IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази тема отдавна се е превърнала в сборен пункт на антируските тролове. Те са ясно видими. Занимават се само с плюене срещу Русия, срещу Путин и от време на време плюят срещу отдавна умрелия комунизъм.
    А едно време се говореше и за политика. Като махнем мвждуличностните оплювки де.

Сега някакъв френски трол, отдавна предал родината си квичи от радост, че в руска мина се е случило нещастие. Ами така е. Подземният добив е нещо много много опасно. Каквито и мерки да вземаш, каквито и спасителни служби да си направил, колкото и смели спасители да имаш, не можеш да победиш могъществото на Земята. И затова с него се занимават по-бедните и по-малко развити държави, като Русия, Китай и т.н.
    Единствения начин да не ти се случват подобни аварии е да не добиваш подземно. И да продаваш книжки, филми, финансови услуги и собствените си напечатани зелени хартийки на останалия свят. Ама за целта трябва да наложиш своето военно превъзходство над Света. Създаващ мощен флот с 11 атомни самолетоносача и ги разпращаш навсякъде. Ако някой ти се опълчи го почваш с бомбардировки. Докато каталяса и се предаде. След което го караш да ти плати бомбите и ракетите, с което си го убивал.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Разбира се, че няма нищо случайно!

Случайно би било, ако реши да използва малкото останало от държавния бюджет, не за крадене, а за благоденствие на народеца, ама.......уви.
      А това, какво прави за народеца, клет, ще покаже бъдещето...
      заел е позиция и я следва... към момента, народа (тия, гладните пияници) го подкрепя...
      утрешният ден, ще покаже прав ли е пътя...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Много им е, казваш...
        и на камчатка ще се сместят... а па най-добре, да самоизчезнат безследно.. (че па и много лошо бият, като ги закачи някой каскадьор...)
        Червени, не си първия.
        Не си и последния с такива попълзновения...
        Сметаш, че Путята съвсем случайно ударно превъоръжава армията и флота...
        Разбира се, че няма нищо случайно!

Случайно би било, ако реши да използва малкото останало от държавния бюджет, не за крадене, а за благоденствие на народеца, ама.......уви.

Коментар

Много им е, казваш...
          и на камчатка ще се сместят... а па най-добре, да самоизчезнат безследно.. (че па и много лошо бият, като ги закачи някой каскадьор...)
          Червени, не си първия.
          Абе на 100 години веднъж е редно да си купиш нова пушка.
          То беше станало смешно вече.
          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Ванката ли питаш...
            както казва един мой приятел.....в този форум стана ...
            милиционер до милиционера ,роднина до роднина и трол до трола...
            И как той е повече трол от теб? Кой решава?

Коментар

Е все пак имат само 1/6 от сушата на Земята за многомилиардното си население от....140 милиона! А останалите 7.9 милиарда сволочи, са се разположили върху цели 5/6 от сушата.........окупирайки цяла Сахара включително.

Е питам аз, КАК да изхранят своите мужици и да им осигурят стандарт на живот, поне като на една мизерна Холандия с тези нищожни ресурси
              Много им е, казваш...
              Червени, не си първия.
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Публицист Александр Невзоров, комментируя фильм BBC о гипотетическом вторжении России на территорию Латвии, заявил, что такой сценарий вполне реален.

В фильме BBC «Третья мировая война: в командном пункте» Россия нападает на Латвию. Дело доходит до применения ядерного оружия.

http://www.rosbalt.ru/piter/2016/03/01/1494426.html
                ----------------------------------------------------------------------------

П.П. ББС ще прави филм: Русия напада Латвия. Нещата стигат до употреба на ядрено оръжие

БГ матрьошките трябва да са щастливи. Нали по цял ден дуднат да се започва ядрената война и жожето стига се е стискал

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Искаш да кажеш, че в следващите 10 месеца на 2016 година петрол ще бъде средно 60 долара, за да компенсира първите два месеца и ще излезе бюджета на сАветниците, който е приет 50$?

П.П. Ванката питах да ми каже. За БГ матрьошките е ясно, че вече превземат съседната галактика Андромеда
                  Ванката ли питаш...
                  както казва един мой приятел.....в този форум стана ...
                  милиционер до милиционера ,роднина до роднина и трол до трола...

Коментар

Е все пак имат само 1/6 от сушата на Земята за многомилиардното си население от....140 милиона! А останалите 7.9 милиарда сволочи, са се разположили върху цели 5/6 от сушата.........окупирайки цяла Сахара включително.

Е питам аз, КАК да изхранят своите мужици и да им осигурят стандарт на живот, поне като на една мизерна Холандия с тези нищожни ресурси
                    В необозримо бъдеще най-апетитното нещо ще е територията за живеене.
                    Как ли будет защишать свая при тази липса на генериране на блага?
                    Има да се заселват и заселват всякакви хорица без квартири... Ама всякакви..

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...81%D0%B8%D1%8F

Че още ли да напада, вече си има 37 народа в нея, стигат и толкова, даже може да се разтовари от още някои

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                        Ба знаеш.И кого нападна тая държава?
                        https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...81%D0%B8%D1%8F

Че още ли да напада, вече си има 37 народа в нея, стигат и толкова, даже може да се разтовари от още някои

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                          Амииии....почти не се сещам за съсед, дето да не е изревал от нея!

Коментар

+++++++++++++++++++++++++++
                            Знам една такава "голяма държава", която вече няма пари...., но все още дава последните си билети за въоръжаване, а не за развитие на икономика и образование на замиращото си население.

Коментар

Е как иначе ???
                              То, ако не се разбунтува, народа ше измре от глат бе ... Освен тия (и семействата им разбира се..), които ще бъдат убити по лична команда, от шпицкомандите на диктатора...
                              червени, запомни.. нЕ става, само с ядрени ръкети и мухлясал хляб !!!
                              Трябва двойно децко меню.. със сладолет...
                              инак - БУНТ !!!
                              нормално е..
                              Пак не съм убеден. Все пак гладомора не е новост по тия земи и съществена и качествена разлика не е последвала, дори и тогава.
                              просто някои си ги влече към рупане на трева .....с водка, а други, към двойно детско меню. Всеки с разбиранията си.

Коментар

Мислиш ли

Аз лично съм по-скептичен, относно порива към свобода на населението на тази територия.
                                Доказано е с вековни традиции.
                                Е как иначе ???
                                То, ако не се разбунтува, народа ше измре от глат бе ... Освен тия (и семействата им разбира се..), които ще бъдат убити по лична команда, от шпицкомандите на диктатора...
                                червени, запомни.. нЕ става, само с ядрени ръкети и мухлясал хляб !!!
                                Трябва двойно децко меню.. със сладолет...
                                инак - БУНТ !!!
                                нормално е..

Коментар

Working...
                                X