Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеАйде и с третия ник пак започваме.Пий си хапчетата ненормалникАлоо, никоброеца фантаст нострадамус, как позна?
Бате Пешо
повер грид
натионал повер
селяка
олигофрена павликенскиLast edited by Mario Teran; 30.06.2016, 22:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНедей........, че и за по-малко праща в Белене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеПешовците са срам дори за клошарите у нас. Боклуци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеНикого не заплашвам просто му казвам че ако не се запре това ще му се случи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеПешовците са срам дори за клошарите у нас. Боклуци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеТипичния пешовеч без мозък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЕй фатмак не се обаждай от коневръза
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМного повече, но няма значение колко са били, защото те се превръщат в мотора в учителското съсловие и по-загубените са се напъвали да се равняват по тях ... нали дрОгарите все са търсили най-яката тъкачка, стругар, комбайнер .... учител ..
За гнилите университети за запад от София и дума не можеше да става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеАз къде ходя не е твоя работа.Да във Варна и Пловдив не ходя щото нямам работа там и в Бургас не ходя и в Хасково и на много места на ходя.В София обаче ходя често ама не съм видял соросоиди.Явно ги е страх от мен въпреки че са много а аз съм сам
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТази мръсница е позор за България. Американско гадно мекере! Само шестващите тук идиотски тролове могат да и се възхищават!
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеМи явно са били 10-15 човека.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеНа нашето море няма да стъпя.приключих отдавна.Лакомията на местните ме плаши.Кат са научат да уважават клиента може и да се замисля.
А къде ще ваканцуваме тогава?
Аз харесвам Гърция, Италия, Испания....като по-близки дестинации, без терор...засега.
Ти предполагам ходиш в кримнаш. Там си има своето очарование, когато на кръгъл час се изпъваш като струна на хавлията и почваш да грачиш химна на рф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеБП препоръчвам Септември, ако тогава имаш по-малко работа... На нашето ЧМ има и други варианти, не само този
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеПреди 50 - 60 години хората с образование и опит, получени в западни държави, са били изселвани и заставяни да работят по текеесета, стопанства, заводи, фабрики, разни селски партийци са ги лишавали от възможност да упражняват професията си пълноценно и е трябвало да се преориентират. Така те и/или членове на семействата им биват принудени да станат учители и хвърлят всичките си сили да образоват, да възпитават новите поколения, за да са възможно най-независими от неграмотните и невъзпитани скотове от бкп. Дори е много вероятно да са приели тази единствено възможна за времето си форма на протест и саботаж срещу партията и държавата. Така щото, благодари на изселените лекари, инженери, адвокати, счетоводители, художници, музиканти ... Ама като те чета, очевидно и за тях е било непосилно справянето с най-тежките ватни обременености.
Коментар
Коментар