IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    Kaто те питат нещо отговаряй не се прави на улав.Защо на Украйна ще се позволи безвизов режим въпреки волята на холандския народ.Защо бе нали бяхте демократи.Ей това не е гейски номер той е обикновен педерастки номер и после що им викаме педали ето за тва.Разбери че парите не са всичко на тоя свят не се излагай повече за пари
    Много искаш от него. Виж, ако му платиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Че то за тях се иска най-много смелост.
      И за Тиквун съм писал и за внучката на партизанина, за
      половината му "министри" селяци...
      Къде си писал че нещо не мога да го намеря

Коментар

Тебе те е страх.Ти освен за комунисти и Путин друго нямаш смелост да напишеш
        Че то за тях се иска най-много смелост.
        И за Тиквун съм писал и за внучката на партизанина, за
        половината му "министри" селяци...
        The strongest stand last.

Коментар

Някъде да си ме виждал, да се кефя на Тиквун, охранителя на ТЖ?
          Ако зависи от мен, една стара червена муцуна няма да има в политиката.
          Тебе те е страх.Ти освен за комунисти и Путин друго нямаш смелост да напишеш

Коментар

Ми кажи за миналото на Тиквун за идиота Прецент дето заплодиха жена му за идиотите реформатори За комунистите е ясно
            Някъде да си ме виждал, да се кефя на Тиквун, охранителя на ТЖ?
            Ако зависи от мен, една стара червена муцуна няма да има в политиката.

Коментар

Ти мен ли питаш? Бъркаш ме с някое пияно русначе извадено от затвора и пратено да краде в донецкото Метро.

Мен ме питай за българскиге олиго... оппа, комунисти крадливи.

За тях ме питай.
              Ми кажи за миналото на Тиквун за идиота Прецент дето заплодиха жена му за идиотите реформатори За комунистите е ясно

Коментар

Kaто те питат нещо отговаряй не се прави на улав.Защо на Украйна ще се позволи безвизов режим въпреки волята на холандския народ.Защо бе нали бяхте демократи.Ей това не е гейски номер той е обикновен педерастки номер и после що им викаме педали ето за тва.Разбери че парите не са всичко на тоя свят не се излагай повече за пари
                Ти мен ли питаш? Бъркаш ме с някое пияно русначе извадено от затвора и пратено да краде в донецкото Метро.

Мен ме питай за българскиге олиго... оппа, комунисти крадливи.

За тях ме питай.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Де го чукаш, да са пука?

Премиерът на Украйна Яценюк подаде оставка

Президента Порошенко го фанаха да бърка в офшорки, а премиерът си подаде оставка.

Сега очаквам и баба кралица да абдикира, щото Дейвид е крил пари в офшорка.
                  Тъй де! Принц Чарлз остаря и не може да стане крал зарад таз бабишкера.
                  Няма да подаде никаква оставка.Това са мазни педерасти гнусни долни.Нашите тука са чавдарчета пред тия тарикати мазни крадливи.ЕС и НАТО са фалирали и морално и финансово.Затова арабите ги онождат

Коментар

За Украйна? Войната свърши ли? ДНР,ЛНР, други нелепици?
                    Мноооого глад произведе тази война, глад в Русия.

Коментар

• Де го чукаш, да са пука?

Премиерът на Украйна Яценюк подаде оставка

Президента Порошенко го фанаха да бърка в офшорки, а премиерът си подаде оставка.

Сега очаквам и баба кралица да абдикира, щото Дейвид е крил пари в офшорка.
                      Тъй де! Принц Чарлз остаря и не може да стане крал зарад таз бабишкера.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        Едва ли той ще ти каже нещо ново. Обаче, днес е извършен атентат срещу експерт по делото за МН17...
                        Ти ще кажеш ли нещо ново? Едва ли.

А кой свали самолета? Кто?

Коментар

Ти за моите деца не се грижи достатъчно големи са да се грижат сами за себе си.
                          Нещо да ми кажеш за Украйна въпреки волята на холандския народ?
                          Едва ли той ще ти каже нещо ново. Обаче, днес е извършен атентат срещу експерт по делото за МН17...

Коментар

За Украйна? Войната свърши ли? ДНР,ЛНР, други нелепици?
                            Мноооого глад произведе тази война, глад в Русия.

Коментар

Не ти се получава. С това мислене пречиш само на децата си.

Коментар

Боли ма самолетоносача.Аз съм тука за да преча на такива като теб
                                Не ти се получава. С това мислене пречиш само на децата си.

Коментар

Working...
                                X