IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Никой не си избира братята, ние си обичаме русите. Знаеш как е, понякога се сърдим на братята си, понякога не... Вместо да се давиш в злоба, пални машината, разходи се до морето, запознай се с некоя рускиня
    Той предпочита гьотверени, или негърки

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      По повод целофана и т.н ...rl]
      А бе мошеници има навсякъде, един от тях е въпросния господин други са посланиците на шаш които ни лъжат за доклада на БАН- демек дермократи, ама мошенници

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов Разгледай мнение
        http://www.blitz.bg/news/article/424552

Някой да си признае , че е ял бой в Бургас...????
        КАндид е от бургас, ама той няма да си признае , ще мълчи като комунист на разпит

Коментар

• Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение
          Ама май сте изкукали съвсем и сте забравили що сториха на България тъпите северни диваци!
          Българите сме освободени от турско робство от братята руси, поляци румънци и други такива. Ако ти си рязана карабина, може да продължиш да проклинаш освободителите ни. Ако си българин, падни на колене и кажи да живеят руснаците и благодаря задето са ни освободили

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Точно кого да цитирам?
            Кой точно от тези никове?

Трол многоников. Всеки, който има желание може да види какво си писал под тези никове и да разбере, че са идентични.

А тъпотията ти да твърдиш , че Бате Пешо и аз съм един и същ, това не подлежи на коментар. Идиотия.
            Олигошизоида гигоу атакува...
            Никоброец Жалък, нямаш съвпадение, освен
            Бате Пешо
            power grid
            national power
            be google
            олигофрен
            форекс мастер
            Марков
            markoci
            markov
            gigow
            Makc

и прочее сърпове и чукове.

Коментар

Ами НЯМА да я номинират. Дори албанците не са толкоз тъпи, че да се изложат с тая...
              Надявам се не вярваш на всичко дето го пише в нета.

Вредно е за мозъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                Ти си от поколението ОРИ, МЕЛИ, ЯЖ... Не си имал възможност да получиш качествено образование, системата е виновна, а не ти... не можеш да разсъждаваш логически. Ползваш мисловни шаблони и полуфабрикати. Докато аз благодарение на бай Тошо съм получил качествено образование, ти си слагал чавки на тестовете... Имал си възможност да завършиш и да си нямаш хал-хабер понятие за какво иде реч

Давам ти задачка, Да направиш сравнение между Глобалиста Ленин и Глобалиста БатШорош... Започвам и двамата са искали да наложат една красива глобалистична идея

Разкажи какво се случи с КомИнтерна, който беше закрит от другаря Сталин... След реформацията му в СоцИнтерн знаеш ли че основните спонсори на СоцИнтерна са хамерикански шорошоидни НПО-та, които са забранени в Русия
                Изкривяване на фактите и теория на конспирацията.

Кат се гътне Сорос не знам кой ще е виновен. Палете периодично свещичка да не умира.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                  Ха, ха - как не се сетих. Албания ще номинира Кристалина Георгиева.

Баси, кви глупости има из БГ пресата не е истина. Вредно е да се чете БГ преса.

Ами НЯМА да я номинират. Дори албанците не са толкоз тъпи, че да се изложат с тая...
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                    Като ми пишеш, поне цитирай мен, троле.
                    Точно кого да цитирам?
                    Кой точно от тези никове?

Трол многоников. Всеки, който има желание може да види какво си писал под тези никове и да разбере, че са идентични.

А тъпотията ти да твърдиш , че Бате Пешо и аз съм един и същ, това не подлежи на коментар. Идиотия.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Тази мръсница е позор за България. Американско гадно мекере! Само шестващите тук идиотски тролове могат да и се възхищават!
                      Ха, ха - как не се сетих. Албания ще номинира Кристалина Георгиева.

Баси, кви глупости има из БГ пресата не е истина. Вредно е да се чете БГ преса.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Гоцето ми се губи от снимката. Нали и той с Курнелчето бяха при Путя.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Извади шапчица. Гигоу има такава.

Коментар

Трол. ти в края на деня превключи на друг ник! Що бе? Хайрсъзов! не ти ли харесва? Или Манифаст някойси?
                            Като ми пишеш, поне цитирай мен, троле.

Коментар

• Attached Files

Коментар

Тролската идиотия явно няма разумни граници.
                                Ще има, като ви направят тестове за досТЪП.

Коментар

Working...
                                X