IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Бунт против Путин, военни отказват да воюват в Сирия

Причината е рязкото увеличаване на жертвите в Сирия неизпълнение на обещаните дневни възнаграждения на войниците
    Поради нарастването на жертвите и неизпълнение от страна на руското ръководство на финансовите задължения към руската армия все повече руснаци отказват да участват във войната в Сирия.
    къде е линка, или пак наизуст ще я караме

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Абе страната хубаво, ама да вземе да си върне и хората, че не останаха вече там.
      Тъжно! Сирия от България ли гледа? Щото ние ги преварихме в обезлюдяването. Но при тях има все още дузина милиона народ, повечето млади, а при нас не останаха ни много млади ни достатъчно читави.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        А иначе в Сирия , независимо от Турската помощ към терористите , Асад полека лека си връща страната ..........[/SIZE][/COLOR]
        Абе страната хубаво, ама да вземе да си върне и хората, че не останаха вече там.

Коментар

• А иначе в Сирия , независимо от Турската помощ към терористите , Асад полека лека си връща страната :

От Главното командване на въоръжените сили на сирийската армия обявиха, че установяването на пълен контрол над ТЕЦ в Източен Алепо е огромно постижение на военните.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Причината е рязкото увеличаване на жертвите в Сирия неизпълнение на обещаните дневни възнаграждения на войниците
            Поради нарастването на жертвите и неизпълнение от страна на руското ръководство на финансовите задължения към руската армия все повече руснаци отказват да участват във войната в Сирия.
            Това го слушахме и да въображаемите Руски наборни войници в Донбас....и там уж не щяха, уж се бунтуваха ......така че това се дежурните соросойдски глупости.

Вероятно има някакви Руски инструктури но те са наемници или доброволци ......наборна Руска войска в Сирия няма, както нямаше и в Украйна ......
            Last edited by markov; 22.02.2016, 17:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              Знаете ли какво ми харесва да гледам богати руснаци ограбили страната си харчат парите си гадният запад. Техните деца са по Европа и САЩ. Защо ли не са в Китай или Северна Корея??? А обикноввенят руснак си седи пиян и го грабят както у нас, И вие като тях сте мазохисти. Путин се уреди с едни 50 милярда, приятелите му също, а руснака по-беден от църковна мишка
              А на мен ми харесва да гледам как богати крадливи западняци купуват заводи и фабрики в Източна Европа които после съсипват/И много ми харесва да работя на западни тарикати кат роб за 500 кинта.Много ми харесва ЧЕЗ БТК Нефтохим цялата банков система да са в западни ръце и да плащат по 500 кинта.Също ми харесва Асарел медет да е в немски крадливи ръце срещу 1%концесионна такса.Много ми харесва родителите ни да получават по 200 лева пенсия.Много ми харесва парното да е 300 лева а тока 150 на месец...Много ми харесва да карам западна трошка за 4000 лева

Коментар

Пак сме приели желаното за действително.

Коментар

Ето, руслямската пеерация има нужда от скромни и покорни новобранци с леко суицидно поведение. Точно профил на българска матрьошка ... да дерзаят друзъята
                  Yeah

Коментар

Как ли ще накажат дезертьорите в Русия?
                    The strongest stand last.

Коментар

• Виж Украйнците вече съвсем ша я втасат :

Дръж се Украйна: Симеон Дянков консултира Киев как да прави реформи
                      Бившият финансов министър ще чете лекция за успехите и и провалите в

http://www.blitz.bg/news/article/394592

Коментар

• lalam News: Йеменски военни части са установили контрол над военна база в саудитската провинция Наджран
                        22 Февруари 2016 | 07:39 | Агенция "Фокус"
                        Alalam News: Йеменски военни части са установили контрол над военна база в саудитската провинция НаджранСнимка: АФП

Сана. Йеменски военни части, подкрепени от местни милиции са установили контрол над военна база в саудитската провинция Наджран, съобщава Alalam News.
                        Йеменски сили са атакували и са успели да установят контрол над военната база „Нахукех“ в Саудитска Арабия, като са започнали атаката си с ракетен обстрел, след което предприели сухопътна офанзива, а саудитските военнослужещи се оттеглили от базата. Унищожено е едно саудитско военно превозно средство, разрушена е и една наблюдателна кула. По време на операцията йеменските сили са успели да пленят известно количество оръжие.

Великата саудитска армия ... ще пребори руската и това четох в този форум....,

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Ми да бега в ....сърбия Има още свободни стаи в хотела на ЦВ.
                          Ще си поговорят, ще обсъдят общите "проекти", че отдавна не са се виждали.
                          виж тук не мога да не се съглася

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                            Рушлямистите за толкова тъпи ли ни имат. Комунетата и ДС се пребоядисаха но пак са гнусни комунета. Лустрация за всички комунисти от БКП,ДС и техните семейства. Само тогава ще тръгнем по-добър път.

Ако ме четат от американското, оказввайте натисск над Борисов да започвва ЛУСТРАЦИЯ, че ни писна от комуниссти и руснаци олигарси !!!!!!!!
                            Какво е това американското че не разбрах

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                              Готвено било покушение на "пълното момче".
                              Ми да бега в ....сърбия Има още свободни стаи в хотела на ЦВ.
                              Ще си поговорят, ще обсъдят общите "проекти", че отдавна не са се виждали.

Коментар

• Готвено било покушение на "пълното момче". http://www.segabg.com/article.php?id=792272
                                Last edited by siko13; 22.02.2016, 14:06.

Коментар

Working...
                                X