IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Колко е "цената" на парите тия дни ?...
    ...
    1,95583
    The strongest stand last.

Коментар

• Така е Пешо, най-важното нещо за човека е честолюбието. Само че то никак не се връзва с християнството, та тук се пооплете пропагандата.

Коментар

• Какво искаш да кажеш?

Че си станал фен на англичаните ли пък сега

Коментар

• ...."
          — Господин Буров, Вие познавате световната история и политика…

— Да речем.

— Обиколили сте целия свят…

— Истина е.

— Учили сте и сте живели във Франция, Швейцария, Германия…

— И в България.

— Кое според Вас е най-ценното качество на един народ? Това, което Вие уважавате най-много.

— Труден въпрос, господин Памукчиев. Много труден. Аз мисля, че най-ценното качество на един народ е любовта му към отечеството. Не скромността. Не честността. Не и трудолюбието. Защото се доказа, че най-трудолюбивите народи най-често стават плячка на негодниците, като асирийците и немците. Последната война го доказа. Аз живеех с мисълта до вчера — до май 1940 година, че на света има три страни, само три страни, които са готови да умрат, да загинат, но да не превият врат и коляно пред противника си, пред своя враг.

— И кои бяха те?

— Русия, Англия и Франция. Обаче като видях, че Франция преви врат и коляно пред немеца, загубих тази вяра в нея. За мене французинът не е това, което съм си го представял. Само Русия и Англия са двете страни на света, които са готови да умрат, да загинат, но да не позволят враг да се гаври с тях. Защото с победения винаги се гаврят. Ебат му жената, изнасилват му децата — той мига и мълчи. Душат го, бесят го, колят го — той пак мълчи. Изземват му всичко, дори децата — той пак мълчи. Няма нищо по-страшно от това, да те победят. Само Русия и Англия не позволиха на Хитлер да се гаври с тях. И затуй аз най-много уважавам тези два народа. И ценя най-високо това тяхно качество родолюбието, гордостта на нацията. Нация без гордост не е нация. Никой друг народ, освен английския и руския, не застана пред немеца и не му стовари юмрука си в зурлата. Само тези два народа казаха „Стой. До тук.“ И му превиха врата..."
          "Срещи с Буров", Михаил Топалов-Памукчиев

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Именно, само че нормални не останаха. А сега ми кажи честно, има ли по-милитаризирана държавна пропаганда сред населението в момента от тази на Русия?
            С.корея?.....,но не задълго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Войната, трябва да плаши всеки нормален човек...
              Именно, само че нормални не останаха. А сега ми кажи честно, има ли по-милитаризирана държавна пропаганда сред населението в момента от тази на Русия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                ...
                Днешните пари имат една цена..
                Колко е "цената" на парите тия дни ?...
                ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Шума ти е пълнежа на ватенката.
                  Днешните пари имат една цена.
                  Предишните струваха различно за всеки - фалшиви пари.
                  Да предишните струваха с 5 лева излизаш с две пълни чнти от магазина а с днешните пет лева мое да ползваш тоалетната само...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Горе главата, водка има ли руснака войната не го плаши
                    Войната, трябва да плаши всеки нормален човек...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                      Не ти ли омръзна да го чакаш 400 години края на западния проект
                      Междувременно дочака края на СССР, европейските, африканските и южно-американските им последователи, ще дочакаш и края на РФ
                      о не...
                      Нищо не чакам.
                      Просто гледам какво се случва по света...
                      Аналогиите с разпада на сесере, са толкова неоснователни и безпредметни, че ги отдавам на единствено на неграмотността(непознаване на историята и фактологията), примитивизна и твърде тясната насоченост на работата на редактора ви...
                      За другото...
                      нещата са необратими...
                      Информация има достатъчно.. Време все по-малко...
                      Мисли с главата си.. (собствената, по възможност)

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                        Виждам че си осъзнал някои неща.Днешните пари са шума....
                        Шума ти е пълнежа на ватенката.
                        Днешните пари имат една цена.
                        Предишните струваха различно за всеки - фалшиви пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                          Нашата е лесна - обеденение с Македония в рамките на ЕС, разпадане на Русия, обедение с Волжка България и шапка на тоягата. Край на Историята.
                          Преди Бородино и Наполеон е казал в подобен аспект ,само казаците ще останат да ни служат....
                          Само че Русия ни даде сан Стефанска България а нашите дружки британците ни направиха губерния...

Коментар

• Нашата е лесна - обеденение с Македония в рамките на ЕС, разпадане на Русия, обедение с Волжка България и шапка на тоягата. Край на Историята.

Коментар

Не знаеш, че каза някаква тъпотия.

Нали няма да заподскачаш, че онези стотинки са равни на сегашните стотинки, но хляба е по-скъп?
                              Виждам че си осъзнал някои неща.Днешните пари са шума....

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                                Не знаех че в Школата за запасни офицери в Долна Митрополия преподават икономика
                                Не знаеш, че каза някаква тъпотия.

Нали няма да заподскачаш, че онези стотинки са равни на сегашните стотинки, но хляба е по-скъп?

Коментар

Working...
                                X