IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Склонен съм да се съглася.
    А къде ще ваканцуваме тогава?
    Аз харесвам Гърция, Италия, Испания....като по-близки дестинации, без терор...засега.
    Ти предполагам ходиш в кримнаш. Там си има своето очарование, когато на кръгъл час се изпъваш като струна на хавлията и почваш да грачиш химна на рф.
    Да разбрахме какво харесваш.Ама харесването е едно ходенето друго.С антибългарска пропаганда няма да спечелиш пари

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
      Айде и с третия ник пак започваме.Пий си хапчетата ненормалник
      Алоо, никоброеца фантаст нострадамус, как позна?

Бате Пешо
      повер грид
      натионал повер
      селяка
      олигофрена павликенски
      и още няколко ленински идиотски...
      Last edited by Mario Teran; 30.06.2016, 22:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Недей........, че и за по-малко праща в Белене.
        Праща той... овцете от единия баир на другия, кат бай си Тошо правешки..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
          Пешовците са срам дори за клошарите у нас. Боклуци!
          Айде и с третия ник пак започваме.Пий си хапчетата ненормалник

Коментар

Никого не заплашвам просто му казвам че ако не се запре това ще му се случи
            КАКВО ТРЯБВА ДА СТАНЕ, ЗА ДА БАННЕТЕ ТОВА НЕЩО???

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
              Недей........, че и за по-малко праща в Белене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                Типичния пешовеч без мозък.

Коментар

Ей фатмак не се обаждай от коневръза
                  Боклук, засрами се!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Много повече, но няма значение колко са били, защото те се превръщат в мотора в учителското съсловие и по-загубените са се напъвали да се равняват по тях ... нали дрОгарите все са търсили най-яката тъкачка, стругар, комбайнер .... учител ..
                    Странно, как под турско робство, всеки е можел (и доста са го правили) да ходи и да учи по цяла Европа, включително Русия, а след сакралната дата 9 септември, всички бяхаме закрепостени към байтошовото образУвание и само най-проверените другари одеха до браДския сАвецки саюз, да попият от извора болшевишката мъдрост.
                    За гнилите университети за запад от София и дума не можеше да става.

Коментар

Аз къде ходя не е твоя работа.Да във Варна и Пловдив не ходя щото нямам работа там и в Бургас не ходя и в Хасково и на много места на ходя.В София обаче ходя често ама не съм видял соросоиди.Явно ги е страх от мен въпреки че са много а аз съм сам
                      Соросоиди има в къщата на Сорос, не в България. ТД!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Тази мръсница е позор за България. Американско гадно мекере! Само шестващите тук идиотски тролове могат да и се възхищават!
                        Другарката Сталинка нема да я плюваш, тя от ваще бре!

Коментар

Ми явно са били 10-15 човека.
                          Много повече, но няма значение колко са били, защото те се превръщат в мотора в учителското съсловие и по-загубените са се напъвали да се равняват по тях ... нали дрОгарите все са търсили най-яката тъкачка, стругар, комбайнер .... учител ..
                          Yeah

Коментар

На нашето море няма да стъпя.приключих отдавна.Лакомията на местните ме плаши.Кат са научат да уважават клиента може и да се замисля.
                            Склонен съм да се съглася.
                            А къде ще ваканцуваме тогава?
                            Аз харесвам Гърция, Италия, Испания....като по-близки дестинации, без терор...засега.
                            Ти предполагам ходиш в кримнаш. Там си има своето очарование, когато на кръгъл час се изпъваш като струна на хавлията и почваш да грачиш химна на рф.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              БП препоръчвам Септември, ако тогава имаш по-малко работа... На нашето ЧМ има и други варианти, не само този
                              На нашето море няма да стъпя.приключих отдавна.Лакомията на местните ме плаши.Кат са научат да уважават клиента може и да се замисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                                Преди 50 - 60 години хората с образование и опит, получени в западни държави, са били изселвани и заставяни да работят по текеесета, стопанства, заводи, фабрики, разни селски партийци са ги лишавали от възможност да упражняват професията си пълноценно и е трябвало да се преориентират. Така те и/или членове на семействата им биват принудени да станат учители и хвърлят всичките си сили да образоват, да възпитават новите поколения, за да са възможно най-независими от неграмотните и невъзпитани скотове от бкп. Дори е много вероятно да са приели тази единствено възможна за времето си форма на протест и саботаж срещу партията и държавата. Така щото, благодари на изселените лекари, инженери, адвокати, счетоводители, художници, музиканти ... Ама като те чета, очевидно и за тях е било непосилно справянето с най-тежките ватни обременености.
                                Ми явно са били 10-15 човека.

Коментар

Working...
                                X