If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Възел на вратовръзка не се прави мърляшки като Боко, а се прави от т.нар. "свеж" = едностранен = или пресен възел, който се прави на момента.
Понеже живееш в селата при манголците няма да ме разбереш какво ти говоря, а Боко са го учили за тия неща. Но нищо не е вдянал.
Не се носи връзка на двоен възел, която само отпускаш и стягаш.
Примерно моя милост, която е изкарала същите обучения, мога да направя единичен "свеж" възел с перфектна дължина към колана само за 5 секунди.
Чаткаш ли, къде е проблем? Че трябва да я фиксирам към колана и падне точно в средата на катарамата.
П.П. Докато видя Боко и Цвъ как си вържат връзките са ми ясни, но ти си селянин от Плевен и няма как да знаеш тия неща. Нормално е селянин да се възхищава от други селяни като Боко и Цвъ. Вероятно са ти идоли, въпреки че за интелигенцията са пълни селяни, защото не могат да си вържат правилно вратовръзката.
Животът е пълен с ирония: Лявомислещият човек, Г.Кадиев, прави лидерска партия и той...жив и здрав да е, както и маса други левичари от и от БСП-то, и от Атака, и т.н., тихомълком-при злите капиталисти...ама иначе лявомислещ, налэ. и това, търговията с ток, дето я въртяла госпожата му, ама никак, не била лесна работа...
Ирония до иронията, та*ак до та*ака...
...И, там нейде, едни такива ти дават "оценки" и ти "наливат акъл" а, всъщност, тролят като олимпийци.
- До кога, мислиш, ще се връзват нормалните хора?
Стига с тоя тарикат Кадиев.На изборите за него ше гласува само найка му
Един лидер се създава за 5 години, при перфектна школа като австрийската или немската.
Един мениджър за около 3 години.
П.П. Изобщо не знаете къде се намирате в момента.
Боко Тиквата и Цвъ Цвъ е момента се учат върху вас. Не е лошо, германците и австрийците ще ги научат да изглеждат по-малко форсти, но губите време.
Имате Моньо - той е стар, но ако го провикирате да помогне, ще се отзове. Двеста пъти съм казвал, ако родния БВП расте с 2% и немският с 2% ние напредваме или изоставаме, понеже ви правят на идиоти. Естествено, че ние изоставаме и за какво ти е такъв политик тогава? Дето ще те прави на Корея и Африка.
Липсва тотална визия, а нямате кадри. Мен не ме бройте, понеже обидите, които нося тук се връщат и няма да помогна.
Някой ден дано държавата се научи, че некадърници нямат право да коментират. Дотогава ще четем басни от селювци, които канят тук Путин, а в Конституцията на страната пише, че това е за затвор ( което модерацията пуска на воля - тоест престъпници )
Че кой те е молил да помагаш?Леле леле Боже прости му той не знае какво говори
Един лидер се създава за 5 години, при перфектна школа като австрийската или немската.
Един мениджър за около 3 години.
П.П. Изобщо не знаете къде се намирате в момента.
Боко Тиквата и Цвъ Цвъ е момента се учат върху вас. Не е лошо, германците и австрийците ще ги научат да изглеждат по-малко форсти, но губите време.
Имате Моньо - той е стар, но ако го провикирате да помогне, ще се отзове. Двеста пъти съм казвал, ако родния БВП расте с 2% и немският с 2% ние напредваме или изоставаме, понеже ви правят на идиоти. Естествено, че ние изоставаме и за какво ти е такъв политик тогава? Дето ще те прави на Корея и Африка.
Липсва тотална визия, а нямате кадри. Мен не ме бройте, понеже обидите, които нося тук се връщат и няма да помогна.
Някой ден дано държавата се научи, че некадърници нямат право да коментират. Дотогава ще четем басни от селювци, които канят тук Путин, а в Конституцията на страната пише, че това е за затвор ( което модерацията пуска на воля - тоест престъпници )
Добрият цар знае прекрасно, че трябва да стриже овцете по малко, за да могат да се плодят.
Нямате още лидери и мениджъри ( вероятно ще се появят около 2025 година ).
Затова разполагате в момента от 25 години с некадърници, които неистово избиват населението през икономически геноцид и го гонят да се маха навън.
Това ви е политиката, която е смешна. За това време щях да ви направя на половин милиард и то без война. Тогава нека някой роден дръвник ми каже, че БГ е малка и бедна държава, за да го заритам по служебен път.
П.П. Дръжте Моньо наблизо и гответе монархия, иначе нямате шанс. Изследвал съм ви нещата и наистина монархиите живеят по-добре като статистика.
Трябва да сте идиоти с тая манголска 16 республика да се мъчите да бъдете добре. Статистиката отхвърля това, а съм ви изследвал за над 100 държави.
