IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Гражданската война в Сирия избухна преди тази в Либия.

Кадафито още се вееше на бял кон, докато Асадчо се печеше на огъня вече.

Така че няма как да е станало като в Либия. То още не беше почнало.

Но теория на конспирациите датите и последователността на събитията ги нямат за нищо. Подробности както се казва.

Събитията в Либия започват с месец по рано на 15 02 2011 и продължават 6 месеца
    до убийството на Кадафи.Тези в Сирия започват на 18 март 2011 със събитията в
    Дераа и продължават до ден днешен,не че в Либия и в момента не е разграден двор.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Те го създадоха, но кой го отгледа с бащинска любов...
      Нещо като доказателство имаш ли, защото аз имам другото доказателство че е създадена и финансирана от шаш дори им пускаха оръжие, ужким сбъркали и други такива

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Ами аз съм дал 2 линка. Едното е от хора които смятат, другия е правителствена информация. Във правителствената информация глобите не фигурират. Като искаш повече, отваряш двете статии на монитора - едната отляво , другата отдясно/ ако не знаеш как става питай/ и четеш
        Има една подробност за дадените/върнати от оуропата пари.
        1-Дадените пари са от данъци. тоест се събират от всички калпаци и забрадки,
        2-Върнатите пари са по проекти - тоест се дават на/(се крадат от) няколко души само, а калпаците и забрадките да си купят благините с останалото след данъците
        3-Върнатите пари създават парникова атмосфера на икономиката ни която никога няма да проходи самичка по този начин - винаги ще разчита на субсидии.
        4-Върнатите пари са реален инструмент за лишаване от суверенитет. Ако не слушате, няма да ви ги дадем
        5-...
        Last edited by VNM; 05.07.2016, 17:56.

Коментар

• Хахахаха !!!
          Докато си мерите, го таковаха без вазелин.

WELCOME TO NEW WORLD ORDER !!!

""Според текста на закона, по време на антитерористична операция службите могат да налагат всякакви ограничения на гражданите - да разполагат с имуществото им, да им ограничават достъпа до комуникации.""

https://news.bg/politics/armiyata-sp...-proverki.html
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
            Чакай сега, по тези данни излиза че вноските ни не са 29 млрд. евро. А три пъти по-малко. Получените средства също надхвърлят вноските, които сме направили и реално сме на печалба. Или аз нещо не ги разчитам правилно?
            Ами аз съм дал 2 линка. Едното е от хора които смятат, другия е правителствена информация. Във правителствената информация глобите не фигурират. Като искаш повече, отваряш двете статии на монитора - едната отляво , другата отдясно/ ако не знаеш как става питай/ и четеш

Коментар

То от такива, дето носят прашки (всички ги видяха) не знам ка може да се...
              Прашки могат да бъдат само в твоето изкривено съзнание, нарича се бандаж и се носи от всички спортисти- виж за шахматистите не знам.

Коментар

И не, Русия не го е поискала от Грузия, защото там е бил задържан вече при действие на програмата "еднопосочен билет"!
                Добре не го искала от грузия, но го е искала от 10 други държави. Те защо не са го дали

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Готвеха им инвазия и само чакаха заповед за нахлуване ,но руската флота им влезе
                  изотзадзе и го предотврати това нещо.Като видяха ,че няма да стане като в Ирак
                  и Либия спретнаха им майдан или гражданска война.
                  Гражданската война в Сирия избухна преди тази в Либия.

Кадафито още се вееше на бял кон, докато Асадчо се печеше на огъня вече.

Така че няма как да е станало като в Либия. То още не беше почнало.

Но теория на конспирациите датите и последователността на събитията ги нямат за нищо. Подробности както се казва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

А във Франция как празнуват....
                    ОНЗИ ДЕН ОТ ФРЕНСКИЯ НАЦИОНАЛИН ОТБОР ПО ФУТБОЛ....
                    имаше само двама бели.....всичко беше чернилки и араби...
                    Те как празнуват...
                    Поста е за иван 2015- , а бе ванчо, вчера пуснах клипче от париж, монмартър, поста е специално за пенсионера, но чувствай се поздравен и ти, цялата улица с арабели. нигери и други рязани карабини. И този клип е от преди 4 години. Смятай какво е сега, арабелите и нигерите растат във франция в геометрична прогресия, не в аритметична

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      Ми да не искам в НАТО не искам и в ЕС.Не искам и айфон не искам и западна кола.Не искам голяма армия а таква с ядрени ракети.
                      Аз пък искам по-практични неща. Да ми запълнят дупките по улицата.

Коментар

Мхм, той им прати чеченците... Те всичките са хамерикански граждани... Таман 20 000...
                        да и туристи
                        какъв е проблема с тия 300 танка и 20к чеченци?!
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                          Ми да не искам в НАТО не искам и в ЕС.Не искам и айфон не искам и западна кола.Не искам голяма армия а таква с ядрени ракети.
                          бай пеше, москвича в движение ли е?
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            чернокожото каубойче
                            Мхм, той им прати чеченците... Те всичките са хамерикански граждани... Таман 20 000...

Коментар

Те го създадоха, но кой го отгледа с бащинска любов...
                              чернокожото каубойче
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Само за ракетите съм съгласен, макар че като си представя последните ни няколко главнокомандващи с ядрено куфарче и се разколебавам
                                Главнокомандващия няма да се занимава с ядрено куфарче а военните

Коментар

Working...
                                X