IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    мисля че не разбирам за какво приказваш, но ако искаш някой да ти каже че е ок да се натискаш с либерално настроените 2% плевенски селяни имаш зелена светлина - нищо лошо не правиш - човек не може да върви срещу природата си така че просто се отдай на желанията си
    Кво сега те досрамя кат си призна ли?

Коментар

Чекай малко, тя тази цялата тема е само и единствено за тролене. Троловете я правим и тя съществува заради нас - слагам разбира се и теб в това число
      Защо си мисля за смрадни не знам, същата агресия и същото непознаване на материята/ по точно научено от вестниците или една енциклопедия/

Коментар

Чекай малко, тя тази цялата тема е само и единствено за тролене. Троловете я правим и тя съществува заради нас - слагам разбира се и теб в това число
        Ти ако си трол и ти плащат аз не съм

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Бе ти амбриажа ли си дръпнал.Оф мама му стара.Ми то е ясно що си фен на антлантическите ценности
          мисля че не разбирам за какво приказваш, но ако искаш някой да ти каже че е ок да се натискаш с либерално настроените 2% плевенски селяни имаш зелена светлина - нищо лошо не правиш - човек не може да върви срещу природата си така че просто се отдай на желанията си

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
            Бе ти амбриажа ли си дръпнал.Оф мама му стара.Ми то е ясно що си фен на антлантическите ценности
            Явно обърках подхода към равновесния , ако бях обещал че ще му подаря букет с цветя или билет за гей карнавал можеше и да дойде
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
              Бе и аз си го мислех това , ма викам аиде сега да не се дракам с френския пенсионер .....нека да е щастлив с поредния снимков материал
              Ба френски пенсионер дет по цел ден кисне у форумо.Сичките тия са се измислени сичките са си тука и си съчинват толко лъжат че сами си вярват.

Коментар

Бе и аз си го мислех това , ма викам аиде сега да не се дракам с френския пенсионер .....нека да е щастлив с поредния снимков материал
                Никакъв фандък, бой по главата с черпака

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Ако помниш преди 2-3 месеца момчето каза че е трол, харесва му да троли, да убие всяка дискусия, не разбирам защо му се вързваш, пускай го по пързалката

Коментар

Ако помниш преди 2-3 месеца момчето каза че е трол, харесва му да троли, да убие всяка дискусия, не разбирам защо му се вързваш, пускай го по пързалката
                    Ами когато си прав , прав си ....

Коментар

• https://www.facebook.com/25144381488...type=3&theater
                      ей на прочети какво е можело да си купи човек с 1 лев и направи справка със сега

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                        Аз не съм на 15 г. Ако свалиш едни десетина кила мазнини и ги замениш с мускули разбирам да правиш такива предложения, ама пак не ми е ясно защо ги правиш към мъже

Коментар

За другите 2 може и да е вярно, /сигурно/, но за кредитния рейтинг недей пуска в този форум нищо защото дори дъщеря ми ти се смее. Агенциите които дадоха ААА рейтинг на енрон, на банките преди фалита, ако щеш на КТБ 3 месеца преди фалита, същите ли раздават сега пак кредитни рейтинги
                          Пак ти казвам, никога повече не пускай тези данни тук

Коментар

Чуден човек давам ти шанс това дет го разказваш да ми го покажеш нагледно , ти продължаваш да философстваш из нета.

Споко казах ти не ща да те бия ......исках просто да си сравним данъчните декларации , че имам усещането че такъв комплексар кат теб не може да е успешен в реалния живот ....... за съжаление няма да ми направиш кефа щот си мишок....

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Кредит-рейтинг

Продължителност на живота

Брой работни часове на ден

Тогава ето ти още снимки за "загниващата" Европа и "процъфтяващия" путинизъм
                              Чудя се що се потиш само.Не разбра ли че на манипулатори вяра нямам.Ти си от тия дето като кажат добър ден отивам да проверя дали не е изгряла месечината.А тия рейтийнги жалко че не са на хартиен носител да си нарежа и да си ги сложа у външния кенеф.Леман братята какъв рейтинг имаха га лапнаха вода?Изобшо тия рейтинги не стават да си триеш гъзо с тех

Коментар

Чуден човек давам ти шанс това дет го разказваш да ми го покажеш нагледно , ти продължаваш да философстваш из нета.

Споко казах ти не ща да те бия ......исках просто да си сравним данъчните декларации , че имам усещането че такъв комплексар кат теб не може да е успешен в реалния живот ....... за съжаление няма да ми направиш кефа щот си мишок....
                                Ама ти май наистина много на сериозно се вземаш

Коментар

Working...
                                X