If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако няма 50% ще има втори тур.Но всички анализатори предричат победа за Садък Хан......Голям майтап ще падне.Очаквам реакцията на шарлитата.....както и на английската Кралица....
Това почти ми напомня за апокалипсиса който предричаха познавачите преди да изберат Обама.
Даааааааа на банката не знам, ама акомимах свободни пари и аз бих купил на Газпром - преди малко четох една статия че печал;бата която правят сега е 13%, е все пак се е сринала- преди е била около 35%, а някой умници чакат да фалират. Добре че единия пише за белите стрели че се разтика
Какво качи на премаркета ДАХ с 30 пункта до 9935-40 след края на ДАУ ...
Сбербанк я купувах заедно с немските банки но ме хвана страха и ги продадох с 10% печалба а немските оставих и сега ближа рани...и купувах паунди на 2,430...а турските лири на 58 ст ще паднат ли още ...
понеже купувах акции на сбербанк и Газпром няколко пъти пускаше лъжливи новини за спад на печалбата ,добива и загуби на Газпром а с банките ги фалира всяка сдмица по три а те клонове затварят....скъпах да проверявам данните му...
Голям лъжец и трол...с една насоченост колко лошо е в русия и как губят в икономиката и банковото дело....а и против БСП ....
не че са стока ама ...почнах да им симпатизирам на Пианицата че ще гони милионерите..
Даааааааа на банката не знам, ама акомимах свободни пари и аз бих купил на Газпром - преди малко четох една статия че печал;бата която правят сега е 13%, е все пак се е сринала- преди е била около 35%, а някой умници чакат да фалират. Добре че единия пише за белите стрели че се разтика
Как встретили «Ночных волков» в Австрии http://www.gazeta.ru/auto/video/2016..._avstrii.shtml
Члены мотоклуба «Ночные волки» прибыли в пятницу в австрийскую столицу для встречи с послом России и возложения цветов к памятнику советским воинам в центре города. Байкеры на 30 мотоциклах приехали к памятнику с некоторым отклонением от назначенного времени из-за транспортной ситуации. На площади их уже ждали представители посольства с главой дипмиссии Дмитрием Любинским и военным атташе РФ Сергеем Травниковым. Кроме того, поприветствовать участников мотопробега пришли россияне, проживающие в Австрии, вместе с детьми. Они принесли с собой российские флаги, георгиевские ленточки и приветственные плакаты, сообщает РИА «Новости». Видео Ruptly
Не мога да ви разбера защо се мъчите и ти и макс и гигов- има в настройките една графа нежелани потребители, пишеш иван 2015 и да го ду---ха сополив
понеже купувах акции на сбербанк и Газпром няколко пъти пускаше лъжливи новини за спад на печалбата ,добива и загуби на Газпром а с банките ги фалира всяка сдмица по три а те клонове затварят....скъпах да проверявам данните му...
Голям лъжец и трол...с една насоченост колко лошо е в русия и как губят в икономиката и банковото дело....а и против БСП ....
не че са стока ама ...почнах да им симпатизирам на Пианицата че ще гони милионерите..
ейбъристът Садик Хан спечели изборите за кмет на Лондон с 11 процента пред консерватора Зак Голдсмит.
Така Хан, който е от пакистански произход, стана първият градоначалник мюсюлманин на британската столица
Ало трола ,що не се разбереш с инвестора дали ще има втори тур....
Ако няма 50% ще има втори тур.Но всички анализатори предричат победа за Садък Хан......Голям майтап ще падне.Очаквам реакцията на шарлитата.....както и на английската Кралица....
Иванчо е на път да направи това което Форекс майстера не можа....да изгони всички защитници на соросоидите и америка за българия....от този форум... и да основе група която само него апострофира....
Не мога да ви разбера защо се мъчите и ти и макс и гигов- има в настройките една графа нежелани потребители, пишеш иван 2015 и да го .....
В стремежа си към политкоректност съм срещал анонс на изборите, мюсюлманин срещу милиардер... Смешно, Жириновски разказваше за родителите си майка руска, баща адвокат
Иванчо е на път да направи това което Форекс майстера не можа....да изгони всички защитници на соросоидите и америка за българия....от този форум... и да основе група която само него апострофира....
ейбъристът Садик Хан спечели изборите за кмет на Лондон с 11 процента пред консерватора Зак Голдсмит.
В стремежа си към политкоректност съм срещал анонс на изборите, мюсюлманин срещу милиардер... Смешно, Жириновски разказваше за родителите си майка руска, баща адвокат
Ко мо не та та за пореден път станаха за смях, защото пак не се разбрали, че на изборите за кмет на Лондон ще има и втори тур.
Така Хан, който е от пакистански произход, стана първият градоначалник мюсюлманин на британската столица
През април тази година българска медия публикува статия озаглавена: "Дни преди конференцията скандали тресат БСП Своге". В същата статия пише и следното: "Дни преди конференцията на местните социалисти, организацията е раздирана от скандали - това споделиха пред balkanec.bg от партията.Оказва се огромен натиск върху наши делегати, които са притискани да не присъстват или да гласуват в полза на единия от делегатите..."
Коментар