IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е няма начин да не е Путин
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• От един друг форум
      Туркофилите и форумните фашисти могат и да се радват, но честните хора в България ще си спомнят за този велик българин.
      Върви слух пуснат от някой форумци, че за залавянето на Левски е бил виновен Путин
      Може ли да е вЕрно

И някой от отговорите
      Дребният чекист от Кремъл, изчадие на Дявола, е виновен за геноцида над 142 милиона колхозника и няколко милиона нормални граждани в съседни страни.

До колко са изпращяли хората

Коментар

• тоя пак е плагиатствал.....

Голямо линкване на страничката си във феиса , на принципа а дано някои влезе че да отчете прочитане

Коментар

• Предсмъртното писмо на Васил Левски

https://www.facebook.com/ziezibook/
          ----------------------------------------------------------------

П.П. За какви сензации дудне пак дъмето? Пуснах последните думи на Левски, където ясно казва, че за такива като мурзилетата ( моркуфи и ватници ): Смърт, смърт, смърт ....!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Поста на единия в 0,22 4 изречения следващия пост в 0,26
            Роботи, изкуствен интелект - извънземните ни превземат

Коментар

• Поста на единия в 0,22 4 изречения следващия пост в 0,26

Коментар

• Къде е смрадни, алексей петров, новии левски . Нали обеща да пуска днес нещо за левски, сензация, къде е сега, аз защо стоя тук -да дебна сензацията

Коментар

Защо си мисля за смрадни не знам, същата агресия и същото непознаване на материята/ по точно научено от вестниците или една енциклопедия/
                  Непознаване на материята,а?

Ватнико, замълчи!

А може и по-разбираемо: Ватю, сус бре!
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/393943

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      Много си объркан.
                      В този сложен свят, в това объркано време, като си в Рим прави като римляните

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Не ти плащат ли - защото иначе определено си трол
                        Много си объркан.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                          Ти ако си трол и ти плащат аз не съм
                          Не ти плащат ли - защото иначе определено си трол

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Разбирам чувствата ти - и аз самия силно се обичам
                            Да определено си личи че си си самодостатъчен ..... в това спор няма

Коментар

Защо си мисля за смрадни не знам, същата агресия и същото непознаване на материята/ по точно научено от вестниците или една енциклопедия/
                              Да и на мен по манталитет ми прилича на него определено ..... и същата агресия като почне да губи спор....

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                                Явно обърках подхода към равновесния , ако бях обещал че ще му подаря букет с цветя или билет за гей карнавал можеше и да дойде
                                Разбирам чувствата ти - и аз самия силно се обичам Но трябва да ти кажа че тази връзка е обречена - не си мой тип - циците ти не са правилната форма

Коментар

Working...
                                X