IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Почва да става смешно ако не е трагично...комунизма си имаше много лоши неща но нашите опоненти са просто смешни ,защото ако кажа са трагични ще им унищожа егото...
    първия извади снимки как ги разстрелват на границата , втория от затворите и белене , третия от опашки за хляб ,четвъртия пък комунистите са ограбвали работниците в ФРГ...
    А хората бяха 9 милиона и избраха пак Комунистите на власт.....презп 1990 г...
    Сега ще цъфнали но пък сме 6 милиона.......,няма никой осъден ,няма държава ,съдебна власт , прокуратура....

Та това с 6К си е бисер....като знам как вървеха заплатите във ФРГ ....да не са били източни....марки...
    Сега ще цъфнали но пък сме 6 милиона.......,няма никой осъден ,няма държава ,съдебна власт , прокуратура....
    Да, Монти, точно както е в Русия.

Познай, кой е виновен. По точно кои са виновни.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Те такива не избират, на тях им казват, какво да правят.
      Точно Свободата на избора е за толерасти соросоиди. За истинските българоруски патриоти е изборът да се подчиняват или да

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Е, недей така, как сега да изберат между А. и В.
        Те такива не избират, на тях им казват, какво да правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Как бихте отговорили на въпроса.

На коя държава искате да прилича България
          А. Русия
          Б. ЕС
          В. Северна Корея
          Е, недей така, как сега да изберат между А. и В.

Коментар

• Някой виждал ли е Ванката, за да ми обясни: Защо в Ростовска област ( това се намира в Русия ), 'орицата пият бои/лакове и антифриз?
            -----------------------------------------------------------------------------
            В Ростовской области за 2015 год зарегистрировано 173 случая гибели граждан от суррогатного алкоголя, сообщили в Роспотребнадзоре.

Как передает DonNews.ru, ростовчане пьют лаки, антифриз, денатурат и т. п.

http://www.rosbalt.ru/federal/2016/02/19/1491692.html.

Коментар

• Как бихте отговорили на въпроса.

На коя държава искате да прилича България
              А. Русия
              Б. ЕС
              В. Северна Корея

Коментар

Пуснах ти и американско изследване там са 67 %...
                Къде го това американско проучване - аз гледам само някакви шапкарски щуротии.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Да нямаш предвид бесен... далтонист...

Виж кой спечелиха в триадица,средец и лозенец и кой беше кмет ....районен....
                  Моа да тги кажа че Груичо щеше да пометне когато го избъзиках да си ходи и освобождава местото...

Коментар

Та където не достигаха бюлетини да победим в общината ги натъкмявахме....със сини бюлетини , тогава бях луд и бесен седесар....бях....
                    Да нямаш предвид бесен... далтонист...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Е не бяха. В гарнизонка без преспиване в математическата бяхме. Въпреки всичко ВКР-то знаеше всичко
                      Бях шеф през 91 на общинска комисия в един централен район...
                      Та с тези цветни бюлетини се виждаха кой е със синя и кой с червена бюлетина....
                      Та където не достигаха бюлетини да победим в общината ги натъкмявахме....със сини бюлетини , тогава бях луд и бесен седесар....бях.... за това знам как сега ги правят нещата....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        хахаха от клуба на алкохолизираните бивши полит комисари
                        Пуснах ти и американско изследване там са 67 %...

Коментар

А сега не гласуват по списък а с общински протоколи....
                          Некой ненормалник .... по принцип урните не са били в поделенията.... само за лежащо болните се откриваха секции...
                          Е не бяха. В гарнизонка без преспиване в математическата бяхме. Въпреки всичко ВКР-то знаеше всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Хайде соросоидите, вървете да спечелите 5 лева- дилян пеевски продава булгартабак, сега равновесния в комбина с предприемача манифест+ юриста гъба като купят БТ, като развъртят един бизнес, направо БТ ще стане нумеро уно на галактиката- да не забравите обонго- той само стюардеса пушел казват
                            Хахаха - никаква продажба - национализация трябва. Глоба за няколко стотин милиона за контрабанда и последваща национализация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Тези избори ги помня. Бях в казармата и чистех на ЗКПЧ-то канцеларията. От съседната стая на ВКР-то с неистов крясък се чуваше, кой как е гласувал по списък. Така че не ми ги хвали тези избори

А сега не гласуват по списък а с общински протоколи....
                              Некой ненормалник .... по принцип урните не са били в поделенията.... само за лежащо болните се откриваха секции...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Хайде соросоидите, вървете да спечелите 5 лева- дилян пеевски продава булгартабак, сега равновесния в комбина с предприемача манифест+ юриста гъба като купят БТ, като развъртят един бизнес, направо БТ ще стане нумеро уно на галактиката- да не забравите обонго- той само стюардеса пушел казват
                                Речник на Рубладжията

Соросоид
                                Особен вид дразнител за рубладжиите, който проявява активна гражданска позиция и участва в мероприятия, подкопаващи устоите комунизЪма и социализЪма в България. Всеки правоверен рубладжия дълбоко вярва, че Джордж Сорос плаща ежедневно милиони долари на хиляди активисти по света, чиято единствена цел е да тормозят режима в KLETA MAJKA България и KLETA MAJKA Русия.

Коментар

Working...
                                X