IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Русофил илли американофил , ако е направил нещо такова , с 2 тухли да се излекува. А за асандж нали съд на оон/или нещо такова гледа делото, той не е ли над техните съдилища
    И още нещо в тази връзка
    http://offnews.bg/news/Sviat-_12/Hak...BR_623974.html
    Хакер публикува данните на 20 000 агенти на ФБР
    Г-н Асанж е обвинен в същото престъпление като РУСОФИЛА-изнасилвач от Стрелча... Трябва ли РУСОФИЛЪТ-изнасилвач да се укрие в съветското посолство, за да считаме, че правата му не се накърняват???

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Мхм, не знам кой не спазва правата на човека. Другарят Асанж има право на справедлив процес, както и гражданите на Швеция и Англия имат право компетентните органи на двете държави да установят извършено ли е престъпление, престъпник ли е г-н Асанж и съответно ако е престъпник да се осъществи наказателната функция на държавата.

Аналогично, аз искам българският съд да установи престъпник ли е гнусният РУСОФИЛ-насилник Евстратиев и ако е престъпник да го осъди. За мен вариант с укриване в съветското(или еквадорското) посолство не е "защита на права"...
      Русофил илли американофил , ако е направил нещо такова , с 2 тухли да се излекува. А за асандж нали съд на оон/или нещо такова гледа делото, той не е ли над техните съдилища
      И още нещо в тази връзка
      http://offnews.bg/news/Sviat-_12/Hak...BR_623974.html
      Хакер публикува данните на 20 000 агенти на ФБР

Коментар

• Сега очаквам да забранят на местан да минава по драган цанков.

Е.....и да ходи на почивка в крим разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Според мен е заради контрабандата на цигари, но виж ако някой разбира турски, може да преведе нещо:
          http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/...ye-giris-yasak

Снимката е муци , а по-надолу виждам нещо, като sovyet, което трудно ще го сбъркаш с друга дума.
          Ами аз пуснах преводача, ама е един превод
          Както и да е пише цигари и че доган е казал че иска да намали влиянието на турция в бг, а да също проруски агенти

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Едно голямо мерси на пиндосите и пиндовасалите за санкциите

Да. Шизофренията заема основно място в така наречените евро или пиндо ценности. От няколко дни Англия и Швеция са страни, попадащи в списъка на неспазващите правата на човека, ДжулианАсандж. И тези "демократи" имат претенция към другите за спазването им
            Мхм, не знам кой не спазва правата на човека. Другарят Асанж има право на справедлив процес, както и гражданите на Швеция и Англия имат право компетентните органи на двете държави да установят извършено ли е престъпление, престъпник ли е г-н Асанж и съответно ако е престъпник да се осъществи наказателната функция на държавата.

Аналогично, аз искам българският съд да установи престъпник ли е гнусният РУСОФИЛ-насилник Евстратиев и ако е престъпник да го осъди. За мен вариант с укриване в съветското(или еквадорското) посолство не е "защита на права"...

Коментар

• Абе блитЦ, пиКливите или там другите, няма ли да драснат нещо ЕКСКЛУЗИВНО, САМО В... или СЕНЗАЦИОННО за забраната на тия двамцата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

Да. Шизофренията заема основно място в така наречените евро или пиндо ценности. От няколко дни Англия и Швеция са страни, попадащи в списъка на неспазващите правата на човека, ДжулианАсандж. И тези "демократи" имат претенция към другите за спазването им
                Чакай. Никъде не е казано, че трябва да се спазват правата на всички хора. Само на тези, които ние посочим и само тогава, когато ни е удобно. Ето ви Запад, ето ви Демокрация, ето ви Равно третиране и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Добре де разбрахме, каква е причината ще кажеш ли, само не казвай че са руски агенти, че ме боли корема от смях
                  Според мен е заради контрабандата на цигари, но виж ако някой разбира турски, може да преведе нещо:
                  http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/...ye-giris-yasak

Снимката е муци , а по-надолу виждам нещо, като sovyet, което трудно ще го сбъркаш с друга дума.

Коментар

Доган и Пеевски са със забрана да влизат в Турция!!!

Нека това чуят всички български граждани от турски произход, които си мислят, че Д(пе)С защитава или някога е защитавала техните интереси!
                    Нека всички осъзнаят, че ръководството на тази "партия" е изцяло от бивши (и сегашни) отрепки от ДС, КГБ.
                    Точно тези, които им сменяха имената и ги гонеха преди 30 години!
                    Вижте ги!
                    Добре де разбрахме, каква е причината ще кажеш ли, само не казвай че са руски агенти, че ме боли корема от смях

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
                      САЩ могат да налагат санкции но, се разочароват, че вносът откъм тях бил забранен. Звучи шизофренично.

Коментар

• Доган и Пеевски са със забрана да влизат в Турция!!!

Нека това чуят всички български граждани от турски произход, които си мислят, че Д(пе)С защитава или някога е защитавала техните интереси!
                        Нека всички осъзнаят, че ръководството на тази "партия" е изцяло от бивши (и сегашни) отрепки от ДС, КГБ.
                        Точно тези, които им сменяха имената и ги гонеха преди 30 години!
                        Вижте ги!

Коментар

• [QUOTE=barbaron;1059946921]
                          Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Льольо, за Берия и Хитлер говориме, не за "анонимките" на Навални
                          Мерде, и тримата ли са изпращали анонимки

Коментар

• Ще се разплача

Коментар

Доган и Пеевски са със забрана да влизат в Турция
                              http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/...zat_v_turciia/

Сега очаквам местаня да го забранят в масквето, а всички вкупом да ги забранят в ЕС и всичко ще си дойде на мястотооо.
                              Те ако ги забранят в ЕС ще трябва да си търсят убежище. В някоя високоразвита страна, примерно Руслямия или Венецуела.

Коментар

• Доган и Пеевски са със забрана да влизат в Турция
                                http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/...zat_v_turciia/

Сега очаквам местаня да го забранят в масквето, а всички вкупом да ги забранят в ЕС и всичко ще си дойде на мястотооо.

Коментар

Working...
                                X