Първоначално изпратено от Хайърсъзов!
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеПука му на Сорос за павликенските катуни.
Безнадеждни сте в падението си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеТи щом си убеден точно така ще се случи.Боже Боже треторазряден адвокат дето мете кантората си повярвал че светът се върти около него.Англичаните не са путьовци като родната седерастия която за няколко цента продаде майка си
..."английския народ"...
Алоооооооооо? Асвабадителяяяяя..
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеTпруууууууууууууууу спри и почеши коня.Сорос даде нова директива и тя е разпад на ЕС.Накрая да не останеш без заплата
Безнадеждни сте в падението си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronПак започнах да споря с глупак. Няма смисъл да си губя времето
викаш глупак съм ,че не ти хващам на простотиите...
така е когато един дегенерат загуби доводите си той почва да обижда...толкова му е речника и интелекта...
Ти кажи за Франсетата ,кога ще те ритнат ,преди президенските или след президентските избори...
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronАнглия не е България и англичаните не ядат домати с колците
{"name":"United Kingdom","code":"GB","signature_count":2401768}
{"name":"Bulgaria","code":"BG","signature_count":2 38}
Както виждаме, от англия са гласували 2,401,768 човека, а 238 глупака като твоя приятел са гласували от България,
въпреки че гласът им ще бъде игнориран, защото са предупредени, че
"Only British citizens or UK residents have the right to sign"
и декларират, че
"I am a British citizen or UK resident"
Аз да не съм от Левуновото и мога да бъда манипулан...Аз съм манипулирал и когато ми продават краставици ...ми е спешно защото едно време се правеше по рафинирано...
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronСмехурко
"Събиране на подписи в петиция с искане за референдум за излизане от ЕС започна във Финландия, съобщава ТАСС.
Финландска радио-телевизионна компания "Юлейсрадио" съобщи, че документът вече са подписали около 10 000 души, предаде ТАСС."
тасс съобщил, 10 000 души подписали петиция
Ето ти тук друга петиция от Англия
за поправителен референдум, подписана вече от 3,001,487 души
https://petition.parliament.uk/petitions/131215
Сега един мой приятел влезна и се регистрира в тази всевдо подписка...от Ловеч...
Име и имейл...
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronПреди да пишеш, научи първо английски
Сорос наистина казва:
"Billionaire investor George Soros has warned that Britain's vote to leave the European Union makes the disintegration of the bloc "practically irreversible".
но веднага след това казва:
"After Brexit, all of us who believe in the values and principles that the EU was designed to uphold must band together to save it by thoroughly reconstructing it," he wrote.
Така че става дума просто за реконструкция на ЕС.
И междувременно печели за един ден стотици милиони за един ден от злато и от FX
Така че ще продължи да ви боде по червените задници
http://www.bbc.com/news/business-36630468
Ти кажи за изследането с което 62% от истинските французи биха гласували за излизане от ЕС...
А за това какво ще кажеш....
Берлин: Oще пет страни може да последват Великобритания
Франция, Австрия, Финландия, Холандия и Унгария може да напуснат Евросъюза, вървейки по пътя на Обединеното кралство, гласи служебният документ на германското финансово ведомство „Немската стратегия спрямо "Брекзит".
Във федералното министерство на финансите се тревожат, че тези пет държави може да последват Великобритания, съобщава в. "Велт", цитиран от БГНЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАми те затова ще сринат финансово Англия за да не посмеят другите да гъкнат.
Хиените още от понеделник я почват.
Главната хиена Сорос почна да бие отбой....предрича закриване на ЕС..
загрижил съм се, като оттегли соросоидните организациики ,каква тишина ще настъпи в този форум....
нема с кой да се напсуваш през деня да.. изкараш негативната енергия....
Лошото е че утре пак ще има бойна на дългите ми позиции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА и последно ..
Специално за Барби..
При експресно изследване от Париж над 62 % биха гласували за излизане от ЕС...
чакаме те Барби....
И Финландия готви референдум за членството в ЕС ЕС само предизвиква хаос в Европа, смята инициаторът му26 юни 2016 10:49, Красимир Ангелов
Прочети още на: http://www.dnes.bg/eu/2016/06/26/i-f...to-v-es.306932
Хиените още от понеделник я почват.
Коментар
-
А и последно ..
Специално за Барби..
При експресно изследване от Париж над 62 % биха гласували за излизане от ЕС...
чакаме те Барби....
И Финландия готви референдум за членството в ЕС ЕС само предизвиква хаос в Европа, смята инициаторът му26 юни 2016 10:49, Красимир Ангелов
Прочети още на: http://www.dnes.bg/eu/2016/06/26/i-f...to-v-es.306932
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнениеПрав си! Комунист умора нема, само се поти!
Ти май си гледал в огледалото не в телевизора! И от кога "пияните английски свини" станаха "английски народ". Това ти е новата опорна точка, а? Северна Ирландия и Шотландия, те английски народ ли са? А 3 милиона подписали се против референдума за 2 дни, те от варс ли са или са английски народ?
Абе ти верно имаш проблеми с реалността ....,,,,
да не си от 53 ОДЗ....
Ако турците гласуват различно от мен ,трябва ли да им позволя да правят разградски или къджалишки вилиает ...
Не 2 а 14 милиона са гласували против референдума ама 17 милиона са гласували с Не...ти верно си скрит кумуняга...
Харесва ти демокрацията която взима само решения в твой интерес...
Вземи си оясни там в тиквата как стоят нещата и каква идея застъпваш....
Коментар
Коментар