Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
По цял ден се хилите с макак Обонго на трона в Щатите, ама там максимум 2 мандата и чао.
Па, не си видяхте родния макак бай Тошу тук, дето щеше да иляди, яко не фалирахте държавата и целия СИВ през 5-10 години. Ебаф мама и управление ще да е било ...
.... ум да ти зайде. Само, че не било фалит, ами правим парична реформа и едни нули се махат от досегашната хартия и готово. Някой друг мораториум по външния дълг, ама на кого му пука, че някой не може 5 години да изкара без да фалира
П.П. Кажи сега за макак Обонго колко е забавен, па влашкия ром бай Тошя е супер.
----------------------------------------------------
БГ императори са два:
1. Единият е цар Моньо, който дойде да ви вкара в ЕС за 3-4 години, докато другите висят на опашка с десетилетия.
2. Имате още един наследник от Самуил, който си седи в Италия и не се обажда, нито ви иска нещо, щото за момента е Моньо. Приснат за наследник на император Самуил по всички закони от няколко инстанции.
Ама, за какво да иде? Родните червени кордели да го плюят по цял ден ли? Айде, дръжте си Тошя ( пардон пожарникаря му ).Last edited by marandi; 17.03.2016, 19:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, ако на това се казва "управление" ....?
Слязал някакъв от гората, криминално проявен като терорист и защото можел да те набие по всяко време и да те еве, да ти опъне цялото наследство и да те прати да копаш ангария?
Така, ако искаш аз мога и 20 хиляди ГОДИНИ да те управлявам, щом това искаш? Па, ха си казал гък навъпреки, ке те гъкна буквално, щот' съм по-як.
П.П. А, бе да ви имам аргументите за това срамно петно от историята на БГ империя.
да се шматкаш на император.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКакъвто ще да е управлявал е 40г ,сегашните 3г не може да ги изтрае нородната
либоффф.
Слязал някакъв от гората, криминално проявен като терорист и защото можел да те набие по всяко време и да те еве, да ти опъне цялото наследство и да те прати да копаш ангария?
Така, ако искаш аз мога и 20 хиляди ГОДИНИ да те управлявам, щом това искаш? Па, ха си казал гък навъпреки, ке те гъкна буквално, щот' съм по-як.
П.П. А, бе да ви имам аргументите за това срамно петно от историята на БГ империя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЯшар Замфиркьов <- ей, тоя бре, както му е оринагълда името на момчето, а после става познат като Тодор Живков сред вулгарисите.
По цял ден чета, че ви е идол и затова предложих да братята роми от Тула ( днешна манголия ) веднага да ги дръпнете тук, щото в Индия не знаят какво значи циганин, па те се праскат за такива.
либоффф.Какви ли не се изредиха царе,мутри,пожарникари,чужденци,че даже
имаше и един циганин,но всички отнесаха клетвите и пожеланията на народа.Last edited by Grosss; 17.03.2016, 19:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКой Тошо бе,Колев или Козарев?Що трябва да ровим кокалите на починали хора?
Значи е по-коректно да се каже, че вие му ровите костите. Па, аз просто констатирам, че е от вашите и се радвам за вас.Last edited by marandi; 17.03.2016, 19:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКой Тошо бе,Колев или Козарев?
По цял ден чета, че ви е идол и затова предложих да братята роми от Тула ( днешна манголия ) веднага да ги дръпнете тук, щото в Индия не знаят какво значи циганин, па те се праскат за такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАми, това е положението, аз какво да направя, че се водите индо-арийци като етнос, а езиково от индо-иранската група?
Ти пак се правиш на неразбрал. Индия може да е поканила българи да се върнат там. Там няма етнос цигани? Докато в БГ вече не останаха българи, откакто вожда Тошу ви е нон-стоп кумир.
Ама, Индия не е канила такива, щото няма такова жуотну. Разкажи ми сега пак някое лафче за бай Тошя? Обичам да чета родната фростотия
Тия 400 милиона "българи" дето ги заявяваш смело да не би да са татаро-монголи?Last edited by Grosss; 17.03.2016, 19:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСтига с тия индиянски българи,нашите ни стигат,виждаш какво чудо е.
Ти пак се правиш на неразбрал. Индия може да е поканила българи да се върнат там. Там няма етнос цигани? Докато в БГ вече не останаха българи, откакто вожда Тошу ви е нон-стоп кумир. Иди им кажи на индийците: "Здрасти, уа брат. Асан и то сиганин." - ще те изгледнат леко странно, щот' не са та чували.
Ама, Индия не е канила такива, щото няма такова жуотну. Разкажи ми сега пак някое кекси лафче за бай Тошя? Обичам да чета родната фростотияLast edited by marandi; 17.03.2016, 19:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, 'ногу двулично така .....
В Индия има 400 милки, които се самоопределят за .... българи. Само тука бай Тошуфците се самоопределяте за цигани.
Така, че Индия какво да ги прави? Там просто няма такъв етнос цигани. Ще вземем братята роми тук и ще дойде новият бай Тошя. Слава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩото Индия отправи покана към 20-50 мил цигани да се завърнат в родината майка,
доброволно разбира се.
В Индия има 400 милки, които се самоопределят за .... българи. Само тука бай Тошуфците се самоопределяте за цигани.
Така, че Индия какво да ги прави? Там просто няма такъв етнос цигани. Ще вземем братята роми тук и ще дойде новият бай Тошя. Слава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗащо към Индия? Нали в този форум е пълно с бай Тошуфци, пардон техни роднини.
Немедлено протестна нота към жоженцето от наша страна, издаване на бг гражданство за братята роми от манголия и мартеници за всички деца
доброволно разбира се.Ако не ви кефи Барби да ги вземе в Булонския лес.Last edited by Grosss; 17.03.2016, 18:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТия май първи ще отпрашат към Индия.Прочети коментарите отдолу.
Немедлено протестна нота към жоженцето от наша страна, издаване на бг гражданство за братята роми от манголия и мартеници за всички дечица
П.П. Барби ще пусне дарителски сметки от франсето тоже за да имат нон-стоп шампанско и Шинел номер 5.Last edited by marandi; 17.03.2016, 18:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеЕто 2 видеозаписа, показващи кадри от така наречените "безредици" в Русия в селището Плеханово, което е в Тулска област, Русия. Селището Плеханово е с население 9165 души.
http://www.youtube.com/watch?v=YcMQUGDYmyQ
http://www.youtube.com/watch?v=uzz9gTX8JTc
Да ви напомня, че нетното богатство на хората в България, средно на човек от населението в България е много по-голямо от нетното богатство на хората в Русия, средно на човек от населението в Русия. Средната заплата и средната пенсия в България са по-високи от средната заплата и средната пенсия в Русия. Износът на стоки от България, смятан в долари средно на човек от населението е много по-голям от износът на стоки от Русия, смятан в долари средно на човек от населението.
Коментар
-
Ето 2 видеозаписа, показващи кадри от така наречените "безредици" в Русия в селището Плеханово, което е в Тулска област, Русия. Селището Плеханово е с население 9165 души.
http://www.youtube.com/watch?v=YcMQUGDYmyQ
http://www.youtube.com/watch?v=uzz9gTX8JTc
Да ви напомня, че нетното богатство на хората в България, средно на човек от населението в България е много по-голямо от нетното богатство на хората в Русия, средно на човек от населението в Русия. Средната заплата и средната пенсия в България са по-високи от средната заплата и средната пенсия в Русия. Износът на стоки от България, смятан в долари средно на човек от населението е много по-голям от износът на стоки от Русия, смятан в долари средно на човек от населението.
Коментар
Коментар