IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
    Нали знаеш максимата, че никой не може да изпълни това, което аз ще ти обещая. Но твърдението за назначените от кръга Капитал изречени все пак от министър-прецедателя са доста притеснителни, а като че ли на това не се гледа с голям интерес в обществото. Тук май не се коментира много-много, а ми се струва, че е доста по-интересно от доста други въпроси в темата Политика. Днес Т.Трайков даде някакво супер нескопосано обяснение как Дянков го завел при Баце в кметството и хоп после го назначили за министър. Пък кой го бил свъразл Дянката с Бокича, Т.Т. нямал представа. Аз по-смешно изявление не мога да си представя.
    Кръгът е Цветелина Бориславова - Прокопиев ... доколкото се споменават лицата на предна линия.
    По обясними причини, Борисов пропуска в таз седмичните нападки първото лице )

Впрочем, когато ги пишех тези неща преди 3-4 години една тролска групичка неистово грачеше, че съм комунистка ....днес техният Вожд сам ги говори...
    А групичката ...временно е затихнала
    Last edited by съни(тя); 26.10.2016, 20:20.

Коментар

• Началникът на Главно оперативно управление при Генщаба на Русия Сергей Рудской разказал пред журналисти, че за последните три дни жертва на авиационни удари от коалицията на САЩ станали над 60 мирни жители, още около 200 са ранени.
      След началото на настъплението на 17 октомври към Мосул руският Генщаб обяви, че следи ситуацията в района денонощно, включително и с помощта на космически средства и безпилотни самолети.

Представител на коалицията признал възможността за жертви сред мирното население отбелязвайки, че „южен Мосул е много голям район”. Според него, ръководството на операцията по освобождаване на града „сериозно възприема” тези данни.

Коалицията се обърнала към руското ръководство да окаже помощ при разследване на произшествията, като предостави своята информация - космическа, радиолокационна и от безпилотни самолети – около инцидентите. Информацията щяла да бъде ползвана единствено за извършване на разследвания.

Източник от коалицията уверил, че международните сили, участващи в настъплението, се стремят на минимизират риска за жертви сред мирното население.

Представителят на Държавния департамент на САЩ също уверил, че коалицията не нанася удари по граждански обекти в района на Мосул. За конкретни данни относно въздушните удари дипломатът препоръчал да се търси Пентагонът.
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
        Нищо ново и интересно няма! Какво, да не би да не сме знаели досега как се формира кабинет в Бг. Да не говорим, че Боко е премълчал голяма част от истината - например кой му е завел Никито Младенов ?

И какво от това че ги говори тези неща в ефир, да не би някой да си въобразява, че ще има правни последствия Още повече, че тук той нищо незаконно не е направил - довели му едни хора за министри и той се съгласил, кво толкоз. Все пак Боцко не е чак толкова изперкал та да си признае какви кинти са му платили и какъв процент е прибирал след това ...

Къде, къде по-големи издънки са ставали - че той навремето нареди в прав текст на ген. Танов да спре митническата проверка на Мишо Бирата, ПРИЗНА СИ че е имало такъв разговор и след това какво последва - НИЩО !!!
        То в политиката не се гледа само дали може да се докаже, че нещо е незаконно. След това изказване, само малките деца биха могли да повярват, че кръжецът Капитал безкористно е издирил 5-6 супер-експерта, че да ги назначат за министри.
        Аз на умните, красивите и раннобудните се надявах да им се събуди съвестта и да излязат на протести след това изказване. То и избора на оня слаботелесния за председател на ДАНС и той беше законен, ама на хората справелидо се вдигнаха на протести. То и аз щях да изляза, ако не осъзнавах, че по този начин се налива вода в кладенчето на Бокича, който тогава беше опозиционер. Сега обаче ранносъбуждащите що не протестират, не мога да разбера ? Че това си е жив лобизъм. Не знам дали на някой му прави впечатление как за Т. Трайков в Дневник всеки ден има статии, а за други кандидат-президенти с повече проценти в социологическите проучвания се пише значително по-малко и по-рядко.
        Иначе за Мишо Бираджията пак се вгледаха дали записите били легални, както при писоарните записи и за какво ли не друго, но по съдържанието на самите записи пак не се каза и не се направи нищо.

