If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Във вариетето им на т.нар. марков хотел Шумен искат 80 левас/час за фроститутка. Познай как се изсмях, като го чух
През половината ден в т.нар. вани тече кална вода и не можеш да се окъпеш, ама селяците нагласили цени като за световно. Ако не е кална, ще е студена ...
П.П. Все едно си в пещерната епоха
За другото чудо на чудесата им х-л Мадара да не говоря. Там, освен хлебарките, не е правен ремонт, откакто е станало на хотел невгиж до трапа им на центъра.
Ми тоя същия хотел ли, дето беше балкантурист едно време?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ма къф съсел е тоя, че той е най-обикновен Измамник,
Ето какво пишеше във в. “Демокрация” преди 23 години днешният най-яростен съветофил в България Волен Сидеров:
ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД
“Съветската армия е страж на мира” - тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия” Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голямата демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.
П.П. Няколкото смешни никчета тук са гледали другия измамник Боленчо и си мислят, че с крякане по цял някой ще ги отрази, та белким станат депутати и плющят 20 годишни активистки без пари, докато се разхождат на екскурзии напред-назад.
Как да им обясниш, че са кънтри сед сонг = тъжна селска песен?
Ходих един път ама отдавна. После съм минавал оттам по магистралата само.
Много мангал много нещо. Ама той и артелчика сигурно е мамгал.
Във вариетето им на т.нар. марков хотел Шумен искат 80 левас/час за фроститутка. Познай как се изсмях, като го чух
През половината ден в т.нар. вани тече кална вода и не можеш да се окъпеш, ама селяците нагласили цени като за световно. Ако не е кална, ще е студена ...
П.П. Все едно си в пещерната епоха
За другото чудо на чудесата им х-л Мадара да не говоря. Там, освен хлебарките, не е правен ремонт, откакто е станало на хотел невгиж до трапа им на центъра.
Е как кой: Ти! И на манголия, и на БГ Империя, и дори на Халактиката. От другите ся отрекуфми, кат' ти да си Най-праведния. ъхъм.
СпокУ!
Само полека със 'жедаите, налэ. Имат там един зилен, ногу, кажуват, бил про-манголски, дръпнат нещо, слагал мотикана току за настъпванье. Ни гу фбисявай, маа с едни мечуви...
А бе и аз съм чувал, че БГ президент се води главнокомандващ армията на БГ, ама някаква пенция от шуменските лозя отказва да го приеме и плюе.
Докога ще му харизват пенция на тоя примат? Е, да заминава при жоженцето, щом е толкоз ербап. Със 100 гущерос/месец ще има време за размисъл да го плющя в селския бег.
П.П. Ходил ли си да видиш Шумен на какво мяза? Няма голяма разлика с град от Сирия
Ходих един път ама отдавна. После съм минавал оттам по магистралата само.
Абе от кога и артелчиците взеха да разбират от военно дело?
А бе и аз съм чувал, че БГ президент се води главнокомандващ армията на БГ, ама някаква пенция от шуменските лозя отказва да го приеме и плюе.
Докога ще му харизват пенция на тоя примат? Е, да заминава при жоженцето, щом е толкоз ербап. Със 100 гущерос/месец ще има време за размисъл да го плющя в селския бег.
П.П. Ходил ли си да видиш Шумен на какво мяза? Няма голяма разлика с град от Сирия
70 години громяхте империализма, па сега тоя дудне за некви рушки империи?
П.П. Забрави ли, че ритуално килнахте манголският император, барабар с наследниците му и чао. Повече за колхозническа империя да не съм чул да се шпреха
Аборигени! Ще си убият императора - хаха
Айде, айде. Изпивай си хапчетата и -в кревата. Наняй, "градски".
А каква е разликата м/у нещо, дето още не се произвежда масово и нещо, дето и да се произвежда, не можеш да си го купиш, т.к. е безбожно скъпо? И двете са за пазара уж.
После, F-22 вече е спрян от производство, F-35 се оказва и по-бавен, и по-неповратлив, и още е невъоръжен, т.к ракетите не му се побират в тялото /някак ей така, оказали се по-дълги / - Колко струва нещо, дето е също прекалено скъпо, не отговаря на показателите на 5-то поколение, а и е непълноценно въоръжено но, са сметка на това, само ъпдейта на софта му 900 млн УСД и никой не знае дали, все пак, някак си работи?
Хубаво ни лъжат, ОК.
И?
Не пак си са объркал и с такива доводи можеш да децата да скачаш и лъжеш.
Единствения 5-то поколение самальот е Раптора, а т-50 ще излезе след 10 години.
А нали знаеш Раптора, че тренира с 20-30 СУ35 4+++ и има превъзходство... МНОГО ЯВНО, ЧЕ ЩЕ Е СКЪПО.. ДА НЕ МОЖЕТЕ ТИ И ЧЕРВЕНИЯТ ТЕРОРИСТ ДА СИ МИСЛИТЕ НЕЩО ДРУГО. ОСВЕН ДА КРАДЕТЕ И ЗАВИЖДАТЕ!!!
За колхозите, /в Държавата Израел им казват "Кибуци" / някак и до момента се оказват достатъчно ефективни, за да се конкурират с фермерски стопанства и доста агресивната европейска субсидирана продукция. Уж там няма комунизъм, а кооперативите са си хит от над 50 години. Как така? Ама не знаят пусти евреи, че някои ги отричат...
Не се прави на неразбрал, бре градски!
70 години громяхте империализма, па сега тоя дудне за некви рушки империи?
П.П. Забрави ли, че ритуално килнахте манголският император, барабар с наследниците му и чао. Повече за колхозническа империя да не съм чул да се шпреха
Забрави ли, че сте колхозици ( вся власт народам ) и се кле в сърпа и петолъчката? Тогава сАветниците громяхте "империализЪма"
Защо се хиля толкова с БГ матрьошките се чудя - хохо
За колхозите, /в Държавата Израел им казват "Кибуци" / някак и до момента се оказват достатъчно ефективни, за да се конкурират с фермерски стопанства и доста агресивната европейска субсидирана продукция. Уж там няма комунизъм, а кооперативите са си хит от над 50 години. Как така? Ама не знаят пусти евреи, че някои ги отричат...
Малко вероятно. През 2024г, когато ще приключи следващият мандат на Владимир Владимирович Путин др. Шойгу ще е стар вече. Някой друг ИСТИНСКИ руснак ще поеме управлението на ВЕЛИКАТА РУСКА ИМПЕРИЯ!
Какви рушнаци и каква империя, бре хамав?
Забрави ли, че сте колхозици ( вся власт советом/народам ) и се кле в сърпа и петолъчката? Тогава сАветниците громяхте "империализЪма"
Защо се хиля толкова с БГ матрьошките се чудя - хохо
Какво се казва в статията??? Няма как самальот дето още не е произведен да го има, може след 10 години, но до тогава????
Не смешно, с какви глупости ви лъжат!!!
А каква е разликата м/у нещо, дето още не се произвежда масово и нещо, дето и да се произвежда, не можеш да си го купиш, т.к. е безбожно скъпо? И двете са за пазара уж.
После, F-22 вече е спрян от производство, F-35 се оказва и по-бавен, и по-неповратлив, и още е невъоръжен, т.к ракетите не му се побират в тялото /някак ей така, оказали се по-дълги / - Колко струва нещо, дето е също прекалено скъпо, не отговаря на показателите на 5-то поколение, а и е непълноценно въоръжено но, са сметка на това, само ъпдейта на софта му 900 млн УСД и никой не знае дали, все пак, някак си работи?
Хубаво ни лъжат, ОК.
И?
Коментар