Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ограмоти се малко 77 - даже Достоевски е описал шока си, когато пристига в България. Кофти момент е, че т.нар. русофоляци/путифляци не са чели една книга на манголски в оригинал, понеже не знаят езика им, но 'ногу ги фалят иначе ....
Тия колхознически фейкове си ги наври, знаеш къде?
П.П. И на теб предлагам същото - заминавай към свабатата в манголия. Няма да липсваш на никогоLast edited by marandi; 07.03.2016, 22:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение........
при османско нашествие на Балканите, българите са поданици ( равноправни ), а не са били роби. Имат наследствено право върху земите си, собствени къщи, добитък, градини, ниви, фабрики.
Всичко това изчезва след агресията на една северна пещерна държава през 1944 година.
Да много си прав.
Българските селяни са имали прекрасни къщи и са отглеждали расов добитък...
След агресията на пещерняците от север по късно им се случват още по-лоши неща.
Ето такива!!!!Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеПреди да пуснеш книжка е редно поне една книга да си прочел през живота си
..... не е нужно да "доказваш" колко си зле и по История на България ( приятелски смигам )
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСпоред законите и Конституцията на БГ Империя се водиш терорист и трябва да си в Белене вече или твоят любим Сибир.
Ограмоти се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТи заплашваш ли ме?
Ограмоти се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНа мен ли го обясняваш, дето съм пуснал книжка по темата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТвойте измишльотини излязаха ли вече по сергиите?Ще ми е интересно да почерпя
знания от гениялното ви творчество.
Отдавна са излезли "измишльотините" по "сергиите". Гледай си канал Прямой и не ме занимавай с полюциите си за дунайска губерния.
Коментар
-
Аферим на Турските братя на НПОшките
Концепция изменилась: Турция решила потребовать с ЕС €20 млрд вместо €3 млрд
Турция предложила Евросоюзу расширить помощь по приёму беженцев, потребовав взамен €20 млрд и введение безвизового сообщения в июне.
Как сообщает РИА Новости со ссылкой на данные СМИ, на саммите ЕС в Брюсселе Анкара выразила готовность принимать у себя всех беженцев-сирийцев, которые либо не получили убежище в Европе, либо были перехвачены в территориальных водах Турции.
В обмен на это представляющий страну премьер-министр Ахмет Давутоглу на предварительной встрече с канцлером ФРГ Ангелой Меркель и главой правительства Нидерландов Марком Рютте потребовал увеличить сумму денежной поддержки с €3 млрд до €20 млрд.
Оригинал новости RT на русском:
https://russian.rt.com/article/152432
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеПак се обърка.Какъв кумир какви пет лева.Аз просто искам Путин да е Президент на България а не онова недоразумение с косми на глиган и визия на мръсен чорап
Коментар
-
Нафтата 40,50. Глътка въздух за Енергийния сектор в Пиндостан, който е с доста висока себестойност и голям ливеридж. Не ми се сбъдна мечтата за нафта 10дол.... Виждам връзка на цената на петрола със сътрудничеството на Русия и Пиндостан в Сирия. Рубеж 50 ще бъде превзет скоро
Русия надежда за нормалнит хора!
Краснодарские девочки поздравляют Россию - Конь
https://www.youtube.com/watch?v=Ngtyjw0XQ-A
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеРазбрах те!
Мислиш, че Левски, Ботев, Раковски, З.Стоянов, Батенберг, Стамболов + цялата ни църковна аристокрация са били идиоти, понеже са преки свидетели на събитията.
Добре, че си ти умника след 160 години да ни обясниш кое как е било. Тенкю съм!
знания от гениялното ви творчество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе било робство ами геноцид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе било робство ами геноцид.
Мислиш, че Левски, Ботев, Раковски, З.Стоянов, Батенберг, Стамболов + цялата ни църковна аристокрация са били идиоти, понеже са преки свидетели на събитията.
Добре, че си ти умника след 160 години да ни обясниш кое как е било. Тенкю съм!
Коментар
Коментар