Е то НПО балалайките и соросойдите и родина нямат .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениети си свободен да си го почетеш както решиш , примерно да идеш пред Американската посолство и да изразиш съжаление че не са те освободили Обонговците , или да идеш пред Турското посолство и да се извиниш от името на Руснаците за причинените щети на Османската империя чрез нашето освобождение....
Първо научи, че ние
БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ БРАТЯ!
Руския цар е посягал на нас десетина пъти.
Не сме му благодарни за това ама изобщо.
Аз по посолства не ходя, но знам,
че братя нямаме!Last edited by Manyface God"; 29.02.2016, 00:52.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИ какво видя в Сирия?
Помним Афганистан.........
Смях.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНе се качвай, идеята на празника не е такава.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЛясковски , мен са ме освободили 1878 г. , затова и ще се кача на връх Шипка да благодаря на Братятя руснаци и на нашите опълченци.
Теб който те е освобождавай на него благодари....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеТъи де тъи ...видяхме го в Грузия , видяхме го в Крим , видяхме го в Сирия , според НПО балалайките и в източна Украйна го видяхме ......все военни провали нале
Помним Афганистан.........
Смях.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеРеално това са им цивилизационните провали ... ако можеш да разбереш ...
То кат погледнеш как цъфтят демократизираните напоследък от САщ - Афганистан, Ирак, Либия , Сирия и т.н. направо да ти се прииска и на теб да се случиНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеТъи де тъи ...видяхме го в Грузия , видяхме го в Крим , видяхме го в Сирия , според НПО балалайките и в източна Украйна го видяхме ......все военни провали налеYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЛясковски , мен са ме освободили 1878 г. , затова и ще се кача на връх Шипка да благодаря на Братятя руснаци и на нашите опълченци.
Теб който те е освобождавай на него благодари....
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеВ Пентагона се смята, че руслямия разполага със същия размер армия, както иракската и същото ниво на технологично оборудване. Разликата е само в дисциплината и опита, които са имали иракчаните, докато днешната армия на жожето е проядена от пиянство и кражби.
http://www.atlantic-bg.org/files/Juberg_D.pdfНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
Няма начин танковете Т-55 -мнозинството от иракските танкове , и Т-72 - съвсем малко количество да са били модерни през 2003 година .
Били са модерни съответно някъде през 50-те години и някъде през 70-те години за по-новите Т-72....
http://www.atlantic-bg.org/files/Juberg_D.pdfYeah
Коментар
-
Не разбирам на какво се смеем ? Че Русия направи показно в Крим, че си е записвала от САЩ и води война точно копие на американските. Повтарям се, но особено в Крим информационната пропаганда беше усилена, усърдна и на ниво (когато го правят американци му се вика медийна кампания. Забравихте ли как и по нашите новини за лека нощ даваха как избиват иракчани с ефектни нощни бомбардировки. Тогава не слюноотделяхте толкова). Приоритетно въздушните удари, крилати ракети, поле за изпробване на ново въоръжение, трениране на армията, включване на корабите (е няма самолетоносачи), далечна авиация, всичко това САЩ го правеха десет години след 11.09.2001г. Да видим дали ще има и окупационни руски войски в Сирия. И не ревете много, защото ако го направят (но няма) и това ще сме го виждали - от САЩ.
Сега да се посмеем на нещо истинско - българската армия. Оръжие и инвентар стил ранната студена война. Жалка работа. На държавата България и се отпуска още малко време да посъществува. Добре, че Русия пресече плановете на нашите добри съседи турците в Сирия, защото и нашето време наближаваше (сега само се отлага). Той Борисов хубаво тренираше да вика мараба аскер.Last edited by Moesia; 28.02.2016, 23:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМи те и сега са модни в Кадирстан. За Армата още не са изчистили стойностите на октановия коректор спрямо изкопаемите карбонити.Last edited by markoci; 28.02.2016, 23:55.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар