IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Отивай и ти с него, пуснете малко транквиланти във водата, че едни фобии ви гонят..
    Трябва да сте свежи за вноските.
    The strongest stand last.

Коментар

• Днес руска медия публикува статия, в която пише, че по предварителни данни в Русия една жена родила в пътуващ влак и малко след раждането изхвърлила от пътуващия влак на железопътната линия новороденото момиченце. Според статията тялото на убитото дете е открито по-късно на железопътната линия и заради този факт е образувано наказателно дело срещу майката за убийство на новородено дете.

http://xakac.info/news/52275
      Last edited by Ivan2015; 06.07.2016, 08:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Изперкал соросоид?
        Бързо прихващаш езика на северната пропаганда.
        Да не искаш да кажеш, че безрезервно вярваш на уикилийкс? Квото там напишат значи е истина, а?
        Най-вероятно е така.
        Но да отбележа, че там никога не съм виждал изтекла каквато и да е информация за някои други държави, като Русия, или Китай например. Питам се защо ли?

Сега, да кажа че не вярвам на нищо докато не видя оригинал. Колкото до оригиналния емайл - хедърите доказват произхода на всеки емайл и неговата автентичност.
        Иначе хедъри всякакви може да направиш, но те могат да заблудят само такива като Ватето. Чакай... той даже не знае какво е това,
        Уикилийкс и сноудъновите творения са по-изпипани, предназначени са за по-образовани наивници ...
        Помните ли една интрига на известия.ру, в която се опитаха да натопят държавния департамент, че плаща на лгбти, за да дискредитират приближени на жожето. Американците им върнаха фалшивото писмо с поправки и си предложиха услугите и в бъдеще да им редактират ашибките на чист руски ...
        Last edited by OMG; 06.07.2016, 08:35.
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Да не забравиш хапчето онова голямото жълтото осем часа мина
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ма разбира се че истина е всичко написано което уйдисва на сороститутките всичко друго не е истина
            Удари една студена вода от коритото на свинята, да се освестиш от самагона!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Гърция зле ли и е?
              Гърцея добре ли е ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Я се осъзнай, комуняго..
                Това на второто си аз го кажи..
                Или на третото.
                По едно хапче за всеки:
                Пешо, grid, plant, sulio..

Коментар

Изперкал соросоид?
                  Да не искаш да кажеш, че безрезервно вярваш на уикилийкс? Квото там напишат значи е истина, а?
                  Най-вероятно е така.
                  Но да отбележа, че там никога не съм виждал изтекла каквато и да е информация за някои други държави, като Русия, или Китай например. Питам се защо ли?

Сега, да кажа че не вярвам на нищо докато не видя оригинал. Колкото до оригиналния емайл - хедърите доказват произхода на всеки емайл и неговата автентичност.
                  Иначе хедъри всякакви може да направиш, но те могат да заблудят само такива като Ватето. Чакай... той даже не знае какво е това,
                  Ма разбира се че истина е всичко написано което уйдисва на сороститутките всичко друго не е истина

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                    Джафкат комунягите.. Един лев не е произвел, банката му е взела заводската панелка и сега е намерил пари за нет и лае срещу капитализма.

Коментар

• Джафкат комунягите.. Един лев не е произвел, банката му е взела заводската панелка и сега е намерил пари за нет и лае срещу капитализма.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Струва ми се, че прекаляваш. Не съм останал с такива впечаления от теб, а именно да си изперкал соросоид Имах те за нормален опонент. Ако се съмняваш в Уикилийкс като източник, мисля че няма какво повече да говорим. Сериозно го казвам.

А, и само да отбележа - хедърите не могат да бъдат свидетелство за автентичност. Мога да ти спретна каквито искаш хедъри. В случая за мен е важна репутацията на източника - Уикилийкс.
                        Изперкал соросоид?
                        Най-вероятно е така.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Нетваре, не виждам оригииналния емайл? Виждам само хтмл? Текст във уеб сайт?
                          Имам чувството че няма оригинален емайл с хедърите.?

Това ме навежда на мисълта за най-обикновен Москаллийк
                          Струва ми се, че прекаляваш. Не съм останал с такива впечаления от теб, а именно да си изперкал соросоид Имах те за нормален опонент. Ако се съмняваш в Уикилийкс като източник, мисля че няма какво повече да говорим. Сериозно го казвам.

А, и само да отбележа - хедърите не могат да бъдат свидетелство за автентичност. Мога да ти спретна каквито искаш хедъри. В случая за мен е важна репутацията на източника - Уикилийкс.
                          Last edited by netware5; 06.07.2016, 01:36.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Като искаш оригинал - ето ти го в сайта на Wikileaks: https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/22728

P.S. И вече като специалист ти казвам, че последната фраза в имейла, а именно демонстрира пълната тъпота на на американските дипломати, което впрочем не ме учудва. Всичките дипломати - и американски, и руски, и български, и бимбинистански, са тъпи по рождение. Цитираното твърдение надминава по тъпота и най-големите бисери на премиера Б.Б. и известния бивш депутат Гошо Тъпото, взети заедно. Пази Боже щом от такива хора зависят съдбините на нашата планета ....
                            Нетваре, не виждам оригииналния емайл? Виждам само хтмл? Текст във уеб сайт?
                            Имам чувството че няма оригинален емайл с хедърите.?

Това ме навежда на мисълта за най-обикновен Москаллийк
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                              "Овцете сме около 97 % , а останалите са овчарите и собствениците.
                              Обаче когато положението стане нетърпимо, се вдигаме.
                              Например търпяхме турското робство 500 години, и накрая се решихме.

Явно и сега отиваме натам.
                              Ето, вече минаха 140 години, остават още само някакви си 360.
                              И като се вдигнем, мамицата им ще разгоним. "
                              Който е овца, има право да говори в първо лице. Лошо няма, поне е честен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                                Повечето потрошени предприятия на България са работили на загуба.

Питай Ванката, той ще ти постне статистика.

И показателите отдавна сме ги задминали по пари, нищо че комините не пушат. При това сме ги задминали с 2 милиона работещи, а не както преди с 3-4 милиона работещи (или колкото са били там).

Кога най-накрая ще разберете, че няма логика да сме произвеждали толкоз много и магазините да са били празни. Къде е отивала всичката тази произведена продукция, що я е нямало по магазините.
                                Логика има и тя е в различната структура и механизми на функциониране тогава и сега. Определено, сега е по-пъстро и снабдено...ама над 2 /два!/ милиона българи напуснаха страната. Това "задминаване по пари", доколкото в това "задминаване" са включени куп частни предприятия с чужди инвеститори /инвестират-генерират печалба-извличат-остава у тях, те си харчат, както искат а за нашите арбайтери-каквото остане/e "обобщено, като цяло за Икономиката" и мноого далеч от благосъстоянието на средния гражданин. Той, като цяло, изгуби.

Коментар

Working...
                                X