Коментар

Егати вица - значи чеченските джихадисти, дето Путя от 15 години воюва с тях и му се наложи да разруши Грозни за да ги изтика от града - та значи тия всъщност били хора на Путин, а ?

А тая сган дето се изсипа от цял свят в Сирия за да сваля Асад и нея Путя я събра, нали - докара ги, въоръжи ги и им плаща заплатите - А САЩ, Камилария, Турция - виж те немат нищо общо, както винаги за всичко е виновен Путя

пс Мерси, много ме разсмя, карай в същия дух.
          Я кажи сега Осама бин Ладен кога го вербува Путя и колко Рупли му снесе за да издумкат Кулите в Ню Йорк
          +878 457

Коментар

• Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение
            Продължаваш да с еправиш на разсеян или толкова си можеш?
            Какви разходи ще смяташ бе? То парите са дадени ама насреща някои да е свършил работа за 2 лева, нЕма! Аз веднъж плащам данъци, после пак за образование+, за медицински услуги+, за лекарства+ и на края някой м епребива на улицата или ме обират в къщи, щот милиционерите с 20 заплати дрЕмали нЕкаде по кюшетата.
            Такава и ни е корупцията. То и другаде по Света има корупция, ама като вземат парите правят нещо, а тук само прибират парите и бЕгат. Като тия жалки рибари от ИАРАта - с тъща рибарка

Говориш така щото в главата ти гърмят оръдията на оная баржа Аврора с 10тина пияни руснаци, дето побъркаха целия свят!
            Ти не усещаш ил че изпадаш в вътрешно противоречие......плюваш комунетата , когато имаше що -годе прилични обществени услуги и се правиш на демократ , през чието управление последните 26 години нищо в държавата не е наред

Абе да не са ти пробутали някакви опорни точки предназначени за агитатори на БСП ???

Коментар

Естествено всичко това ще бъде заметено на секундата след като мине вота, а Боцко щастливо ще хукне пак да реже лентички ...

Знаем си го вече от толкоз време, защо изобщо му слушате глупостите на тоя ?
              Ами сигурно ги слушаме щото вече седем години той управлява България еднолично и в разрез на всякакви демократични норми.
              Ти правиш добри и балансирани външнополитически анализи, ама не съм забелязал да се противопоставяш на Тиквения диктат. А за мен България си е много по-важна отколкото Русия, Украйна, Сирия и т.н.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Нали знаеш максимата, че никой не може да изпълни това, което аз ще ти обещая. Но твърдението за назначените от кръга Капитал изречени все пак от министър-прецедателя са доста притеснителни, а като че ли на това не се гледа с голям интерес в обществото. Тук май не се коментира много-много, а ми се струва, че е доста по-интересно от доста други въпроси в темата Политика. Днес Т.Трайков даде някакво супер нескопосано обяснение как Дянков го завел при Баце в кметството и хоп после го назначили за министър. Пък кой го бил свъразл Дянката с Бокича, Т.Т. нямал представа. Аз по-смешно изявление не мога да си представя.
                Нищо ново и интересно няма! Какво, да не би да не сме знаели досега как се формира кабинет в Бг. Да не говорим, че Боко е премълчал голяма част от истината - например кой му е завел Никито Младенов ?

И какво от това че ги говори тези неща в ефир, да не би някой да си въобразява, че ще има правни последствия Още повече, че тук той нищо незаконно не е направил - довели му едни хора за министри и той се съгласил, кво толкоз. Все пак Боцко не е чак толкова изперкал та да си признае какви кинти са му платили и какъв процент е прибирал след това ...

Къде, къде по-големи издънки са ставали - че той навремето нареди в прав текст на ген. Танов да спре митническата проверка на Мишо Бирата, ПРИЗНА СИ че е имало такъв разговор и след това какво последва - НИЩО !!!