И помнете, че някой ден ще ме няма. Тогава ще ми бъде още по-смешно, гледайки от небето
Имате около 400 млн. индийци, които се имат за българи. Колхозните тоже ги дърпа насам, щото сте ги цивилизовали, а смешните тураци, мамалиги и гърчета да не говорим.
Буквално се избивсат за вас от всички страни, но нямате инстинкт за самосъхранение вече. Радвате се, докато ви избиват.
Тоест при разумна политика би могло да се каже, че сте повече като население от Европа и УСА и тогава да ударите по масата, но нямате политици и от години те отблъскват всеки, който се има за БГ-ец.
Няма лошо в това, но поне може да се отгвори светски - не ни интересувате. Обидното е в това, че администрацията въобще не й дреме колко милиона по света се самоопределят като българи.
Затова ви започнах проекта и моят труд по него ще бъде нула
Май пак са хвърлили шепа копейки от Москва. Голямо раздвижане на петата колона днес. От некадърници по държавните агенции през руската резидентура и откровени мошеници, та до тези на които беше поверено ограбването на България.
Само роми и манголци могат да драпат към БГ Империя. Че е смешно - смешно е. Че е жалко - жалко е.
Би трябвало да се гордеете, че скъсаняците са тук и ви ухажват. Смешно е, ама ... цъфнаха греките, ингилизите и хамериканосите + алеманите.
А бе всички са луди по БГ Империя да ги ева, барабар с макета и мамалиги. Не е ли смешно?
Ако някога имаше на представа как се прави една страница, за да изглежда добре на признатите езици, едва ли щеше да си позволиш наглия тон към мен, където те поканих да те вкарам в болница и да има време да мислиш ти кой беше, че не се сещам?
Още 25 страници имам да правя, шебек. Научи се как се пише поне и тогава ще се правиш на острилка. Ще ми говориш на ВИЕ, понеже явно си се самозабравил от казармата. Понял?
Обожавам шебеци, чели т.нар. Винету да ми ръсят акъл. Става ми смешно, но да кажем не мога да ти отделя никакво време, понеже наистина не знаеш как се прави една страница текст.
П.П. Ти дори не знаеш кои са признатите езици в Европа, нали шибек? На френски библията е преведена преди 700 години, на английски преди 500 години. На БГ език е преведена преди 1200 години. Няма да ме разбереш какво се прави, понеже си фроста и куха лейка, която няма на идея как се прави една страница, но храца
Казах го ясно, че манголците не могат да усвоят дори един чужд език и може да си представите какъв бой по канчетата е било от наша страна, за да дрънкат на развален бг-ейски
Нормално е сАветските мухльовци да не знаят тия неща и че БГ азбука владее 1/5 от сушата на земята. Нали са колхознически мухльовци - как да го знаят?
Провален газопровод за Европа през Украйна.
Провален Южен поток през България.
Провал и на проекта за Турски поток.
Провал на политиката в Украйна - създаде си нов враг.
Хуманитарна криза в Донецка и Луганска република.
Хуманитарна криза в Кримския полуостров.
Агресия в Сирия - вместо ИДИЛ бомбардира противници на Асад.
Бомбардировки на цивилни обекти и невинни жертви в Сирия.
Провокации на руски самолети над Турция - провалени.
Уязвимост на руските самолети от сирийските бунтовници.
Бягство с подвита опашка от Сирия след разговори със САЩ.
Тръбопроводът Сила в Сибир се оказва блъф.
Самолети от пето поколение - също блъф.
Новите танкове могат да се движат, но на буксир.
Пълен провал на икономиката - със санкции и без западните технологии.
Провал на сътрудничеството с НАТО и ЕС.
Срив на руската рубла с 50% (от 5 ст. за рубла на 2,4 ст. - спрямо BGN).
Провал на курортното дело в Турция.
Докара НАТО до своите граници.
Команден център на НАТО в Грузия.
Подписване на договори за военно сътрудничество между НАТО и Швеция и Финландия...
Кувейт разреши натовски войски на своя територия
Ускори присъединяването на Украйна и Черна гора към НАТО.
Ускори присъединяването на Турция към ЕС.
Доведе до отваряне на Шенгенската граница на ЕС с Турция(визи).
Падане на визите за ЕС на Грузия и Украйна.
Реши проблемът с евтината работна ръка в Европа (бежанци).
Възкреси заплахата от терористични атаки в Европа и Турция.
Натресе бежанската вълна на най-близкия си съюзник в ЕС - Гърция.
...и донесе смърт на руските войничета в чужди страни (да припомним поручик Голицин)...
Някой ще обясни ли защо през февруари 2016г. в Русия производството на краве масло е намаляло с 1,5 % спрямо февруари 2015г.?
Някой ще обясни ли защо през първите 2 месеца на 2016г. в Русия производството на краве масло е намаляло с 3,4 % спрямо първите 2 месеца на 2015г.?
Нали уж щяха сами да си произвеждат?
Сравненията са направени и публикувани от Росстат.
Коментар