IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Абе гот си беше по цоциалистическо време.
    Ш се сетиш ..
    Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Ехххххх дано се върне! Ще станем поне, като една венецуела......е без петрола де.
    Не, няма да се върне ...
    НО, за да се извлекат верните изводи, на които да стъпят градивни действия в бъдеще, важния момент, е да се осмисли периода цялостно и всеобхватно.
    Обективно - такъв, какъвто е бил ... плюсове и минуси, достижения и грешки, реални резултати и измишльотини...,
    а не, в примитвната плоскост на полугладен младеж, мъчещ се да свърже двата края, дъвчещ дюер за обяд и не умеещ да отличи опричина от следствие ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      После ще искаш уважение и аргументи, нали.. Недей..
      За разлика от теб аз давам аргументи.

Ето ти световната банка:

ЦЪК
      Attached Files
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        То не че има значение ама Венецуела е по добре от съседните си страни с изключение на Бразилия.
        После ще искаш уважение и аргументи, нали.. Недей..
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Абе гот си беше по цоциалистическо време. Ехххххх дано се върне! Ще станем поне, като една венецуела......е без петрола де.
          То не че има значение ама Венецуела е по добре от съседните си страни с изключение на Бразилия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Ставай...

Да кажеш на ръкводителя ти, да те запише на некой курс.
            Без значение какъв.
            Каквото и да е.
            Все ще има полза.
            Много си зян...
            ... пък и на компютър го сложили...
            Няма такова нещо като ръководител.
            "Булгарплод" също няма.

Включително и в някои гараж на козяк за нагледна агитация .....щото и аз такова нещо не помня пък съм живял 18 години по това време
            Ти точно си жыл, не си живял..

Коментар

• Абе гот си беше по цоциалистическо време. Ехххххх дано се върне! Ще станем поне, като една венецуела......е без петрола де.

Коментар

Е тук вече паднах. ...
                Ставай...
                Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                Колчо, България НЕ ВНАСЯ плодове и зеленчуци.
                Внасят ги частни лица, синове и дъщери на комонета, собственици на складове и борси..
                Да кажеш на ръкводителя ти, да те запише на некой курс.
                Без значение какъв.
                Каквото и да е.
                Все ще има полза.
                Много си зян...
                ... пък и на компютър го сложили...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Единственото, което казах, е че ТАКОВА нещо АЗ НЕ СЪМ видял.
                  Снимката, може да е била направена абсолютно навсякъде и по абсолютно всяко време.
                  Включително и в някои гараж на козяк за нагледна агитация .....щото и аз такова нещо не помня пък съм живял 18 години по това време

Коментар

• Комунделите пак отворили чувала с лъжите... даже един комундел си го е написал - "Народа, е такъв, какъвто Е" - комунделите на това разчитат, да излъжат колкото се може повече орица... лошото (за комунделите) е, че все по-малко хора им се връзват...

Коментар

...
                      Сега видях един човек на улицата, който мразеше социализма заради липсата на свободи и лишенията. Той соросоид ли беше, чудя се..
                      И аз го видях ... ама от прозореца
                      Да, соросоид е...

Коментар

• България ВНАСЯ плодове и зеленчуци (просто пример)
                        Това е дебилизъм и идиотщина !!!

Е тук вече паднах. По-голям дебилизъм няма от горното..

Колчо, България НЕ ВНАСЯ плодове и зеленчуци.

Внасят ги частни лица, синове и дъщери на комонета, собственици на складове и борси..
                        Last edited by Manyface God"; 27.10.2016, 10:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          В портиерната....

Коментар

• Колчо, още на първата строфа имаш грешки, нататък няма смисъл..

Сега видях един човек на улицата, който мразеше социализма заради липсата на свободи и лишенията. Той соросоид ли беше, чудя се..

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                              Колчо, защо водиш загубени битки ?
                              Прекрасно, осъзнавам, с кого "споря"... (кой е и за какво е сложен тук)
                              НО не мога да търпя ГЛУПОСТИ.
                              Винаги, когато имам време, ще им отговарям. Знам, че нищо няма да променя и че няма смисъл, но НЯМА да ги оставя да ЛЪЖАТ...
                              Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                              Повечето в този форум си спомняме достатъчно добре положението в края на 80-те години - и дефицита, и затъването с държавния дълг, и недъгавите опити за "реформа" а ла Указ 56 ...
                              Разбира се, че помня... Не споря.
                              Но това, което си споменал, не е предмет на дискусия.. (а би било къде по-смислено, да се обсъжда...)
                              Тук трябва ВСИЧКО от онова време да се очерни, отрече и изопъчи. ТОВА ме дразни и реагирам на ЛЪЖАТА.
                              Искате или не искате - оня тип икономика стигна задънена улица и приключи безславно.
                              Ами.. Дебела тема тук..
                              (какво искаме или не искаме няма значение.. фактите са такива, каквито СА.. историята е такава, каквато Е)
                              Аз съм на мнение, че голяма част от индустрията и селското стопанство, е било възможно да не се унищожи..
                              България ВНАСЯ плодове и зеленчуци (просто пример)
                              Това е дебилизъм и идиотщина !!!
                              Проблемът е, че същото нещо по същото време се случи и в Полша, Чехия, Унгария ...
                              Не мисля, че това, което стана тук, има аналог ... (освен в разпадналото се сесере... като оставим мащаба настрана, разбира се..)
                              След което последваха едни 25 години преход, на който като му теглим чертата в сравнителен план и получаваме много неприятна картинка за Бг.
                              +1...
                              Като се разгранича, от термина.. "прехот"
                              Защото ТОВА е правилното сравнение - не какво е било преди 25 години, а КАК сме стояли сред останалите Източноевропейски държави тогава и как стоим днес !!!
                              Ми, и двете неща са съпоставими.. Всъшност.. И по соца сме били сравними. И сега.
                              Сравнението е възможно.. Кой какво ще види и как ще го интерпретира, е отделен въпрос..
                              Изводът е, че тогава сме били горе-долу на едно ниво, а днес сме изостанали катастрофално, и като гледам тепърв има да затъваме още и още
                              +1
                              С малкото уточнение, че в някои области сме биле доста напред дори ...
                              И честно казано писна ми да се обясняваме нонстоп КОЙ бил виновен !
                              Ами честно казано, ТОВА е въпросът. Защото ТУК е един от налаганите шаблони -
                              комунистите са виновни.
                              За ВСИЧКО...
                              Което просто НЕ Е ВЯРНО... (НЕ ТВЪРДЯ, че комунистите са ангели небесни)
                              Проблемът е КАКВО може да се промени оттук нататък, за да тръгнат по-добре нещата ?
                              Тук, няма как да мръднем и на йота, докато не дефинираме ясно, отговора на горния въпрос...
                              Но, вече ДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ години, ни е виновен ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ...
                              Моето мнение по въпроса е следното - НИЩО не може да се промени и занапред ще продължаване да си я караме ВСЕ ТАКА
                              +1
                              съгласен...
                              Народа, е такъв, какъвто Е...(и разбира се, че поне още 27 години комунистите ще са виновни..)..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                В портиерната....
                                не, в .. ..... .. ......а
                                Тук портиерна нямаме.

Коментар

Working...
                                X