Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнениеДавайте вернем Крым, жить не на что! - валютные заемщики рыдают в московском банке. ВИДЕО
Скоро и ти ще станеш "Прав"!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГигов, абсолютно си прав...
Не може при 80 % бедни и недоволни от живота хора, да гласуват за раданчо....
Това си е жив мазохизъм и тъпоглавие....
пп Те и този живот си заслужават, за жалост....
Давайте вернем Крым, жить не на что! - валютные заемщики рыдают в московском банке. ВИДЕО
Скоро и ти ще станеш "Прав"!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСоКоЛоВ, що не престанеш да крещиш?
Никъде не ни е върнал Орешарски за една година, това показват икономическите показатели, а за "10 години връщане" го говори само Бойко Тъпата Тиква и му пригласят герберските тъпанари.
И няма как аз да се припозная в "беден, който гласува в дясно".
Аз не гласувам в дясно и не съм беден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнениеЕдинствения припознат си бил винаги ти, А КОЙ НА КОГО Е ПРОДУКТ, ПО ЧИИ МОДЕЛ Е СЪЗДАДЕН ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, ПРЕДИ ТОВА ИЛИЯ ПАВЛОВ, МОЖЕ ЛИ ТРИМА РУСКИ ГРАЖДАНИ ДА СА ТИ БИЛИ ПРИМИЕРИ И ТОГАВА НИЩО ДА НЕ КАЗВАШ, а сега КОГО ИСКАТЕ ЧЕРВЕНИ ГЬО... ЗА ПРЕМИЕР Путин ли ???ААХХАХАХАХ
Въобще не ви е добре, ДО вчера какви МИЛИ ПРИКАЗКИ ЗА ОРЕШАРСКИ, ДЕТО ЗА 1 ГОД. НИ ВЪРНА С 10 НАЗАД. ТОВА ЗАЩО ГО ЗАБРАВИХТЕ ТАКА УДОБНО!!!!??
И как мазно и нагло ми ЦИТИРАТЕ, някакъв СУПЕР НЕАДЕКВАТЕН И МАЗЕН ТИПАЖ С ЧЕРВЕНА ПРАЗНА ГЛАВА, КАТО АЛ. СИМОВ, ВЪОБЩЕ МНОГО ЗЛЕ.
МАТРЯЛ..
Никъде не ни е върнал Орешарски за една година, това показват икономическите показатели, а за "10 години връщане" го говори само Бойко Тъпата Тиква и му пригласят герберските тъпанари.
И няма как аз да се припозная в "беден, който гласува в дясно".
Аз не гласувам в дясно и не съм беден.Last edited by X_Y; 27.01.2016, 15:50.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕто го резултата на петгодишното герберастко управление. НА ВИ ГО бат Бойко-бореца с корупцията. Бате Бойко-ДЕСНИЯ!
Това е резултата от изборите, в които идиоти гласуват за престъпници.
И в заключение какво е идиот:
идиот е "беден човек, който гласува вдясно"
Ал. Симов
п.п. Някой пък сега да не вземе да се припознае.
Въобще не ви е добре, ДО вчера какви МИЛИ ПРИКАЗКИ ЗА ОРЕШАРСКИ, ДЕТО ЗА 1 ГОД. НИ ВЪРНА С 10 НАЗАД. ТОВА ЗАЩО ГО ЗАБРАВИХТЕ ТАКА УДОБНО!!!!??
И как мазно и нагло ми ЦИТИРАТЕ, някакъв СУПЕР НЕАДЕКВАТЕН И МАЗЕН ТИПАЖ С ЧЕРВЕНА ПРАЗНА ГЛАВА, КАТО АЛ. СИМОВ, ВЪОБЩЕ МНОГО ЗЛЕ.
МАТРЯЛ..
Коментар
-
България - стабилност в корупцията
Годишният индекс на "Прозрачност без граници" показва липса на политическа воля за противодействие на корупцията
........................
С оценка от 41 точки от общо сто, България се намира на 69-то място сред изследваните 168 държави. Средната стойност в проучването през 2015 година е 43 точки. Оценката на страната ни пада с два пункта спрямо миналогодишното издание на индекса. България се намира в дъното на класацията сред държавите-членки на ЕС.
....................................
По-смущаващото е, че рейтингът на България не просто стагнира в последното десетилетие, а пада.
Това е резултата от изборите, в които идиоти гласуват за престъпници.
И в заключение какво е идиот:
идиот е "беден човек, който гласува вдясно"
Ал. Симов
п.п. Някой пък сега да не вземе да се припознае.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Президентът на Русия Владимир Путин разкритикува бившия съветски лидер Владимир Ленин, че е поставил мина със забавено действие под държавата и осъди бруталните репресии, извършени от болшевиките, цитиран от АП и руски медии.
Острата критика по адрес на Ленин, все още е почитан от комунистите и много други в Русия, е необичайна за Путин, който в миналото внимателно подбираше коментарите си по отношение историята на Русия, за да избегне губене на гласоподаватели, отбелязва АП.
Руският лидер осъди Ленин и неговото правителство за бруталното екзекутиране на последния цар на Русия и царското семейство. Според Путин Ленин и правителството му са виновни също за убийствата на хиляди свещеници, както и за създаването на административни граници по етнически линии.
https://news.bg/world/lenin-zalozhi-...-go-putin.html
------------------------------------------------
П.П. Объркал се Вовка. Я, да дойде в наший форум и веднага ще го убедят, че изобщо е нямало такива неща
Коментар
-
СБУ, ау! Российский террорист из «Л/ДНР» спокойно ездит в Европу.
Террорист с позывным «Славян», который воюет на стороне так называемых «ДНР» и «ЛНР», в начале января этого года свободно посетил Польшу.
Об этом сообщает общественный деятель, координатор движения «Спільна справа» Александр Данилюк на своей странице в ФБ.
«Русская фашня из донецких террористических бандформирований спокойно ездит в ЕС.
На фото - Славян с ДШРГ «Русич» в начале января этого года в Варшаве.
Убивал и издевался над украинскими пленниками.
Его личность до сих пор не установлена, уголовное дело не возбуждено, в международный розыск он не подан.
Когда кто-то из политиков начнет снова болтать о создании украинского Моссада, просто вспомните эти фото », - написал активист под фото.
Коментар
-
В РФ косвенно признали жителей Донбасса людьми второго сорта
Ах, ВИЕ, подмолни и мазни ЧЕРВЕНИ терористи !!!!
Коментар
Коментар