If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еми, като увЕхна комунизЪма, вече няма за какво друго да се хванат кагебистките милЮцинери и се юрнаа на религията. Че сал с един гол патрЕотизъм....до никъде.
Ей ги патриотите бе. И с тия негри и латиноси ще воюваме срещу братския руски народ. Нали като гръмнат ГРАДовете тия ще хукнат да търсят психологическа помощ или като ни атакуват СУшките ще осмърдят пейзажа... На снимката се вижда прословутите морпехи, които са нарушили териториалните води на персите
Мога да ти кажа, че за мен православието е това, което съм виждал да правят бабите ми, ритуалите. Начина по който кръщаваме и погребваме близките си.Това, което съм чел за православието. Чета литература само на синодално издателство, защото не съм специалист и не мога да преценя тънките разлики между разните материали. А такава съществува. Православие е църквите и манастири, които посещавам. Православие е общото възприятие на света, чувство за справедливост между един сърбин, рус и българин...
И не на последно, молитвата Отче наш я зная на старо или църковно славянски...
Мога да ти кажа, че за мен православието е това, което съм виждал да правят бабите ми, ритуалите. Начина по който кръщаваме и погребваме близките си.Това, което съм чел за православието. Чета литература само на синодално издателство, защото не съм специалист и не мога да преценя тънките разлики между разните материали. А такава съществува. Православие е църквите и манастири, които посещавам. Православие е общото възприятие на света, чувство за справедливост между един сърбин, рус и българин...
За разликите друг път
Ясно! Поклонник на Путинославната ерес, нищо общо с православието...
Макс, айде ти кажи като го разбираш много православието - та каква точно е разликата между него и католицизма - или пък протестантите. Очевидно православието определя в съзнанието ти някакво самосъзнание. Но определянето става през различията - та какво е различно - освен дрешките на поповете.
Всъщност православието е много по-близко до исляма (по путлер!, не е мое откритие). Та в такъв смисъл е лесно да си обясниш мъжките целувки на джуджето, било то с кадировеца, било то е ердогана, както и съвместното отриване на джамии в столицата на "третия рим"
Еми, като увЕхна комунизЪма, вече няма за какво друго да се хванат кагебистките милЮцинери и се юрнаа на религията. Че сал с един гол патрЕотизъм....до никъде.
Да Просто тази руска пропаганда наблягаща на провославие е ама наистина толкова дебилна, че този който я е измислил определено има нужда от някакви доста силни хапчета.
Няма нужда от обяснение, влез в една църква на протестантите и на католиците и наша и ще видиш веднага различията по иконите на стените
Хахаха - явно и ти хал хабер си нямаш. Значи ти ако си православен си различен от един католик, щото църквите са украсени по различен начин Това не ти ли се струва тотално идиотски начин за самоопредялене.
Да Просто тази руска пропаганда наблягаща на провославие е ама наистина толкова дебилна, че този който я е измислил определено има нужда от някакви доста силни хапчета.
Макс, айде ти кажи като го разбираш много православието - та каква точно е разликата между него и католицизма - или пък протестантите. Очевидно православието определя в съзнанието ти някакво самосъзнание. Но определянето става през различията - та какво е различно - освен дрешките на поповете.
Няма нужда от обяснение, влез в една църква на протестантите и на католиците и наша и ще видиш веднага различията по иконите на стените
Православни социалисти - това трябва да е нещо като дървено желязо. Даже този алкохолизиран дебил начело на БСП не е чак толкова тъп че да набляга на православието пред избирателите си. Само Волен набива в тази посока - предполагам заради дупки в мозъка от много бело.
Вероятно е време процентът суицидни тенденции сред бившите служители на МНО в шуменско да се промени в посока нагоре. Всички желаем един по-добър свят.
Коментар