Знаете ли какво ми харесва да гледам богати руснаци ограбили страната си харчат парите си гадният запад. Техните деца са по Европа и САЩ. Защо ли не са в Китай или Северна Корея??? А обикноввенят руснак си седи пиян и го грабят както у нас, И вие като тях сте мазохисти. Путин се уреди с едни 50 милярда, приятелите му също, а руснака по-беден от църковна мишка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе знам какво пиещ, ама да го спреш- няма комунисти, но той ще ги гони. Кого ще гониш като ги няма може ли да обясниш
Новият посланник ще ви изпие мозъците от бачкане
Ако ме четат от американското, оказввайте натисск над Борисов да започвва ЛУСТРАЦИЯ, че ни писна от комуниссти и руснаци олигарси !!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЗа пръв път в историята на сайта съм съгласен с теб.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеОпределено X_Y модерира на добро ниво, не мога да кажа същото за други модератори обаче.....AaaaamThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВозят се на МИГ 35 и Су 29....и пътуват с ракетни крайцери да наливат на безмозъчните същества акъл....
Вчерашния модератор добре му отрезваше дългите постове на другарчетата ,днес друг и пак с чаршафите......Last edited by markov; 22.02.2016, 13:24.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЛичи си че си дървен шоп- не искам аз да съм добре, искам вуте да е зле. В твоя вариант, нека всички българи да измрат защото са комунисти.
О забравих че си рязана карабина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Това беше велико...
Ами той цинира в пълен обем твойте и на червената сган и биберон статии от по 1000 реда на разини пишман журналисти от фактор.....и пише по 5 думи ....изопачена информация....
ти си велик ,щом искаш да си четеш статиите по 10 пъти който пускаш.....
Или пък не.....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеА???
Какво е отрязано? Искам, да го прочета.
Бихте ли възстановили пълния текст?
Това беше велико...
Ами той цинира в пълен обем твойте и на червената сган и биберон статии от по 1000 реда на разини пишман журналисти от фактор.....и пише по 5 думи ....изопачена информация....
ти си велик ,щом искаш да си четеш статиите по 10 пъти който пускаш.....
Или пък не.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВозят се на МИГ 35 и Су 29....и пътуват с ракетни крайцери да наливат на безмозъчните същества акъл....
Вчерашния модератор добре му отрезваше дългите постове на другарчетата ,днес друг и пак с чаршафите......
Какво е отрязано? Искам, да го прочета.
Бихте ли възстановили пълния текст?Last edited by Manyface God"; 22.02.2016, 11:04.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПонятия като "буржоа", "пролетариат" и прочее глупости съществуват само в промитите мозъци на НПОп....ките.
И докато споменатите идиоти се борят с вятърните мелници на "комунизма", то народите си оправиха държавите.
Народите се оправиха, защото изметоха червената измет.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМи ша гони себе сиThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение.....
иванушка ще пита, що е намаляло потреблението на памперси в Русия...
.....
Това е все едно да питаш: "що е намаляло потреблението на тоалетна хартия във Венецуела?"
Че може ли да намалее нещо, което го няма???
Коментар
-
Вчерашния модератор добре му отрезваше дългите постове на другарчетата ,днес друг и пак с чаршафите......
На второ място са по износ, а скоро ( като направят пробите в Сирия ) може и да са на първо....
иванушка ще пита, що е намаляло потреблението на памперси в Русия...
Сигурно защото ги изнасят за щатите.....
Коментар
Коментар