IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Маранди помниш ли една пресконференция на симеончо- толкова различни отговори даваше на въпросите че накрая една журналистка го ппопита
    КОЛКО Е ЧАСЪТ- идеята и беше да види дали ще получи адекватен и точен отговор
    и аз сега питам КОЛКО Е ЧАСЪТ МАРАНДИ, КАНДИД, ФРЕНСКОТО МЕРДЕ.
    Отговорът ти е написан по горе-католицизъм, комунизъм кой с кого се сближава
    Аз не питам това, не ме интересува. Аз питам:
    ако не беше руския ботуш как щеше да се казваш, на кой бог щеше да служиш, кой щеше да бъде официалния ти език.
    "Журналистката" се казва Найо Тицин.

Нужно ли е да те коментирам повече?
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Няма смисъл

Коментар

• Дори Жоженцето изригна наскоро, че Ленин е бил пълен тъпанар да килне царското семейство на Манголия, защото губят титлата Император.

Мислиш ли, че жожо не мечтае за селфи с Православният Император на 1/5 от цялата суша - БГ император?!

Мечтае и още как, ама не му се отваря парашута, щото за Моньо жожо е некво чиновниче и нищо повече. Понял?

П.П. Чакам те да кажеш кой е третият официален език на Европа? ( от латинският е останала само писменост, езикът на католиците е мъртъв, а на гръцки дрънкат онли 10 милки погърчени албанци ).

Ще отговориш ли кой е третият официален език в Юръп? ( белким се сетиш коя е БГ Империя, която не спираш да храчиш ). Даже го пише на валутата в Юръп, ама ти откъде да знаеш ...
        Last edited by marandi; 14.02.2016, 14:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          Недопустимо е да се дезинформира в един Европейски форум.
          Ето я истината:
          "Украйна готви планове за възможно военно участие в борбата
          срещу „Ислямска държава“ в Сирия,
          което може да изправи украинските части срещу руските сили в Близкия изток, пише британският в. „Индипендънт“."

http://pik.bg/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%...ews477839.html
          А допустимо ли ти да качваш снимки които на всичкото отгоре са и манипулирани

Коментар

• http://funkyimg.com/i/27VnE.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Ами, тебека истината дори да думне като ТИР по челото, пак нема да я скиваш.

Аз те питам колко са признатите официални езици в Европа? ( латински, гръцки и ....? )

Ти ми дрънкаш басни на какво сме щяли пишем при османското натрапничество тук. На колко години ти е писмеността, бре?

Нали и ромейчетата се опитваха да чупят фасони? И ..? Ко стана?

П.П. Император Моньо ти е най-влиятелният булгар, след него е може би бог Ицо Стоичков. Ама, откъде пишлеме на социалки от дебелата Меркел да знае с какъв статус и авторитет се ползва титлата БГ Император.

Моньо може с две жици по телефона да ти кротне арабели, ЕС, Африка и манголците накуп, щото се води рода на аглийската, френската, колхозническата, испанската династии. Ама те са крале, а кинг е по-ниско от Император ( Цар ). Понял, социалка?
              Какви крале, императори, царе, арабели социали
              Нали ти е ясно че султана не го е интересувало на колко години е писмеността ти- справка латинския език , маите, ацтеките в америката. Идва и те удря с ножа по главата. Нали каза че си ходил до истанбул, колко българи си видял по пътя си. Ами няма и няма да има защото след като изгонват българите от беломорска тракия се забранява да се говори друг език освен турски, набиват им в главите че са турци и това е. Върви кажи на някой турчин че е българин сега, най много да ти се смее, най много да те ошамари.Но аз така не получих отговор на въпроса си
              ако не беше руския ботуш как щеше да се казваш, на кой бог щеше да служиш, кой щеше да бъде официалния ти език
              Ако теб те е срам или ще ти бъде намалено заплащането мога да отговоря вместо теб- може на лични да ме помолиш

Коментар

Маранди помниш ли една пресконференция на симеончо- толкова различни отговори даваше на въпросите че накрая една журналистка го ппопита
                ако не беше руския ботуш как щеше да се казваш, на кой бог щеше да служиш, кой щеше да бъде официалния ти език.
                Ами, тебека истината дори да думне като ТИР по челото, пак нема да я скиваш.

Аз те питам колко са признатите официални езици в Европа? ( латински, гръцки и ....? )

Ти ми дрънкаш басни на какво сме щяли пишем при османското натрапничество тук. На колко години ти е писмеността, бре?

Нали и ромейчетата се опитваха да чупят фасони? И ..? Ко стана?

П.П. Император Моньо ти е най-влиятелният булгар, след него е може би бог Ицо Стоичков. Ама, откъде пишлеме на социалки от дебелата Меркел да знае с какъв статус и авторитет се ползва титлата БГ Император.

Моньо може с две жици по телефона да ти кротне арабели, ЕС, Африка и манголците накуп, щото се води рода на аглийската, френската, колхозническата, испанската династии. Ама те са крале, а кинг е по-ниско от Император ( Цар ). Понял, социалка?

Коментар

• хаха

http://darik
                  news.bg/view_article.php?article_id=1551535
                  незнайно как се озовала в Куба
                  Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Руснаците и краварите са със кюрдите, попадна ми информация преди време че краварите правят нова или разширяват стара база на територията на кюрдите/ разбира се отричат, и за къде ставаше дума не проследих/. Но дали след време пак няма да се сблъскат руснаците и краварите в кюрдистан
                    Не,вероятно ще разменят политиката си в Кюрдестан за Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      Ако не ме лъже паметта, много преди ден днешен български царе постигаха уния с Рим. Какво стана там, кой кого "предаде" ? Дали сме били на рашата православие. Чудесно. за същото претендира и гръчкият "вселенски" патриарх. "Вселенски", "вселенски"-колко да е "вселенски", на една шепа ромеи? Или нашият по-православен? По-вселенски? Това, което аз наблюдавам, от времето на Йоан Павел II, католическата църква се модернизира изключително активно...докато нашите попове за един синод не могат се разбра. Тъжна история: Православието умира.
                      Умира само в колхозническа БГ, прегледай си малко статс как изглежда в УСА примерно и какво огромно влияние там. Т.нар. макета и сърбели там се молят при българи, а тук се правят на пчеларки

П.П. Нормално след автономията, която извоюва БГ от 1870 година при църковните борби, всичко да се скапе, когато дойдоха безбожниците от колхозите и забраниха да се влиза в черква.

