IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...Отделно, че Путин именно към това го тласкаха щатите: Към подпалване на война в центъра на Европа. Не, че не е възможно но, обикновено, губи подпалвачът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      "коЙто", Монти, НЕ СЕ отнася за същества и лица в множествено число. Особено, от женски род. "КоЙто" е за м.р. единствено число. Кога си ходил на училище за последно?

Иначе, Швабия, Ирландия, Франция, Шотландия - и т.н., както се е почнало - следва играта на Домино.
      Бях написал и Каталуния и Испания.... там е следващото премеждие....
      за Италия се знае....
      Полша и Британия са дружки и там ще има ново 20...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Що си мисля ,че след Франция и Холандия , следващите който ще поискат референдум е Швабия...
        Тях не ги мисли за толкова тъпи, да хранят цяла африка и азия а и сега цяла европа...
        Ще и видят сметката на баба меркел....
        "коЙто", Монти, НЕ СЕ отнася за същества и лица в множествено число. Особено, от женски род. "КоЙто" е за м.р. единствено число. Кога си ходил на училище за последно?

Иначе, Швабия, Ирландия, Франция, Шотландия - и т.н., както се е почнало - следва играта на Домино.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          Кво сега не си съгласен със статистиката ли?

9000 в Украйна срещу 1 в УК.
          Що си мисля че Нюмън направи преврат с 5 милиарда долара в Украйна.... и вината е на бесните кокошни начело с клинтъновица..
          А русия само си брани националния интерес ,аз ако бях на путин сега руските войски щяха да са в киев а порошенко в затвора.....
          Същото важи и за скопие ...българските войски да са там на тренировки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Путин не е ли виновен за смъртта на депутатката...според тебе...
            Щото на всЕкъде пишат че е МИ-6 е поръчителя..
            Кво сега не си съгласен със статистиката ли?

9000 в Украйна срещу 1 в УК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Що си мисля ,че след Франция и Холандия , следващите който ще поискат референдум е Швабия...
              Тях не ги мисли за толкова тъпи, да хранят цяла африка и азия а и сега цяла европа...
              Ще и видят сметката на баба меркел....

Коментар

• Медия публикува статия, в която пише, че Андрей Сергеевич Пушкарев, който е брат на кмета на град Владивосток, който е в Русия, е бил обвинен за търговски подкуп по смисъла на наказателния кодекс на Русия и според статията вече му е предявено обвинение.

http://www.rosbalt.ru/russia/2016/06/24/1526060.html

Май ко мо не та та се сърдят, че често ви давам линкове с информация от руски медии. Помните ли как ко мо не та та ви разправяха, че уж Наталия Черкесова в момента е директор на Росбалт. Ето ви линк, от който може да видите, че според информация от тази медия Наталия Черкесова не е директор в Росбалт.

http://www.rosbalt.ru/about/
                Last edited by Ivan2015; 24.06.2016, 14:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Шойбле потрива ръчички от кеф.
                  Франкфурт, вече реагира с 10% повишение на наемите и цените за офис площи.
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                    Един път да съм съгласен с тебе.

Само не можем да разберем що харесваш Путин. Като тамошната олигархия лапа с пъти повече от брюкселската.

Пък и се видя кво стана с Украйна като реши да се отдели от сферата на влияние на матушка Рус. Пък тука се разминаха само с една жертва и то заради някъв изперкал. Бог да я прости жената.

Така че институциите и демокрацията си работят и са за предпочитане пред касапите в Азия.
                    Путин не е ли виновен за смъртта на депутатката...според тебе...
                    Щото на всЕкъде пишат че е МИ-6 е поръчителя..

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Всъщност британците гласуваха за повече капитализъм. Те не искат да ги управляват брюкселските бюрократи и техните вноски в ЕС да отиват да хрантутят ленивците и крадците на еврофондове, като кохортата на Боко Ти....та.
                      Така че соросоидната паплач да си затваря устата, щото от много жлъч и плюнка ще си повредите клавиатурата.

От брекзит трябва да се страхуват пияницата Юнкер, соросоидната кокошка Кристалина и останалата брюкселска сбирщина, лапаща тлъсти заплати за да ми изправят краставицата.
                      Един път да съм съгласен с тебе.

Само не можем да разберем що харесваш Путин. Като тамошната олигархия лапа с пъти повече от брюкселската.

Пък и се видя кво стана с Украйна като реши да се отдели от сферата на влияние на матушка Рус. Пък тука се разминаха само с една жертва и то заради някъв изперкал. Бог да я прости жената.

Така че институциите и демокрацията си работят и са за предпочитане пред касапите в Азия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Тъпия гьон си е тъп гьон...
                        Няма на къде повече от т'ва.
                        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Всъщност британците гласуваха за повече капитализъм. Те не искат да ги управляват брюкселските бюрократи и техните вноски в ЕС да отиват да хрантутят ленивците и крадците на еврофондове, като кохортата на Боко Ти....та.
                          Така че соросоидната паплач да си затваря устата, щото от много жлъч и плюнка ще си повредите клавиатурата.

От брекзит трябва да се страхуват пияницата Юнкер, соросоидната кокошка Кристалина и останалата брюкселска сбирщина, лапаща тлъсти заплати за да ми изправят краставицата.
                          Соросоидна паплач няма.
                          Всеки втори българин ви мрази вас комундетата.

Всеки втори българин ли е на заплата от Сорос? Глупост ми се струва!
                          Той може и да е много богат, но не и глупав. Нужно ли е, да плаща на някого, за да убеждава някакви интелектуално осакатени в очевидното?
                          Очевидното е очевидно дори и за интелектуално осакатените.
                          Няма как всеки втори българин да е соросоид.
                          Соросоидна паплач има единствено по инструктажите на Пу, ама и той не си вярва.
                          The strongest stand last.

Коментар

• Тъпия гьон си е тъп гьон...

Коментар

• Всъщност британците гласуваха за повече капитализъм. Те не искат да ги управляват брюкселските бюрократи и техните вноски в ЕС да отиват да хрантутят ленивците и крадците на еврофондове, като кохортата на Боко Ти....та.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                                Агент Гоце вече съвсем нагло изтрещя. Ако зависи от мен, няма да го оставя да се върне ей така, ще го арестувам на границата за участие в антибългарски заговор.
                                Курнелия реши ли вече с коя държава да мели, със САЩ лични дела а с Русия служебни. Гнусно. Типично, гнусно, долно.
                                Точно така. Ако тук имаше държава, Гоцата с белезници още на летището...

Коментар

Working...
                                X