IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
    Наложително е да изкараш курс за овладяване на гнева.Щото в безсилието си взе да обиждаш.За мен е комплимент да ме обижда седесар
    Отново квалификации от шипковия храст. Диалога е безсмислен с вас комунягите.

Я излез на площада с едно кепе от работническо дело и дрънкай сърпа и чука, да те видят на живо хората колко струваш.. Ще натежиш от плюнки още на първия час.
    The strongest stand last.

Коментар

• В една от най-богатите на петрол страни в света -
      въоръжена охрана пази хранителните магазини във Венецуела

СоциализЪма не прощава!

https://money.bg/economics/krizata-v...-magazini.html
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
        Робската психика е много трудно изкоренима.
        Да чакаш подаяния, да чакаш властимащитеда ти дадат нещо, нещо да ти отпуснат
        "Ами какво да правя, пуснаха чушки!"

Не да си осигуряваш благата сам, благодарение на уменията, способностите, таланта и работата си, а да чакаш властимащите да благоволят нещо да ти дадат и да ти отпуснат...
        Много ми е интересно ти какво си осигурил с твоя величествен труд

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Селско, неуко, тъпо.
          Наложително е да изкараш курс за овладяване на гнева.Щото в безсилието си взе да обиждаш.За мен е комплимент да ме обижда седесар

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение

Не да си осигуряваш благата сам, благодарение на уменията, способностите, таланта и работата си, а да чакаш властимащите да благоволят нещо да ти дадат и да ти отпуснат...
            Ама знаеме те ...
            Ти си отези ларш ,който като си купят апартамент за 100 К в евро и вземат заем да го плащат до 2050 г и още 120 к в евро на подарък на банката....
            Голем талант си....
            Виртуоз....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              И докараха Две национални катастрофи....
              като изпускам Междусъюзническата война с стотиците убити войници напразно....
              Сега подготвят Трета национална катастрофа и беж в Щатите...
              Е това с беж в Щатите този път нема да стане.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Ако имаш три деца ти дават държавен апартамент ..

Don't work hard, work smart!

Коментар

А такива като тебе убиха капитан Петко войвода
                  И докараха Две национални катастрофи....
                  като изпускам Междусъюзническата война с стотиците убити войници напразно....
                  Сега подготвят Трета национална катастрофа и беж в Щатите...

Коментар

Такива като мен те пазят, да не направиш втори девети септември. Нищо повече.

Коментар

Ей веселяк ква война ша обявяват бе?Нали сто руснака пребиха 1000 английски свини.Много ще ми е кеф да вземат да им обявят война.Аз залагам че Путин ще ги изтрие от картата за няколко минути.
                      Селско, неуко, тъпо.

Коментар

Е такива като теб са отровили Захари Стоянов.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Имаш право, трябвало е да и обяви война. Сега светът щеше да бъде доста по-добър, без гнусната кочина на североизток.
                          Запада не иска да разбере, че място за дипломатичност, договаряне и съвместно разбирателство с азиатските скотове няма и не може да има. НИКОГА!
                          Два свята, единият е излишен.
                          Ей веселяк ква война ша обявяват бе?Нали сто руснака пребиха 1000 английски свини.Много ще ми е кеф да вземат да им обявят война.Аз залагам че Путин ще ги изтрие от картата за няколко минути.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                            З а съжаление не е - на тяхно място идва нова и още по-граблива сган - корумпирания ни елит. Те ще са доволни и 1000 човека да останат тука, но те да командват парада.
                            И си прав и не си. Това са децата на сганта. Същата сган. Да, гнусно е.

Коментар

В мазето на Козяк явно мозъците са спаружени
                              Е такива като теб са отровили Захари Стоянов.

Коментар

Ти си по козите, аз живея далеч от миризма на партизани.

БОТЕВ : Русия , тая мнима защитница на славянството , всячески се стреми да заличи българските колонии от лицето на земята !!

ЛЕВСКИ : Байо , Либене , дочувам , че ти и оная лудетина Ботьова мислите да викате смръдливия казашки ботуш в българско , ако туй е тъй , ще дойда и с моите кунки ще Ви отрежа чепките !!

ЗАХАРИ СТОЯНОВ : ПРОКЛЕТА да е тая минута , когато руски крак е стъпил тук и Русия се е нарекла освободителка !!!

РАКОВСКИ : Послушайте братя , българи , русите са един най-див и най-варварски народ , каквито са си останали повечето и до ден днешен !!!
                                В мазето на Козяк явно мозъците са спаружени

Коментар

Working...
                                X