Е няма начин да не е Путин
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
От един друг форум
Туркофилите и форумните фашисти могат и да се радват, но честните хора в България ще си спомнят за този велик българин.
Върви слух пуснат от някой форумци, че за залавянето на Левски е бил виновен Путин
Може ли да е вЕрно
И някой от отговорите
Дребният чекист от Кремъл, изчадие на Дявола, е виновен за геноцида над 142 милиона колхозника и няколко милиона нормални граждани в съседни страни.
До колко са изпращяли хората
Коментар
-
Предсмъртното писмо на Васил Левски
https://www.facebook.com/ziezibook/
----------------------------------------------------------------
П.П. За какви сензации дудне пак дъмето? Пуснах последните думи на Левски, където ясно казва, че за такива като мурзилетата ( моркуфи и ватници ): Смърт, смърт, смърт ....!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПоста на единия в 0,22 4 изречения следващия пост в 0,26
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗащо си мисля за смрадни не знам, същата агресия и същото непознаване на материята/ по точно научено от вестниците или една енциклопедия/
Ватнико, замълчи!
А може и по-разбираемо: Ватю, сус бре!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМного си объркан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе ти плащат ли - защото иначе определено си трол
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТи ако си трол и ти плащат аз не съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРазбирам чувствата ти - и аз самия силно се обичамНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗащо си мисля за смрадни не знам, същата агресия и същото непознаване на материята/ по точно научено от вестниците или една енциклопедия/Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЯвно обърках подхода към равновесния , ако бях обещал че ще му подаря букет с цветя или билет за гей карнавал можеше и да дойдеНо трябва да ти кажа че тази връзка е обречена - не си мой тип - циците ти не са правилната форма
Коментар
Коментар