IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Честно казано писания от типа ....колко е долно, гадно , мизерно и т.н. нашето и колко е убаво и арно чуждото не ме впечатляват .......ходи си дет искаш ма не се мъчи да си налагаш мнението .........
    Ами, то не е наше, а на манголския кмет Лужков, чийто терен от 2 левас/кв.м. му подари "заменката" Станишеф.

Разбирам, че го имаш за "наше", ама не е. Я, извади статс колко булгериън са нощували там и да се посмея ...?

П.П. По-смешно е, че от Манголия ви дават ясен знак с продажбата, че забраната за манголци да плажуват тук остава, а ти се правиш както винаги на цапнат с мокър парцал.

Раздуй някой лаф как сме изгонили манголите от черноморието, че ме кефиш. Аз пиша фентъзита, ама ти ме биеш отвсякъде

Коментар

Честно казано писания от типа ....колко е долно, гадно , мизерно и т.н. нашето и колко е убаво и арно чуждото не ме впечатляват .......ходи си дет искаш ма не се мъчи да си налагаш мнението .........
      Защо мислиш така - аз вярвам че и нашето черноморие си има чар. Но това са заведенията. Поне аз последните пъти когато съм бил на нашето море дори не съм си мокрил краката - освен точно това с камчия - ама там лодките ни излязоха в морето та се наложи да си намокря краката след това Просто търся готините заведения и почвам да ги обикалям. Но пък и нито веднъж за последните години не съм отишъл на нашето черноморие заради това че е на море така да се каже - все поради някаква друга причина

Но не виждам ама абсолютно никаква причина да ходя на плаж в България като мога да отида в Гърция.

Очевидно родните ни политици са решили, че правилната конкурентна стратегия за нашето черноморие е гъсто строителство, унищожение на всичко диво - или хайде да го кажем налагане на цивилизация и достатъчно много достъпен алкохол

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Че той ходи в БГ курортите заради природа Или по-скоро каква природа изобщо.

Като иска природа на плажа човек качва се на колата - кара горе долу същото време до Халкидики и се чувства добре. За нашето черноморие ако е достатъчно тинейджърски настроен отива за една две вечери да купонясва. За това природа не му трябва
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

ходил съм там .....достатъчно е диво в сравнение с 99% от БГ курортите ......
          Че той ходи в БГ курортите заради природа Или по-скоро каква природа изобщо.

Като иска природа на плажа човек качва се на колата - кара горе долу същото време до Халкидики и се чувства добре. За нашето черноморие ако е достатъчно тинейджърски настроен отива за една две вечери да купонясва. За това природа не му трябва

Коментар

http://sok-kamchia.com/bg/%D0%BA%D0%...%E2%80%9C.aspx

Ъхъ - много дива природа - то в Младост има повече зеленина
            ходил съм там .....достатъчно е диво в сравнение с 99% от БГ курортите ......

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Тоз Тръмп и той мурзилка :

Трамп: Россия должна продолжить авиаудары в Сирии

https://russian.rt.com/inotv/2016-02...zhit-aviaudari

А да - Йелън пък е още по-по-най, понеже вчера призна че саш са практически фалирали!
              Днеска генералите им припадат на брифинг за новия ф35 дето щял даже и комарите да избива.....Ха ха ха и тия ше се бият с руснаците....

Коментар

Това е само търговски комплекс ..останалите 300 декара са точно диви....това се цени в момента.
                http://sok-kamchia.com/bg/%D0%BA%D0%...%E2%80%9C.aspx

Ъхъ - много дива природа - то в Младост има повече зеленина

Коментар

• Това е само търговски комплекс ..останалите 300 декара са точно диви....това се цени в момента.

Коментар

Далеч си от истината приятел.

Точно това е ценното че е относително недокоснато от човешката ръка , няма презастрояване и бетон на пясъка.

Не виждаш ли че в момента модата е дивия плаж , къмпинга , бунгалата ...разбира се трябва да са направени на съвременно ниво , а такива почти няма по БГ черноморието.

Разбира се цената от 130 милиона и на мен ми се вижда много но определено имота има голям потенциал да запълни една почти липсваща ниша по морето ни .....
                    Този комплекс е сред природата, ама е като панелен комплекс сред природата. Е модерен панелен комплекс ама все тая. А човек като иска да си изкарва комфортна почивка сред природата иска отделно 4 -5 звездно бунгало с приличен двор, с басейн в двора. С 50 метра до съседното бунгало - че да си стои на спокойствие със семейството или там с който е отишъл. А не да попадне на това

Коментар

ти ходил ли си на устието на камчия скоро - това е един постапокалиптичен пейзаж - нищо свястно няма - и изведнъж една соц архитектура по средата на нищото. За какво му е на някой - то от това пари няма как да се правят. Реално си е точно само за ученици, където родителите им са ги пратили на заточение в пионерски лагер далеч от всякаква цивилизация.
                      Далеч си от истината приятел.

