТА стратегическа външнополитическа инициатива на Обама - Пивота към Азия - вчера окончателно се срина с гръм и трясък ...

Beijing’s Adroit Diplomacy Is Isolating the U.S. in Asia
        https://news.google.com/news/rtc?ncl...8f9b8272d75ea9
        Сега ще се наложи да се сменя и Дуерте, мъка някаква

Ама това са подробности някакви, важното е шоу да става и троловете да си тролят на мах

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Само не разбрах кога ще фалират гадните руснаци- виж координирай нещо с маранди и се произнесете компетентно по въпроса
          The strongest stand last.

Коментар

• Май някой са го лекували по македонски снощи

Коментар

• Кюфте или кебапче?!? Май все тая...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Зле е работата - Центробанк е въвел временна администрация в банката на Гондяев (известен и като патриарх московски)... Май скоро и банката на Рушката путинославна църква ще влезе в списъка на Ванката...

https://slon.ru/posts/75167
                Само не разбрах кога ще фалират гадните руснаци- виж координирай нещо с маранди и се произнесете компетентно по въпроса

Коментар

Нещо се обърка, да споделяш собствените си (непохватни) похвати...

Тротинетке, това е един от малкото случаи, в които ще ти обърна внимание, както виждаш напоследък не си ми важен...
                  Няма как да се обръща внимание, всяка дума им е лъжа..
                  Не става.
                  The strongest stand last.

Коментар

• Ванка вчера беше писал че радев нямало да стане президент-твоят приятел казал така. Ако ванка радев стане президент , ти ще си смениш ли ника от иван2015 на лъжливото овчарче

Коментар

Тротинетке, това е един от малкото случаи, в които ще ти обърна внимание, както виждаш напоследък не си ми важен...

Тротинетке, това е един от малкото случаи, в които ще ти обърна внимание, както виждаш напоследък не си ми важен..

Чувствувай се свободен да споделяш или не споделяш каквото искаш или не искаш.

Коментар

Типично по тролски се отклонява въпроса и се започва коментар за скромната ми личност. Отвечай на въпроса- както казва смрадни

Коментар

• Зле е работата - Центробанк е въвел временна администрация в банката на Гондяев (известен и като патриарх московски)... Май скоро и банката на Рушката путинославна църква ще влезе в списъка на Ванката...

https://slon.ru/posts/75167

Коментар

Митьо Узунов ли е твоя кумир... Интересно - човекът на дебелото момче във ВСС дава "интервю" за медия на дебелото момче, а трол на дебелото момче я завърта тук... Ми вие сте цял производствен цикъл на дебелото момче бре...
                            Типично по тролски се отклонява въпроса и се започва коментар за скромната ми личност. Отвечай на въпроса- както казва смрадни

Коментар

Троле , гледам че твоят кумир нешо го разнасят като мокър вестник по медийте
                              http://www.blitz.bg/news/article/455703
                              Димитър Узунов: Лозан Панов е пречупен човек, като го попитах дали познава Иван Костов пламна като факла!
                              Тръгна да ме атакува, след като намерих един договор, който се движи от Калин Калпакчиев от ВСС за 6 милиона лева, от който би получил 340 000 лева хонорар

Доколкото разбирам е отворил уста да лапне залъка, амааааааааааааааа май му го взеха
                              Митьо Узунов ли е твоя кумир... Интересно - човекът на дебелото момче във ВСС дава "интервю" за медия на дебелото момче, а трол на дебелото момче я завърта тук... Ми вие сте цял производствен цикъл на дебелото момче бре...

Коментар

Войната с путинизма вече започна, скоро ще започнат да изчезват тролетата...
                                Троле , гледам че твоят кумир нешо го разнасят като мокър вестник по медийте
                                http://www.blitz.bg/news/article/455703
                                Димитър Узунов: Лозан Панов е пречупен човек, като го попитах дали познава Иван Костов пламна като факла!
                                Тръгна да ме атакува, след като намерих един договор, който се движи от Калин Калпакчиев от ВСС за 6 милиона лева, от който би получил 340 000 лева хонорар

Доколкото разбирам е отворил уста да лапне залъка, амааааааааааааааа май му го взеха

Коментар

Working...
                                X