IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    "Ако изпратя българска войска на Източния фронт, то тя ще премине при руснаците
    заедно с духовата музика"
    Цар Борис Трети към Адолф Хитлер, есента на
    1941г.

Само четири години по късно се бият заедно с руски войски на Драва....
    Та така за русофобството..... и армията завоевателка и окупаторка....
    Ми царя е бил умен човек за разлика от днешните не знам как да ги нарека абе вие си ги знаете

Коментар

Ами натовските господари , разбраха че в България и 5 човека няма да съберат доброволци , да защищават турско -обратните ценности и почват да връщат казармата...
      Понимаеш....
      Първо, армията ни е волнонаемна.
      100% доброволци.

Второ, никой български военен не е станал такъв, за да прави това, с което ти се опитваш, да спекулираш. Никой няма да ти се върже.

Трето: казармата ще ни е нужна, за да не дойдат зелени необозначени миризливци, да опустошават варненските хранителни магазини.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Аз съм служил, заслужавам ли отговор?

Колко хиляди не са доброволци?

Ами натовските господари , разбраха че в България и 5 човека няма да съберат доброволци , да защищават турско -обратните ценности и почват да връщат казармата...
        Понимаеш....

Коментар

Нали съм ти казал докато не служиш и 10 дни в българската армия да не си казваш мнението.....
          Аз съм служил, заслужавам ли отговор?

Колко хиляди не са доброволци?

Коментар

• Темида върши невъобразимото.. Моля, потрърдете и от други източници, защото това е не е за вярване...
            -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            ДАНС погна НАП-Търново, арестува данъчни за рекет

Разследват "игри" с длъжници, ударена е организирана група

НС атакува Териториалната данъчна дирекция във Велико Търново. Арестувани са данъчни служители за изнудване на фирми с големи суми.

Спецоперацията започнала около 8:30 часа в първите минути на работния ден. Униформени и цивилни полицаи нахлули на втория етаж на бившия партиен дом, където се помещава ведомството.

Достъпът до канцелариите бил незабавно отцепен, а служителите изведени навън. Незабавно започнало претърсване на работните помещения. Вниманието на антимафиотите било насочено към канцелариите на Дирекция "Събирания".

По време на акцията е иззета голямо количество документация.

"Мога само да потвърдя, че се провежда специализирана полицейска операция под наблюдението на Специализираната прокуратура”, каза пред "Труд" директорът на ТД на НАП в старата столица Ивайло Здравков.

Той оглави приходната институция само преди броени дни. "Не знаехме, че е подготвяна подобна акция", добави лаконично той.

Запознати с работата на данъчната служба поясниха, че Дирекция "Събирания" работи със стотици фирми и организира провеждането на публични търгове, там се решава дали да бъдат наложени запори на парични авоари и имоти заради задължения.

След като се разчу за зрелищната акция, в старата столица се заговори, че разследването е за "игри" със задлъжнели фирми и е ударена организирана престъпна група.

"Обиските ще продължат през целия ден. Официална информация по случая вероятно ще бъде изнесена най-рано в четвъртък", обясниха запознати със зрелищната проверка.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Не просто да помагат, а да ги ползват за пушечно месо в една война, която не е наша... Огромният брой жертви е именно щото Кървавата армия пуска напред нашите (както при Драва)...

Иначе многобройни са примерите за толерантно отношение между българските и немските воиски в този период... включително от ветерани съм чувал било как немците изпращат съобщение - днес освобождаваме тази линия, моля да не стават грешки и излишни жертви; или пък наша разузнавателна част се натъкне на цял немски полк и след като ги черпят кафе и цигари ги изпращат обратно... и т. н.

А па за фалшивката за Борис Три, духовата музика и Източния фронт, дряновската тояга може да пита генерал Колев и генерал Тошев, как ги посрещаме с духова музика крадливите блядове при един предходен опит за окупация....
              Нали съм ти казал докато не служиш и 10 дни в българската армия да не си казваш мнението.....

Коментар

Има над 20 К доброволци...
                Не всички могат, да са професори по политика и история.

Колко к не са доброволци?

Коментар

R;d kdo 20 U of/,flf.[r====
                  Да, блокира вече..

Коментар

Да, бият се, но не са доброволци.

Никой не ги е питал искат ли!

Такъв е бил историческия момент, комунистите са направили мобилизация и са изпратили българските синове да помагат на убиеца Сталин.
                    Има над 20 К доброволци...

Коментар

Такъв е бил историческия момент, комунистите са направили мобилизация и са изпратили българските синове да помагат на убиеца Сталин.
                      Не просто да помагат, а да ги ползват за пушечно месо в една война, която не е наша... Огромният брой жертви е именно щото Кървавата армия пуска напред нашите (както при Драва)...

Иначе многобройни са примерите за толерантно отношение между българските и немските воиски в този период... включително от ветерани съм чувал било как немците изпращат съобщение - днес освобождаваме тази линия, моля да не стават грешки и излишни жертви; или пък наша разузнавателна част се натъкне на цял немски полк и след като ги черпят кафе и цигари ги изпращат обратно... и т. н.

А па за фалшивката за Борис Три, духовата музика и Източния фронт, дряновската тояга може да пита генерал Колев и генерал Тошев, как ги посрещаме с духова музика крадливите блядове при един предходен опит за окупация....

Коментар

"Ако изпратя българска войска на Източния фронт, то тя ще премине при руснаците
                        1941г.

Коментар

• "Ако изпратя българска войска на Източния фронт, то тя ще премине при руснаците
                          1941г.

Коментар

Мда, от тези дето събират личните карти на раята преди избори...
                            Ми то на някои личните карти са на Козяк.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Аз дълго време си мислих, че е някой селски представител на ДПС
                              Мда, от тези дето събират личните карти на раята преди избори...

Коментар

Е айде сега, да не се връщаме, да търсим как си се лензил за далновидността на турчолята и как са ни взели безценния праект...
                                Аз дълго време си мислих, че е някой селски представител на ДПС

Коментар

Working...
                                X