Точно това е ценното че е относително недокоснато от човешката ръка , няма презастрояване и бетон на пясъка.

Не виждаш ли че в момента модата е дивия плаж , къмпинга , бунгалата ...разбира се трябва да са направени на съвременно ниво , а такива почти няма по БГ черноморието.

Разбира се цената от 130 милиона и на мен ми се вижда много но определено имота има голям потенциал да запълни една почти липсваща ниша по морето ни .....

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нищо не каза, живея и работя в германия. Във фирмата има страшно много чужденци/ мисля си че те движат бизнеса тук/ Имам един колега мароканец. Та той разправя следното- близо до родния му град на около 150-200км има заградена зона, местните там са само работници. Негови роднини работели там и той разправяше доста неща за там. Но в този комплекс / на брега на морето е/ имало 3-4 дискотеки колко ресторанта кина и каквото ти дойде на ум друго включително басейн на покрива на хотела с дълбочина около 3-4 етажа.
                        Кръстниците ми са богати хора и на времето и те бяха ходили на някакъв такъв комплекс само че в тунис- обясняваха че има от пиле мляко. Същата работа е и един круизен кораб- забавления които предлагат аниматорите те карат да запомниш пътуването
                        Така че недей да ми обясняваш че не може да се печели от такъв комплекс. През 2 седмици жена ми ходи по разни спа процедури в дружба и по златните и не е сама, а с нея ходят една купчина женурки, ще има достатъчно мераклии и за този комплекс
                        До златните таксито от варна ти е 20 лева. До Камчия от първото населено място ще ти излезе златно

Руснаците са се набутали с този комплекс, сега ще го зарежат - защото и на тях им излиза прекалено скъпа подръжката срещу никакви приходи - ако няма излишни пари за трошене . И ще почне да се руши - същото каквото се случва с другите постройки по плажа там. Защото там е пълно със запустели сгради.

Просто още една тъпа руска инвестиция.

Коментар

Аз ако имах 65 милиона евро щях сега да си пия уискито на някой плаж в южното полукълбо, нямаше да зяпам пазари

Но от това просто няма как да се изкарват пари. Никой не ходи на нашето черноморие да спи в пионерски лагер и най-близката му свястна кръчма да е на 50 километра. Пък и да направиш заведения те ще са празни. Няма потенциал за толкова много туристи че да се напълнят и заведения.
                          ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нищо не каза, живея и работя в германия. Във фирмата има страшно много чужденци/ мисля си че те движат бизнеса тук/ Имам един колега мароканец. Та той разправя следното- близо до родния му град на около 150-200км има заградена зона, местните там са само работници. Негови роднини работели там и той разправяше доста неща за там. Но в този комплекс / на брега на морето е/ имало 3-4 дискотеки колко ресторанта кина и каквото ти дойде на ум друго включително басейн на покрива на хотела с дълбочина около 3-4 етажа.
                          Кръстниците ми са богати хора и на времето и те бяха ходили на някакъв такъв комплекс само че в тунис- обясняваха че има от пиле мляко. Същата работа е и един круизен кораб- забавления които предлагат аниматорите те карат да запомниш пътуването
                          Така че недей да ми обясняваш че не може да се печели от такъв комплекс. През 2 седмици жена ми ходи по разни спа процедури в дружба и по златните и не е сама, а с нея ходят една купчина женурки, ще има достатъчно мераклии и за този комплекс

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Ами какъв ти е проблема, купуваш го и правиш договор с руснаците за Х деца на сезон, тук ги плюеш и това е само от руснаците си с яка пачка напред, а пък предстви си ако започнеш да хвалиш и после от друг ник да плюеш краварите- ехххххххееееееееееееее
                            Аз ако имах 65 милиона евро щях сега да си пия уискито на някой плаж в южното полукълбо, нямаше да зяпам пазари

Но от това просто няма как да се изкарват пари. Никой не ходи на нашето черноморие да спи в пионерски лагер и най-близката му свястна кръчма да е на 50 километра. Пък и да направиш заведения те ще са празни. Няма потенциал за толкова много туристи че да се напълнят и заведения.

Коментар

Ново и добре подържано е. Аз само съм минавал през този курорт - карахме с едни приятели лодки по Камчия и навръщане минахме през този комплекс. Но си е соц архитектура, всъщност направо си изглежда като част от Русия.
                              Ами какъв ти е проблема, купуваш го и правиш договор с руснаците за Х деца на сезон, тук ги плюеш и това е само от руснаците си с яка пачка напред, а пък предстви си ако започнеш да хвалиш и после от друг ник да плюеш краварите- ехххххххееееееееееееее

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Лоши мурзилки, хахаха

Коментар

Working...
                                X