Коментар

Чакай,да не ме забършат!!!Мноо ти се говори!!!

Коментар

Не се препоръчва да се следят лупингите на Тиквун през следващите 10 дни, защото човек рискува да стане разноглед и да му се разместят шийните прешлени - такова мятане насам-натам, такива виражи, салто-морталета, ужас някакъв

Естествено всичко това ще бъде заметено на секундата след като мине вота, а Боцко щастливо ще хукне пак да реже лентички ...

Коментар

• Мислех, че с Бочаров ще се свърши, но мернах Иво Инджев по телевизията. Изказа се по единствената си тема - т.е. плюеше нещо Путин и Русия.
                      Не знам как е ценоразписа, но според мен трябва да му увеличат хонорара.В очите му чета смирение и вяра в идеята, но нека и той захлеби.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Имаше някакъв сайт на който се отбелязваха нещата които е обещал и които е свършил. За предното царуване беше нещо около 20% свършено

Май беше около 120 неща обещал- около 20 изпълнил- нещо такова, май ми куца математиката за 20%- гъбясалия ще ми се смее
                        Но ако дори само го инициира пак ще бъде добре да се знае- например фабрика А- продадена на бай петко- комунист. На втория месец уволнил бачкерите, след 6 месеца продал джилязуту на вторични и си купил бмв на старо, другите пари ги е дал по курви. Статистиката ще бъде нещо такова
                        Ще инициира ама друг път - нали веднага и на него ще му инициират разни работи, щото всичките са навързани като свински черва, само ни разиграват сценки по изборите

Коментар

• Johann Sevastianov Lalov : Плевнелиев ще го запомним с прозападната позиция, с желанието България да върви по нов модерен път на развитие, а Борисов ще го запомним с Бай Хуй,това казва всичко...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Последно развитие на ситуацията с Кузя - в момента е спрял за ремонт в Порт Сеута (африканска територия на натовска Испания)... Иначе нищо му няма, някой да не реши нещо...
                            Неуморното лъжене по непонятни за гъбите морски теми продължава. Не било корабчето на ремонт, даже не му дали да влезе в пристанището. Е друго е да ни поизлъжат, че бил на ремонт. Нищо, че преди месец шпаньолите дали разарешение на 3 руски корабчета да заредят с гориво в Сеута. Освен това руски морски кораби го правили това упражнение редовно в миналото.
                            Сега кой лъже, Гъбчо или BBC-ту? Ванка, я сподели какво мисли твоя приятел, защо русофобите толкова много искат да ни излъжат?

http://www.bbc.com/news/world-europe-37779204

It added that permission had been granted in September for three Russian ships to dock in Ceuta between 28 October and 2 November. It said such stops for Russian naval vessels had taken places for years in Spanish ports.

Коментар

Не се препоръчва да се следят лупингите на Тиквун през следващите 10 дни, защото човек рискува да стане разноглед и да му се разместят шийните прешлени - такова мятане насам-натам, такива виражи, салто-морталета, ужас някакъв

Имаше някакъв сайт на който се отбелязваха нещата които е обещал и които е свършил. За предното царуване беше нещо около 20% свършено

Май беше около 120 неща обещал- около 20 изпълнил- нещо такова, май ми куца математиката за 20%- гъбясалия ще ми се смее
                              Но ако дори само го инициира пак ще бъде добре да се знае- например фабрика А- продадена на бай петко- комунист. На втория месец уволнил бачкерите, след 6 месеца продал джилязуту на вторични и си купил бмв на старо, другите пари ги е дал по курви. Статистиката ще бъде нещо такова
                              Last edited by v_tin; 26.10.2016, 19:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Мани руснаците и краварите, ами гледай бай хой какво искал- след изборите да се прегледат приватизационните сделки. Ако това е истина е много добре, да изправи до стената комунисти , социалисти и капиталисти. И онзи червенобузко с капиталовото кръгче. А за хората прецеденти с вили на халкидики, които са правили плакати от тапети първо под големия х.. пардон нож и тогава до стената
                                А дано , ама надали

Коментар

Working...
                                X