IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DutyFree
    А така, ето такива номеклатурчици ли сте такива като тебе:
    Помощник Путина Сурков взялся за выбивание долгов с оккупированных территорий Донбасса, - ИС

Смешни отрепки !!!!

Да, те там са само военни дизове ,по празниците вадят картечниците на терасите..в гр. Шумен, познай какви типажи са..ахахахах Смятай аагагахаха

Гъгоу, недей ..
    Ти ходил ли си в Шумен някога? Некфа примитивна соц. бутафория от 60-те на соца с изразено манголско присъствие по центъра, които ходят на тумби и крякат като бежанци на ахала-бахала ....

П.П. Предната седмица бях в Монтана, те са още по-зле, ако ще те успокои това. Все едно гледаш някой град в Украйна след поредната бомбардировка

След няколко дни може да мръдна до Благоевград, че не съм ходил отдавна там. Понеже преработвам части от книгата и за да се вкара описателен елемент от месец се разхождам из БГ ( нищо не плащам, понеже минавам за гост и ме разхождат безплатно навсякъде ), но ми трябват малко преки впечатления, за да мога да го прелея като описания в книгата.

Само гледам, слушам и мълча като умно куче
    Last edited by marandi; 04.03.2016, 01:10.

Коментар

• Това, кога ще стане в БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ИМАЛИ БАЯ ИМОТИ ТУК,Кой ще ги спасява, като тръгнем да ги гоним ИЛИ ТЕ повечето са си купили Вили за доста пари!!

Финны лишат россиян возможности покупать недвижимость

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов Разгледай мнение
        Поне на днешния празник да се беше скрил да не оскверняваш с присъствието си форума.
        А, е ватенка, знаеш ли за неосъветските миражи на Путин???

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
          Добави и мен към списъка фараоне.
          Ти на коя държава си симпатизант?
          На "закрилницата" на народите приютяваща и "възпитаваща" българската младеж Великобритания ли?
          Тия бутилки са Сирия и Украйна, хахахаха

очень страшный ватник,позитив

https://www.facebook.com/begemot.med...66955/?fref=nf
          Last edited by DutyFree; 04.03.2016, 00:42.

Коментар

• Под Рязанью самоубийство совершил мужчина, в одиночку воспитывавший семерых детей

Семь маленьких жителей поселка Ермишь в Рязанской области потеряли единственного кормильца.

Как сообщили в областном правительстве, трагедия произошла в многодетной семье Желтовых, ставшей известной после сюжета «Первого канала». Журналисты рассказали, что социальная помощь не доходит до мужчины, воспитывавшего семерех детей, после того как его жена погибла в ДТП.

Прошлой весной эта передача послужила поводом для проверки со стороны главы Следственного комитета России Александра Бастрыкина. Тогда нарушений законодательства чиновниками ведомство не выявило.

Тело многодетного отца было найдено в хозпостройке частного дома. По информации регионального следственного управления, предварительной причиной смерти является самоубийство.

Губернатор Олег Ковалев респорядился оказать всю необходимую помощь осиротевшим детям. С Желтовыми-младшими работают психологи, дети размещены в круглосуточном интернате, передает «Интерфакс».
            ---------------------------------------------------------------------------------
            Със самобийство в Рязан завърши мъж, отглеждащ седем малки деца

Както съобщиха от областната управа е налице трагедия с многодетно семейство, което става известно след репортаж по националната телевизия. Журналистите подробно разказаха как държавната помощ не стига до мъжа, грижещ се за седем деца, чиято майка внезапно загива в ПТП ( пътно-трансп. произш. )

Миналата пролет това предаване послужи за започнала проверка от следствените органи. Те установиха, че няма нарушение ( това, че мъжът не получава държавната помощ за загиналата майка ).

П.П. Манголия .... ко да прайш?
            Last edited by marandi; 04.03.2016, 00:34.

Коментар

• Шахту «Северная» затопят в ночь на 4 марта

http://www.rosbalt.ru/federal/2016/03/03/1495404.html

В момент аварии под землей находились 111 человек. В первые часы удалось вывести на поверхность 81 горняка, девять из которых обратились за медицинской помощью, шестеро были госпитализированы. Четыре горняка погибли, судьба 26 шахтеров оставалась неизвестной.

Позднее, ночью 28 февраля, при проведении поисково-спасательных работ в шахте произошел третий взрыв. Погибли шесть человек.
              ------------------------------------------------------------------------------

П.П. Мдам ... тия 26, които се водят в неизвестност след малко ще ги "затапят", за да е сигурно, че ще пукнат и да не станат "грешки" да оживеят.

Манголски ценности ... ко да прайш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Ми да не си малък, добави се сам
                Бъди великодушен! Все пак мурзилажа сефте излиза извън манголия и иска да си направи селфи с най-старата държава в Европа

П.П. Сами знаят, че втори път няма да има и са в потрес колко красива е БГ. После ще се фукат до правнуци, че веднъж са успели да излязат от калта и да видят асфалт на живо.
                Last edited by marandi; 03.03.2016, 23:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                  На "закрилницата" на народите приютяваща и "възпитаваща" българската младеж Великобритания ли?
                  На останалите нищо няма да кажа щото ше ме баннат,
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ей, грозник мен си ме пропуснал.....
                    Ми да не си малък, добави се сам,
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Поне на днешния празник да се беше скрил да не оскверняваш с присъствието си форума.
                      Твоят празник не е ли на 9 май или се бъркам?

Коментар

Да поздравя 15 форумци симпатизиращи на една северна държава:
                        Марков,
                        маркоци,
                        маркоци1,
                        маркоци2,
                        маркоци+,
                        бате Пешо,
                        пауър нетуорк,
                        пауър грид,
                        нуклеар пауър,
                        нуклеар пауър плант,
                        гигов,
                        роберт,
                        пирамид,
                        сенатора,
                        тутанкамон.

А и дъметата също.

Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Ей, грозник мен си ме пропуснал.....
                          еми не си се вясвал тъдява
                          препоръка е

Коментар

• https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...d6&oe=575F66DB
                            Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Нема руснаци каза другарят Путин. Колко пъти да го повтарям, така че няма какво да гоня

П.П. Това, че в БГ се вдигат паметници на хора, които мужуците взвривяват с бомби от осмия път в манголия, ще го отдам на извратено чувство за хумор на русофилчета

Като оня приятел, дето мятка аватар с най-масовия килър на матрьошки в цялата им история. Около 40 милки трупа на рушнаци го водят като данни, даже Хитлер не успял да утрепе толкоз матр'иал
                              Слава Великому Сталину!

Коментар

Да поздравя 15 форумци симпатизиращи на една северна държава:
                                Марков,
                                маркоци,
                                маркоци1,
                                маркоци2,
                                маркоци+,
                                бате Пешо,
                                пауър нетуорк,
                                пауър грид,
                                нуклеар пауър,
                                нуклеар пауър плант,
                                гигов,
                                роберт,