Разбира се, ако питаш Морки, ще ти каже, че БГ не била автономия още десет години преди натрапниците от Азия да цъфнат тук и хем гладни кокошки, хем с претенции

Колко са ти ДС ченгетата от митрополитите по сАветски модел? Ърмм ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Кирил се сближава с Ленинградския митрополит Никодим. И бързо установява, че митрополитът симпатизира на католицизма, възхищава се на папата и се моли заедно с католици. И до днес Никодим си остава привърженик на идеята, която е неприемлива за много вярващи руснаци, а именно - обединение на руската православна и римокатолическата църкви. Именно Ленинградският митрополит Никодим оказва силно влияние върху бъдещия патриарх Кирил.

Самият Кирил е ходил няколко пъти при папата - за последен път през декември 2007 при папа Бенедикт XVI. Това се случва една година преди Кирил да бъде избран за руски патриарх. Тогава руската държавна телевизия излъчи репортаж от визитата на Кирил във Ватикана, който показа как Бенедикт благославя руския гост, а той пък му целува ръката в знак на признание към неговия статут на върховен глава на всички духовници.

Днешният руски патриарх не споделя разпространеното в руската православна църква схващане, че католиците са еретици. Кирил казва освен това, че забраната за съвместни молитви не важи за католиците, а само за православните отцепници.
                        ---------------------------------------------------

П.П. Ей, тия са продажниците, които се срамуват от православието, писмеността и езика, които сме им дали.

В Юръп БГ империя е призната и на почит, затова на банкнотите ти от социалки пише евро на български език

Чемодан -> вокзал -> Манголия, Ватя.

Оттам плюй, колкото искаш БГ.

Коментар

• Ако не ме лъже паметта, много преди ден днешен български царе постигаха уния с Рим. Какво стана там, кой кого "предаде" ? Дали сме били на рашата православие. Чудесно. за същото претендира и гръчкият "вселенски" патриарх. "Вселенски", "вселенски"-колко да е "вселенски", на една шепа ромеи? Или нашият по-православен? По-вселенски? Това, което аз наблюдавам, от времето на Йоан Павел II, католическата църква се модернизира изключително активно...докато нашите попове за един синод не могат се разбра. Тъжна история: Православието умира.

Коментар

Поста е за маранди- аз / имаше една саня или соня, мисля че марков също е питал/те попитах теб и другите лакеи, ако не беше руския ботуш как щеше да се казваш, на кой бог щеше да служиш, кой щеше да бъде официалния ти език.
                            Отговори ми моля/
                            Кирил се сближава с Ленинградския митрополит Никодим. И бързо установява, че митрополитът симпатизира на католицизма, възхищава се на папата и се моли заедно с католици. И до днес Никодим си остава привърженик на идеята, която е неприемлива за много вярващи руснаци, а именно - обединение на руската православна и римокатолическата църкви. Именно Ленинградският митрополит Никодим оказва силно влияние върху бъдещия патриарх Кирил.

Самият Кирил е ходил няколко пъти при папата - за последен път през декември 2007 при папа Бенедикт XVI. Това се случва една година преди Кирил да бъде избран за руски патриарх. Тогава руската държавна телевизия излъчи репортаж от визитата на Кирил във Ватикана, който показа как Бенедикт благославя руския гост, а той пък му целува ръката в знак на признание към неговия статут на върховен глава на всички духовници.

Днешният руски патриарх не споделя разпространеното в руската православна църква схващане, че католиците са еретици. Кирил казва освен това, че забраната за съвместни молитви не важи за католиците, а само за православните отцепници.
                            ---------------------------------------------------

П.П. Ей, тия са продажниците, които се срамуват от православието, писмеността и езика, които сме им дали.

В Юръп БГ империя е призната и на почит, затова на банкнотите ти от социалки пише евро на български език

Чемодан -> вокзал -> Манголия, Ватя.

Оттам плюй, колкото искаш БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                              Недопустимо е да се дезинформира в един Европейски форум.
                              Ето я истината:
                              "Украйна готви планове за възможно военно участие в борбата
                              срещу „Ислямска държава“ в Сирия,
                              което може да изправи украинските части срещу руските сили в Близкия изток, пише британският в. „Индипендънт“."

http://pik.bg/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%...ews477839.html
                              Ти пак не си схванал ...цялата новина е присмех на напълно изкукалите фашаги в Киев.

Нито някои ги кани в Сирия, нито те реално имат военни възможности. Тях няколко хиляди миньора ги разбиха и направиха за смях из Донбас , а фашагите им е малко че ша ходели да оправят Сирия.....няма такава психопатия кат Украинската и Македонската...
                              Last edited by markoci; 14.02.2016, 13:14.
                              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Поста е за маранди- аз / имаше една саня или соня, мисля че марков също е питал/те попитах теб и другите лакеи, ако не беше руския ботуш как щеше да се казваш, на кой бог щеше да служиш, кой щеше да бъде официалния ти език.
                                Отговори ми моля/
                                Last edited by X_Y; 14.02.2016, 13:15.

Коментар

Working...
                                X