Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧекай малко, тя тази цялата тема е само и единствено за тролене.Троловете я правим и тя съществува заради нас - слагам разбира се и теб в това число
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧекай малко, тя тази цялата тема е само и единствено за тролене.Троловете я правим и тя съществува заради нас - слагам разбира се и теб в това число
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеБе ти амбриажа ли си дръпнал.Оф мама му стара.Ми то е ясно що си фен на антлантическите ценности
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеБе ти амбриажа ли си дръпнал.Оф мама му стара.Ми то е ясно що си фен на антлантическите ценностиНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеБе и аз си го мислех това , ма викам аиде сега да не се дракам с френския пенсионер .....нека да е щастлив с поредния снимков материал
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеБе и аз си го мислех това , ма викам аиде сега да не се дракам с френския пенсионер .....нека да е щастлив с поредния снимков материал
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАко помниш преди 2-3 месеца момчето каза че е трол, харесва му да троли, да убие всяка дискусия, не разбирам защо му се вързваш, пускай го по пързалкатаТроловете я правим и тя съществува заради нас - слагам разбира се и теб в това число
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАко помниш преди 2-3 месеца момчето каза че е трол, харесва му да троли, да убие всяка дискусия, не разбирам защо му се вързваш, пускай го по пързалкатаНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
https://www.facebook.com/25144381488...type=3&theater
ей на прочети какво е можело да си купи човек с 1 лев и направи справка със сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesieАз не съм на 15 г.Ако свалиш едни десетина кила мазнини и ги замениш с мускули разбирам да правиш такива предложения, ама пак не ми е ясно защо ги правиш към мъже
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗа другите 2 може и да е вярно, /сигурно/, но за кредитния рейтинг недей пуска в този форум нищо защото дори дъщеря ми ти се смее. Агенциите които дадоха ААА рейтинг на енрон, на банките преди фалита, ако щеш на КТБ 3 месеца преди фалита, същите ли раздават сега пак кредитни рейтинги
Пак ти казвам, никога повече не пускай тези данни тукНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЧуден човек давам ти шанс това дет го разказваш да ми го покажеш нагледно , ти продължаваш да философстваш из нета.
Споко казах ти не ща да те бия ......исках просто да си сравним данъчните декларации , че имам усещането че такъв комплексар кат теб не може да е успешен в реалния живот ....... за съжаление няма да ми направиш кефа щот си мишок....
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Кредит-рейтинг
Продължителност на живота
Брой работни часове на ден
Тогава ето ти още снимки за "загниващата" Европа и "процъфтяващия" путинизъм
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЧуден човек давам ти шанс това дет го разказваш да ми го покажеш нагледно , ти продължаваш да философстваш из нета.
Споко казах ти не ща да те бия ......исках просто да си сравним данъчните декларации , че имам усещането че такъв комплексар кат теб не може да е успешен в реалния живот ....... за съжаление няма да ми направиш кефа щот си мишок....
Коментар
Коментар