If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Глупости. "Имаш ментални проблеми" е констатация без обиден смисъл. Загрижен съм, този вреди на всички около себе си.
- А ти, дори да си модератор, с нищо не помагаш. Напротив, стимулираш неадекватното поведение.
Поздрави.
Категорично не съм съгласна.
Работата на модератора не е да ти помага, а да модерира адекватно и с Мозък, както го направи и преди появата ти днес!
Успокойте се. Няма да има никаква война, освен във вашето въображение.
Ще има бавен и окончателен разпад на тези на които им изтичало времето.
Е всеки мисли за различи неща, но ще гледаме мача, ще видим. Той всъщност вече почна и някои червени картони са раздадени.
В зависимост от прочита.
Според мен, тя вече е факт. Фазата, е въпрос на гледна точка..
В момента, борбата е за ВРЕМЕ ...
За едните, времето изтича.. И те много добре го знаят (все пак, не всички са идиоти.)
За другите, повечето време, е повече време за подготовка ...
Партията ще е с един победител (заради прогреса при въоръженията)...
Часовника цъка..
Фигурите и пешките се движат по дъската ...
приказките НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ ...
Ако за "победител" броиш оживелия, вероятно, ще има някой-друг. Над кого и над колцина ще властва, за да се радва на "победата " си и при какви условия за живот?
Един мой познат казваше, че ко мо не та та мразят НАТО, защото страните членки на НАТО се борят против терористите, а ко мо не та та са извършили много терористични актове. Да ви напомня, че на 16 април 1925г. ко мо не та та избиха в атентата в църквата "Света Неделя" в София над 200 души. Според някои данни сред тези над 200 загинали в този атентат е имало 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3 майори и 9 капитани, 3 депутати.
Абе третата световна чука на вратата ни според мен. Явно прекалено дълго време сме били мирни и сега се чудят какви глупости да направят, за да катализират положението. А и да не забравяме, че по време на война се печели най-много
В зависимост от прочита.
Според мен, тя вече е факт. Фазата, е въпрос на гледна точка..
В момента, борбата е за ВРЕМЕ ...
За едните, времето изтича.. И те много добре го знаят (все пак, не всички са идиоти.)
За другите, повечето време, е повече време за подготовка ...
Партията ще е с един победител (заради прогреса при въоръженията)...
Часовника цъка..
Фигурите и пешките се движат по дъската ...
приказките НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Абе нали са при теб на масата, я ги извади, хем ще си по-"безпристрастен". Може и моята да извадиш, "хексперт" си...
До i_hristov
Цитат:
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
+1
Мнда, това вече почва да става интересно.
Тоа се едно ся каца одкосмоса...
А и напоследък ми праи фчепатление, че отвъд окяна "изказванита" стаат се по-ъпсуртни...
Мнения по тоа ъпрос ?
Абе третата световна чука на вратата ни според мен. Явно прекалено дълго време сме били мирни и сега се чудят какви глупости да направят, за да катализират положението. А и да не забравяме, че по време на война се печели най-много
Третата Световна е вече тук. Но, ако печелят "най-много", печелят ония, при които Мецана не танцува. Някак ме е гъдел, обаче. Научи се Меца да денси и да се доставя бърже-бърже, за някакви 30-40 минутки до произволно място по света...
+1
А и напоследък ми праи фчепатление, че отвъд окяна "изказванита" стаат се по-ъпсуртни...
Мнения по тоа ъпрос ?
малко смях от вчера http://glasove.com/categories/novini...-tehni-pravila
При това САЩ желаят Русия “своевременно да ги информира за всички военно-въздушни операции на режима в Дамаск”. Въоръжените сили на Сирия могат да водят военни действия, включително и от въздуха, против “Джебхат ан Нусра” извън зоните на примирието, ако бойците на този групировка завземат такива райони, смятат във Вашингтон.
В същото време американските власти предлагат Русия да се съгласи да оказва на сирийските войски въздушна подкрепа в случай, че те бъдат нападнати от джихадистите от “Ан Нусра”, само “ако това е предварително съгласувано със САЩ”.
Последното изречение кърти мивки
+1
Мнения по тоа ъпрос ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Малко ми е късно да сменям "амплоа'-то. Виж ти може да се пробваш да подобриш рекорда от 250души на ден- не е хубаво така колежке от рано сутринта наздраве . Кога ще работиш
малко смях от вчера http://glasove.com/categories/novini...-tehni-pravila
При това САЩ желаят Русия “своевременно да ги информира за всички военно-въздушни операции на режима в Дамаск”. Въоръжените сили на Сирия могат да водят военни действия, включително и от въздуха, против “Джебхат ан Нусра” извън зоните на примирието, ако бойците на този групировка завземат такива райони, смятат във Вашингтон.
В същото време американските власти предлагат Русия да се съгласи да оказва на сирийските войски въздушна подкрепа в случай, че те бъдат нападнати от джихадистите от “Ан Нусра”, само “ако това е предварително съгласувано със САЩ”.
ОМГитката трябва да го намали- по 250човека на ден трепе
А тък ти ако искаш можеш да си намериш карти от създаването, през периода на бомбенето от пиндосите и след руското нападение. Те не лъжат за разлика от иван
Коментар