IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    и докато ти обещаваха свобода , всъщност се оказа че са дошли тук да се борят срещу Русия докато и последния Българин му писне и напусне тази територия......

Никва американска инвестиция , Никва смислена търговия със САЩ , никъв туризъм от тях......от тук помпят само евтина работна ръка .....и не позволяват нищо смислено в икономически план да се случи
    Ква търговия със САЩ бленуваш, като скимтите като кучета срещу всякакви търговски спогодби, които цял свят подписва бе!
    На вас ви дай "търговия" с мамаша....демек комисиоки и отчисления от ограбени държавни пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Аз ще ти пусна една друга графика, с БВП НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕ!
      И какво сравняваш......все едно сравняваш круши с ябълки.

Аз затова ти я сравних с съседите си по географски граници. Щото географията , населението , климата им са сходни и дават база за сравнение...
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Хахахаха..ти не живееш в реалния свят май.....че на къде бяга зяла Африка и арабия.....не е ли към помощите и незаслужените благини на богатите от ЕС ?
        Богатите е ключова дума. Това, че нямащите желаят парите на имащите как точно прави сторят за който аз ти говоря и който ти защитаваш по-добър и по-успешен? Строят, който държи в подчинение откъм свободи и права народите на държавите установили го със сила..
        Аз те питам защо хората бягат от равенството и братството на лъжливия социализъм с успешен БВП, а ти ми отговаряш, че бедните от Африка искат парите на ЕС.
        Е вниквай малко в тия текстове де.. после искаш, да те уважават и да ти се аргументират..
        Преди години съм водил подобни разговори с теб, чиста загуба на време, нямаш никаква промяна и в момента. Оправяй се както можеш, не ставаш за диалог.
        The strongest stand last.

Коментар

Незнам, какво са ти обещали на теб "американците".
          На мен никой нищо не ми се обещавал, освен СВОБОДА.
          На вас комунетата, все някой трябва "да ви даде", "да ви обещае", " да ви подари".
          За свобода, работа, конкуренция и пазар не сте и чували.
          и докато ти обещаваха свобода , всъщност се оказа че са дошли тук да се борят срещу Русия докато и последния Българин му писне и напусне тази територия......

Никва американска инвестиция , Никва смислена търговия със САЩ , никъв туризъм от тях......от тук помпят само евтина работна ръка .....и не позволяват нищо смислено в икономически план да се случи

Коментар

• Аз ще ти пусна една друга графика, с БВП НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕ!

Имай предвид, че България е най-бедната страна в ЕС и няма НИКАКЪВ ПЕТРОЛ, а 90% от венецуелският БВП е от копане на дупки в земята и шелфа....със западняшки презрени технологии де.

Ааааа да и това е до 2014-15, за дне разликата е брутална!
            Attached Files
            Last edited by 4ervenasgan; 27.10.2016, 11:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              А кой от познатите ти драпа да живее в Китай и Виетнам на база числата ти?

Желаещи?
              В интерлес на истината имам 2 познати в Китай, бачкат там като закупвачи на стоки за ЕС

Коментар

Къде в ЕС видя братство, равенство и социализъм, за да сравняваш круши с кюмюр?
                Хахахаха..ти не живееш в реалния свят май.....че на къде бяга цяла Африка и Арабия.....не е ли към помощите и незаслужените благини на богатите от ЕС ?

Коментар

Мога да ти дам на Комунетата от Китай и Виетнам ако искаш .....ма подозирам че ще се разяриш многооо.........щот пусти му и комунета не фалират ами напротив
                  А кой от познатите ти драпа да живее в Китай и Виетнам на база числата ти?

Желаещи?

Коментар

Дай сега и БВП на Русия и обясни как е земен рай от който никой не иска да излезе.
                    Може да продължиш и с БВП на Северна Корея.
                    Мога да ти дам на Комунетата от Китай и Виетнам ако искаш .....ма подозирам че ще се разяриш многооо.........щот пусти му и комунета не фалират ами напротив

Коментар

Това пропаганда срещу ЕС ли е бе ? Не мое да бъде ...

Щото по субсидии ЕС задмина СИВ отдавна ?
                      Не размивай проблема си.
                      Къде в ЕС видя братство, равенство и социализъм, за да сравняваш круши с кюмюр?

Коментар

Проблема си е техен .....факт е обаче че по БВП са по добре от съседните си страни дори при ниската цена на петрола......
                        Дай сега и БВП на Русия и обясни как е земен рай от който никой не иска да излезе.
                        Може да продължиш и с БВП на Северна Корея.

Коментар

Не виждаш ли, че историята показва, как с подобно "помагане" от държавата социалистическите псевдо държавици се превръщат в оглозгани скелети за десетилетия напред.
                          Населението не бива да се лъже.
                          Още от преди хилядолетия хората са установили, че прехраната и благата си трябва да ги изкарват с труд, индивидуален труд всекиму според способностите и възможностите, а не с изгодни за мързеливите и крадливите теории и измишльотини да общи блага и псевдо подкрепа.
                          Държавата трябва да дължи помощ на хората в неравностойно положение, на деца и кърмачки, на пенсионери. До тук. Толкова.
                          Колкото повече лъжете необразованите, че техния път е чрез общата собственост, толкова повече години бедните ще са бедни, недоволни, низвергнати, подиграни, ще им се привиждат соросоиди на всеки ъгъл и ще плюят по успяващите.
                          Това пропаганда срещу ЕС ли е бе ? Не мое да бъде ...

Щото по субсидии ЕС задмина СИВ отдавна ?

хубаво че богатите държави от ЕС имат масчица от столетия грабене на колониите си , ама кат свърши масчицата ко праим ?

Коментар

Хаааахахахахах, ма то и на мен ми излиза сметката, само ако ябълките, които продавам (примерно) са поп 50 лева килото бе!
                            Баси тъпунгерите!
                            Проблема си е техен .....факт е обаче че по БВП са по добре от съседните си страни дори при ниската цена на петрола......

Коментар

Принципно лошо ли е че държавата им се опитва да помага на 99 % от населението си чрез субсидии. Вероятно не е лошо , проблема е че икономиката им не може да си го позволи както се вижда от дефицитите .......
                              Не виждаш ли, че историята показва, как с подобно "помагане" от държавата социалистическите псевдо държавици се превръщат в оглозгани скелети за десетилетия напред.
                              Населението не бива да се лъже.
                              Още от преди хилядолетия хората са установили, че прехраната и благата си трябва да ги изкарват с труд, индивидуален труд всекиму според способностите и възможностите, а не с изгодни за мързеливите и крадливите теории и измишльотини да общи блага и псевдо подкрепа.
                              Държавата трябва да дължи помощ на хората в неравностойно положение, на деца и кърмачки, на пенсионери. До тук. Толкова.
                              Колкото повече лъжете необразованите, че техния път е чрез общата собственост, толкова повече години бедните ще са бедни, недоволни, низвергнати, подиграни, ще им се привиждат соросоиди на всеки ъгъл и ще плюят по успяващите.

Коментар

Ми щото цената на петрола е 40и нещо долара бе...сметката им излиза при 100 ......аз ти го казах че икономиката им в момента не може да си позволи да субсидира ........

То затова соц.икономиката не успя щото не признава икономическите цикли и не ще да се нагоди според тях.....
                                Хаааахахахахах, ма то и на мен ми излиза сметката, само ако ябълките, които продавам (примерно) са поп 50 лева килото бе!
                                Баси тъпунгерите!

Коментар

Working...
                                X