IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    https://www.youtube.com/watch?v=Y5kMVC5G4io
    https://www.youtube.com/watch?v=54zO6s45IyI
    https://www.youtube.com/watch?v=V2g2z4khSjk
    Крим, цени плаж
    ДАчия не е ли ръмънска, или шкода - те не са ли чехи. Където се произвежда дадения продукт там е родината му. Собствеността на компанията не е от значение.
    Това че ти не познаваш човек който да кара лада не значи нищо. Ако в Бг се произвеждаше някаква свястна кола, а не недоразумението грейт уол, бих карал такава, а не сегашната
    Мани го Барби ,преди се кълнеше в Саркози ,сега в Оланд утре в Мари льо Пен ,може и Мао дзе дун ...само да не го департиран у нас.....с аир Франсе...
    Кажи за положението в ДБ на фона на изказването на шефа...няма придобиване ,нема увеличение...
    Ама в ДАХ моля....

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Едно е намерение, друго е действие.

Аз също съм имал колеги руснаци и то много отдавна, още като Путин беше никой. Почти всички които познавам са правени по капъл и са същите като форумните поддръжници на Русия.

Говорят колко е велика Русия, колко е хубава Русия, но са извън нея. Не си държат спестяванията в рубли. Не ходят на почивка в Крим или Сочи. Даже някои дето съм ги познавал дори не се връщаха в Русия да видят родата си. Сега като им видя фейсбука на някой от тях положението е същото - снимки от места където са били на почивка (нямат нищо общо с Русия) и разни постове на тема колко велика е Русия и колко е хубаво в нея. Дори тези дето са в Москва не ходят на почивка в Русия, не карат Лада (въпреки че тя Лада е толкоз руска, колкото и Дача са румънски и Шкода чешки), не носят руски дрехи иначе Русия е велика и няма да се дадем на Запада.

Като почнат намерения да ги превръщат в действия - да ходят на почивка в Крим или Сочи, да си държат спестяванията в рубли, да си купят имот в Русия - тогаз ще им повярвам.
      https://www.youtube.com/watch?v=Y5kMVC5G4io
      https://www.youtube.com/watch?v=54zO6s45IyI
      https://www.youtube.com/watch?v=V2g2z4khSjk
      Крим, цени плаж
      ДАчия не е ли ръмънска, или шкода - те не са ли чехи. Където се произвежда дадения продукт там е родината му. Собствеността на компанията не е от значение.
      Това че ти не познаваш човек който да кара лада не значи нищо. Ако в Бг се произвеждаше някаква свястна кола, а не недоразумението грейт уол, бих карал такава, а не сегашната

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
        "Исследования французского статистического института (INSEE) 2008 года (публикация газеты Le Monde 2015 года[5]):
        Не относят себя ни к какой религии — 45%
        Католики — 43%
        Православные — 1%
        Протестанты — 2%
        Мусульмане — 8%
        Иудеи — 1%
        Буддисты — 1%
        Прочие — 1%"
        Практикуващите са още по-малко
        https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...86%D0%B8%D0%B8
        Аз ги изкарах 102%, не знам по добре да смятам

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Тона ми не е менторски, опитвам се да ти помогна... Без особена полза си похарчил времето и парите си за образование. можеш да почнеш да четеш книгите по които е учил баща ти и се надявам да вденеш нещо
          Библията е оцеляла доста време и ще оцелее още доста време. Учебниците по които ти си учил - никой не си ги спомня и никой не ги чете в момента. А Библията се чете и ще продължи да се чете.

Та в нея е казано - По делата им ще ги познаете.

И то пък е актуално и в днешно време. Очевидно човешката природа не се мени.

Коментар

Дори тези дето са в Москва не ходят на почивка в Русия, не карат Лада (въпреки че тя Лада е толкоз руска, колкото и Дача са румънски и Шкода чешки), не носят руски дрехи иначе Русия е велика и няма да се дадем на Запада.

Като почнат намерения да ги превръщат в действия - да ходят на почивка в Крим или Сочи, да си държат спестяванията в рубли, да си купят имот в Русия - тогаз ще им повярвам.
            Можеш ли да направиш сравнение на локацията на марките Нисан, Фолксфаген, Рено, Форд, БМВ в Русия и каква е локацията на Грейт Уолл в България?

Виждаш, че някой кара порше и веднага считаш, че той е барбалеа? Смешно, акъла на един 16 годишен младеж е долу горе такъв... когато конкретния младеж стана на 18г вече почна да схваща, че не е възможно да купиш от селата царевица на 0,20лв и да излезеш на плажа да я продаваш по 2,50/свободен пазар каиш/. Че този, който кара поршето може да е шофъор, може да няма пари да зареди тунджа, може да го гръмнат утре заради дългове или друга причина...

Като говориш за недвижимост, имаш ли представа какви видове недвижимости има, какви са мотивите при покупка на недвижимост, какви са алтернативите на решението за покупка на недвижимост.

Тона ми не е менторски, опитвам се да ти помогна... Без особена полза си похарчил времето и парите си за образование. можеш да почнеш да четеш книгите по които е учил баща ти и се надявам да вденеш нещо

Коментар

Не мисля да убеждавам никого в нищо. Ти говориш за статистики, аз говоря за желанието на руснаците да се върнат в русия. Общото между двама ни е думичката русия и нищо друго. Разбира се няма как да се спрат убииствата и грабежите, но руснаците казват че всички войни между мафиотите са минало.
              Едно е намерение, друго е действие.

Аз също съм имал колеги руснаци и то много отдавна, още като Путин беше никой. Почти всички които познавам са правени по капъл и са същите като форумните поддръжници на Русия.

