If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И колко се възползваха
Всички набухаха книжките в Приватизационни фондове. Аз също в резултат на еуфорията.
Още си спомням тъста ми. Аз го убеждавам, а той нежно ми каза "Ти си идиот". Жена ми още си има наследените акции от Соди Девня, купени от него
На когото можах - казах...спорих...карах се..
Аз си играх с две бонови книжки и за жената играх с две ......
Аз спечелих повече....
Важното е, че се опита соц. правителство да даде голяма част от активите в ръцете на хората...
Равновесния пак не си в час....
Първата вълна на МП беше най - положителната страна на скапаната ни "демокрация "
Даде се възможност и с 6 м разяснителна кампания, хората да разберат за какво става реч. Имаха възможност да се включат в разпределението на активите на НРБ и да спечелят......Не се получи.....
С 50 000 ИБ ( за 50 лв ) бях направил капитал от 3000 ДМ.
Най - голяма беше далаверата в третия кръг на първата вълна.....
Тогава с останалите ми бонове купих Кремиковци по 2 ИБ - 37 бр...Продадох ги на добра цена....
Така че, статистиката е ясна....
И колко се възползваха
Всички набухаха книжките в Приватизационни фондове. Аз също в резултат на еуфорията.
Още си спомням тъста ми. Аз го убеждавам, а той нежно ми каза "Ти си идиот". Жена ми още си има наследените акции от Соди Девня, купени от него
Равновесния пак не си в час....
Първата вълна на МП беше най - положителната страна на скапаната ни "демокрация "
Даде се възможност и с 6 м разяснителна кампания, хората да разберат за какво става реч. Имаха възможност да се включат в разпределението на активите на НРБ и да спечелят......Не се получи.....
С 50 000 ИБ ( за 50 лв ) бях направил капитал от 3000 ДМ.
Най - голяма беше далаверата в третия кръг на първата вълна.....
Тогава с останалите ми бонове купих Кремиковци по 2 ИБ - 37 бр...Продадох ги на добра цена....
Някак се оформя непоклатима статистика.
Ниско интелигентните индивиди са фенове на цоциализми, путинизми и всякаква престъпна бълвоч.
Интелигентните хора обичат България.
Други отрасли на
промишлеността
271. "КИТКА" ДФ Нови пазар 419276
272. "МЕХАНИЗИРАНИ ИГРАЧКИ" ЕООД Силистра 62539
273. "ПРОГРАМНИ ПРОДУКТИ И
СИСТЕМИ" ЕАД София 733369
Строително-монтажни
работи
274. "СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ" ЕООД Девня 46965
275. "ХИМРЕМОНТСТРОЙ" ЕООД Враца 204410
- Та очевидно Жан виденов няма как да носи отговорност за нещата след 1996.
- Масовата приватизация е едно от малкото позитивни неща изобщо в областта на приватизацията , чрез нея всеки гражданин с мозък в главата си успя да изкара някои лев или да стане акционер. На база на нея се появи и БФБ, щото тя даде 80% от търгуваните книжа....
Огромна част от рпиватизираните големи предприятия бе през първата вълна - при Жан Виденов. Точно тогава мина първоначалното натрупване на капитала по социалистически.
При втората вълна се продаваха остатъците - предимно боклуци.
това са пълни лъжи - масовата приватизацията - през приватизационните фондове бе осъществена изцяло при Виденов.
При Виденов реално бяха привитазирини над 2/3 от българската индустрия.
Въй не думай !!!
1. Или лъжеш умишлено
2. Или просто не си в час.
Масовата приватизация беше на две вълни.
Първата вълна 1995 до средата на 1997 г.
Втората вълна 1998 - 2001 г.
- Та очевидно Жан виденов няма как да носи отговорност за нещата след 1996.
- Масовата приватизация е едно от малкото позитивни неща изобщо в областта на приватизацията , чрез нея всеки гражданин с мозък в главата си успя да изкара някои лев или да стане акционер. На база на нея се появи и БФБ, щото тя даде 80% от търгуваните книжа....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Ами моите деца и жена ми бяха заложници в бг по времето на мавъра когато искаш да ходя до англия, пак не ме пуснаха/демократично, но си прибраха парите/ Така че идиотизмите ги ръсиш ти
А ти през това време седя заложник при баба нали?
Колко трябва да си тъп или нагъл за да редиш такива идиотизми?
Ами моите деца и жена ми бяха заложници в бг по времето на мавъра когато искаш да ходя до англия, пак не ме пуснаха/демократично, но си прибраха парите/ Така че идиотизмите ги ръсиш ти
Някой има мерак да е господ Бог. След успеха этические последствия служба по человеческому оплодотворению и эмбриологии тщательно рассмотрела и одобрила.
Ot edna strana е добре, от друга зле, добре дотолкова доколкото може да се избегнат някой заболявания и да се направят мацките руси и със сини очи. Зле защото не мисля че медицината е достигнала това ниво на развитие за да прави такива работи
Но ще се наложи да чакаме поне 20години след първия успех за да разберем какво е станало
Овцата доли умря без поколение нали???
Ами сигурно е вярно.
Ако направиш обективно изследване, сигурно ще разбереш и че през 1990г се е живеело много по-добре в сравнение с преди 1965г. Ако задълбочиш изследването с учудване ще разбереш, че през 1965г в България се е живеело по-добре от 1940г. Задълбавайки се в тая посока ще установиш. че и 1940 е била по-добра от 1915г.
И нещо наистина учудващо, така е било в целия по-развит свят. Че и в по-неразвития.
Тъй де. Аз помня времето, когато нямахме водопровод в къщи. Имаше чешма на 200-300 метра. От там се носеше водата и за готвене и за миене и за къпане. Водата за пране баща ми я носеше от кладенеца, че била по-мека. Вода ни прекараха през 64-65г.
До тогава нямахме и телевизор. А си спомням и времето, когато нямаше и хладилник. Приблизително тогава си купихме. А кола на старо чак през 68ма.
Бах мааму! Че дори и компютър нямахме. И интернет! Как сме живели?
Коментар