Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от gigowСоПоЛоВ си е обикновен идиот. Той не е трол. Просто е ощетен природно.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение+2, ей това е хубаво да си обективен, дори и когато се отнася до опонент. Обаче за русофобните, ще ме извиняваш, ти си мурзилка и това е.
Ама и аз се опитвам да ги разбера, неприятно им е да са единствените, на които рускиня е отказала на морето. Не, че са видели аванта от чехкини и полякини...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСпоред мен се прави на кукуригу иначе е начетен.
Ама и аз се опитвам да ги разбера, неприятно им е да са единствените, на които рускиня е отказала на морето. Не, че са видели аванта от чехкини и полякини...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСпоред мен се прави на кукуригу иначе е начетен.
Нов си още в този форум, та затуй не го познаваш под основния му никнейм SoKoLoV. Той смени още двайсетина ника де. Ама СоКоЛоВ му беше първият. Деактивира го преди 3-4 години. Знам какво говоря, не си измислям.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Ей, и това ако не е СКАНДАЛ, не знам кое може да е скандал в България?
Скандалът с ментето Аликс Партнърс и КТБ нараства лавинообразно
Скандалът с компанията менте, която уж извършила проверка и написала доклада за КТБ "АликсПартнърсСървисис" набира скорост. От офиса на компанията в Западен Лондон, са извършили проверка по молба на front.bg във вътрешната си система и са потвърдили, че нямат никакви данни да са работили по казус, свързан с българската Корпоративна търговска банка.
„Не ни излиза нищо в системата,“ коментирала пред front.bg служителка на „Аликс Партнърс“ публикуванта по-рано във Фейсбук профила на Григор Лилов и след това във Фрог нюз информация, че фирмата "АликсПартнърсСървисис”, която е била наета да направи доклад за фалита на КТБ, няма нищо общо със световноизвестната и уважавана компания „Аликс Партнърс“.
Това означава, че някой е извършил измама, а държавата е наела неизвестна фирма, на която е платила за разследване и доклад, които нямат никаква стойност. Не само това, но има и въвеждане в заблуждение, което се наказва от закона, коментираха за Фрог нюз юристи.
Все повече факти сочат, че вероятно е извършена грандиозна измама, която няма аналог в българската и европейската история. мафията ни пробута. Докладът за фалита на КТБ може да се окаже фалшив и абсолютно незаконен. Разследването е направил журналиста Григор Лилов. Той доказва недвусмислено, че "АликсПартнърсСървисис” не е онази „АликсПартнърс” с поделения в Лондон и по целия свят и изключителна репутация!
Излиза, че разследването за финансовата афера е било възложено и отчетено от никому неизвестна фирма, създадена само пет месеца преди да получи единствената си поръчка – тази за Корпоративна банка.
ГЕРБ я сключи! Мфиотите на БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениевече се хранят от антирусизъм троловете
ако нещо създаваха ,щяха да се конкурират с египетските роби .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowТроловете Маранди и Иван еваха мамата и на тази тема. Тук няма политика, тук има само антирусизъм. 99% само се плюе по Путин и Русия. Явно Владимир Путин здраво е бръкнал в г.за на американците, та така са активирали троловете си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОпределено съм на земята и не чакам 500 години некво жуже да ме окупира ( "освабаждава" ).
П.П. Прочете ли, че спрямо договор от Одрин 250 хиляди българи са отвлечени от родните им места, понеже помагали на манголците във войната и подлежат на избиване.
Знаеш ли къде е Одрин? И защо само България не е обявяна като автономия? Въпреки, че тя е автономия от 1870 година, когато е признат БГ диоцез.
Имперската политика ще си я навреш на топло, моето момче. Няма да мине при българите, па доста се пробваха за 1600 години. Понял?
П.П. Сега изчезвате! ( понеже посегнахте на светинята България ), както изчезва всичко, което й посегне
Още, чуждо ти е, че Русия си е давала сметка, кой държи босфора и дарданелите, кой си е у дома тук, и кой-за кратко. Тоест, ти НЕ разбираш, че руснаците, колкото и подла да ти се вижда политиката на царския двор /т.к.той управлява, а не мужикът/ нито са били идиоти, нито късогледи, както ти се ще да ги докараш. А ревът ти уж за "Империята" , вече отдавна ни е ясно, е номерът, свойствен на всеки луд /в случая, Програма/ с който -голям мерак, да се Отличаваш.
Първо, "мокрите", а после-"Лепкавите" бандити /на практика, малоу-мници/. Сещаш се /"Сам в къщи" 1 и 2...
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТия двамата са слаба ракия пред радио"Гагаузия" ,Duty Free
Черно на бяло казва, че мрази плужеци, които му се мятат в краката, за да му лижат обувките.
Говори за ПАРТНЬОРИ! ( да ти обясня ли какво значи партньор )?
Не говори за БГ колхознически парцалеси .... ( давай пак и да видиш какъв шут ще има точно от жоженцето ).
Гнусни роби! Мрете, бре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowТроловете Маранди и Иван еваха мамата и на тази тема. Тук няма политика, тук има само антирусизъм. 99% само се плюе по Путин и Русия. Явно Владимир Путин здраво е бръкнал в г.за на американците, та така са активирали троловете си.
Коментар
Коментар