Говорят колко е велика Русия, колко е хубава Русия, но са извън нея. Не си държат спестяванията в рубли. Не ходят на почивка в Крим или Сочи. Даже някои дето съм ги познавал дори не се връщаха в Русия да видят родата си. Сега като им видя фейсбука на някой от тях положението е същото - снимки от места където са били на почивка (нямат нищо общо с Русия) и разни постове на тема колко велика е Русия и колко е хубаво в нея. Дори тези дето са в Москва не ходят на почивка в Русия, не карат Лада (въпреки че тя Лада е толкоз руска, колкото и Дача са румънски и Шкода чешки), не носят руски дрехи иначе Русия е велика и няма да се дадем на Запада.

А иначе такива хора са съществували още от време оно. Щом в Библията са им отделили цяла глава - По делата им ще ги познаете. Какъв сериозен проблем е било още от едно време - хората които говорят едно, пък правят друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Ето този линк (на Дойче веле) ни казва всичко.
                Дойче веле. Платена от САЩ медия. С платени от САЩ писачи. Наравно с радио "Свобода" и радио "Свободна Европа" на хранилката на Държавния департамент и ЦРУ. Аванпост по време на Студената война срещу СССР, а сега срещу Русия.

Това не е опорка. Дойче веле действително се финансира от САЩ и естествено пуска такава музика, каквато му поръчва господаря.
                Болшевишки дрънканици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Въпреки, че примера по-долу с младите чекисти не е много положителен, по-скоро не е разбираем за западния кон с капаци... В момента в Русия има ред!

Выпускники Академии ФСБ устроили заезд по Москве на 30 одинаковых Gelandewagen
                  http://www.gazeta.ru/auto/news/2016/..._8835461.shtml
                  В интернете появилась видеозапись езды кортежа примерно из 30 элитных внедорожников Mercedes Gelandewagen, в которых, как уверяет автор видео, свой выпуск отмечали слушатели Академии ФСБ. Ролик опубликован одним из пользователей в Instagram, а также на сервисе YouTube под названием «Академия ФСБ»..

На видеозаписях кортеж дорогостоящих иномарок хаотично перемещается по улицам столицы, при этом водители многих машин грубо нарушают ПДД.
                  Болшевишка помия.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Болшевишката помия няма място сред нормалните народи!

Коментар

• Yeah

Коментар

• Коментар

Не мисля да убеждавам никого в нищо. Ти говориш за статистики, аз говоря за желанието на руснаците да се върнат в русия. Общото между двама ни е думичката русия и нищо друго. Разбира се няма как да се спрат убииствата и грабежите, но руснаците казват че всички войни между мафиотите са минало.
                          Въпреки, че примера по-долу с младите чекисти не е много положителен, по-скоро не е разбираем за западния кон с капаци... В момента в Русия има ред!

Выпускники Академии ФСБ устроили заезд по Москве на 30 одинаковых Gelandewagen
                          http://www.gazeta.ru/auto/news/2016/..._8835461.shtml
                          В интернете появилась видеозапись езды кортежа примерно из 30 элитных внедорожников Mercedes Gelandewagen, в которых, как уверяет автор видео, свой выпуск отмечали слушатели Академии ФСБ. Ролик опубликован одним из пользователей в Instagram, а также на сервисе YouTube под названием «Академия ФСБ»..

На видеозаписях кортеж дорогостоящих иномарок хаотично перемещается по улицам столицы, при этом водители многих машин грубо нарушают ПДД.

Коментар

България 1.6
                            Германия 0.9
                            И така е почти по всички показатели - Русия си води мощно в Европа в престъпност, в употреба на алкохол, дрога и опиати.

Коментар

Има статистики в нета. Доста показателни са. Питай Ванката - той ще постне някоя скоро време.
                              Абе стига с тия статистики, изтрещехте бе ора... Днеска един ми смята в пари, Колко стрували белгия и Колко уелс и че трябвало белгиа да победи, защото пазара бил дал такава цена на фудбалерите... Улавец

Коментар

Гледам отново пишете за русията. Да дам моите 5 стотинки само че от по различен ъгъл. Живея и работя в германия и в немска фирма вече 2 години, срещнах много руснаци тук. Говорили сме си и може би 70-80% искат да се върнат в русия. Казват ако може путин още един мандат да изкара/има ли това право , не знам/, следващия да бъде като него и русия ще се оправи. И сега полека лека си стъпва на краката, но тогава ще бъде още по добре. Това са хора които са над 15-20 години тук, някой имат недвижимости и въпреки всичко искат да се върнат. Не знам доколко е вярно, но казват че путин вкарал в затвора почти всички престъпници, казват че може да си оставиш колата на улицата без да я заключваш и никой не пипа/трудно ми е да го повярвам/. Имали такива закони че полицаите първо стрелят , а после питат кой си. Признавам си звучи като приказка, но казвам какво говорят
                                Има статистики в нета. Доста показателни са. Питай Ванката - той ще постне някоя скоро време.

Заради такива като мен дето вярват на статистиките, а не на една жена каза, специално в Русия си класифицираха някои от статистиките като секретни и вече няма да ги публикуват.

Е ти статистика за убийствата по държави.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_o..._homicide_rate

Цъкаш на Rate и се сортира по колонката.

Русия е първа сред белите държави (в Европа) с 9.5 убийства на 100 000 човека.

Русия 9.5
                                САЩ 3.9
                                Европа средно 3.0
                                Турция 2.6
                                България 1.6
                                Германия 0.9

И така е почти по всички показатели - Русия си води мощно в Европа в престъпност, в употреба на алкохол, дрога и опиати.

Коментар

Working...
                                X