Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЧе то за тях се иска най-много смелост.
И за Тиквун съм писал и за внучката на партизанина, за
половината му "министри" селяци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТебе те е страх.Ти освен за комунисти и Путин друго нямаш смелост да напишеш
И за Тиквун съм писал и за внучката на партизанина, за
половината му "министри" селяци...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНякъде да си ме виждал, да се кефя на Тиквун, охранителя на ТЖ?
Ако зависи от мен, една стара червена муцуна няма да има в политиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМи кажи за миналото на Тиквун за идиота Прецент дето заплодиха жена му за идиотите реформатори За комунистите е ясно
Ако зависи от мен, една стара червена муцуна няма да има в политиката.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТи мен ли питаш? Бъркаш ме с някое пияно русначе извадено от затвора и пратено да краде в донецкото Метро.
Мен ме питай за българскиге олиго... оппа, комунисти крадливи.
За тях ме питай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеKaто те питат нещо отговаряй не се прави на улав.Защо на Украйна ще се позволи безвизов режим въпреки волята на холандския народ.Защо бе нали бяхте демократи.Ей това не е гейски номер той е обикновен педерастки номер и после що им викаме педали ето за тва.Разбери че парите не са всичко на тоя свят не се излагай повече за пари
Мен ме питай за българскиге олиго... оппа, комунисти крадливи.
За тях ме питай.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДе го чукаш, да са пука?
Премиерът на Украйна Яценюк подаде оставка
Президента Порошенко го фанаха да бърка в офшорки, а премиерът си подаде оставка.
Сега очаквам и баба кралица да абдикира, щото Дейвид е крил пари в офшорка.
Тъй де! Принц Чарлз остаря и не може да стане крал зарад таз бабишкера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЗа Украйна? Войната свърши ли? ДНР,ЛНР, други нелепици?
Мноооого глад произведе тази война, глад в Русия.
Коментар
-
Де го чукаш, да са пука?
Премиерът на Украйна Яценюк подаде оставка
Президента Порошенко го фанаха да бърка в офшорки, а премиерът си подаде оставка.
Сега очаквам и баба кралица да абдикира, щото Дейвид е крил пари в офшорка.
Тъй де! Принц Чарлз остаря и не може да стане крал зарад таз бабишкера.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕдва ли той ще ти каже нещо ново. Обаче, днес е извършен атентат срещу експерт по делото за МН17...
А кой свали самолета? Кто?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТи за моите деца не се грижи достатъчно големи са да се грижат сами за себе си.
Нещо да ми кажеш за Украйна въпреки волята на холандския народ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТи за моите деца не се грижи достатъчно големи са да се грижат сами за себе си.
Мноооого глад произведе тази война, глад в Русия.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНе ти се получава. С това мислене пречиш само на децата си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеБоли ма самолетоносача.Аз съм тука за да преча на такива като тебThe strongest stand last.
Коментар
Коментар