IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
    гиги айде стига с тия глупости за братски народи, че чак ми се повръща. С руснаци съм си имал работа- арогантни същества мислещи си ,че са господари на света. И как не те е срам да плюеш по собственят си народ и да възхваляваш руския. Дано поне ти плащат добри пари от организацята за която работиш, щото инае си жалък
    Ще си останеш "разбран" от фатмито.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Кво да се прави,като т.нар емиграция е съставена от боклуци!Или както казва поговорката:"Куче което лае - не хапе!".
      Силни са по форумите,но ако трябва да се върнат тука треперят от страх да не ги боцне Българския чадър или им сипят прахче в чайчето
      Емиграцията е достатъчно образована и добре приета и реализирана в западното общество. Само вас ви гонят

МОСКВА, 22 янв – РИА Новости. В Москве возмущены решением Вашингтона отозвать аккредитации у пяти почетных консулов РФ в США — в Калифорнии, Юте, Миннесоте, Флориде и Пуэрто-Рико, заявила РИА Новости официальный представитель МИД РФ Мария Захарова.
      "Возмущены решением Вашингтона отозвать аккредитации у пяти из шести почетных консулов Российской Федерации в США — в Калифорнии, Юте, Миннесоте, Флориде и Пуэрто-Рико. Более того, им даже грозят уголовным преследованием. Попытки в обоснование подобных неадекватных действий обвинять нас в эскалации напряженности в двусторонних делах не выдерживают критики", — указала Захарова.

РИА Новости http://ria.ru/world/20160122/1363430...#ixzz3yTzL0YQd
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Абе педерофиле, на какъв език пишеш? Не е ли близък на езика руски, словенски, сръбски и прочее славяни? Я погледни корицата на това дето си го пуснал. Ами че там половината думи са на чист руски. "Издание ПЕРВОЕ". Такива са и сега окончанията в руския език. Амчи дори и думата "българи" е в руски вариант "болгаре".
        Руси и българи са народи с общи корени, независимо че българския ген се е омешал с толкова много народи минали през нас.
        гиги айде стига с тия глупости за братски народи, че чак ми се повръща. С руснаци съм си имал работа- арогантни същества мислещи си ,че са господари на света. И как не те е срам да плюеш по собственят си народ и да възхваляваш руския. Дано поне ти плащат добри пари от организацята за която работиш, щото инае си жалък

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Кво да се прави,като т.нар емиграция е съставена от боклуци!Или както казва поговорката:"Куче което лае - не хапе!".
          Силни са по форумите,но ако трябва да се върнат тука треперят от страх да не ги боцне Българския чадър или им сипят прахче в чайчето
          Народът е изтрещял,ще има циркове според мен.

Коментар

• Нов ужас в Швеция: Побеснели бежанци се нахвърлиха на полицаи, разследващи изнасилване на 10-годишно дете
            „Бях готов да се бия за живота си”, разказва униформен

Нов скандал с имигранти избухна в Швеция, само два дни след като 15-годишен бежанец уби с нож млада жена. Отново в център за настаняване на чужденци възникна сблъсък с полицаи, пристигнали след сигнал за изнасилване на 10-годишно момче, съобщава британският „Експрес”.
            Полицейски екип от 10 души пристигнали в центъра за настаняване на бежанци в град Вестерос. Това се наложило заради разследване за многократно изнасилване на 10-годишно момче. Внезапно, обаче, били обградени от тълпа чужденци и били принудени да бягат.

Униформените избягали през авариен изход. „Още повече хора се появиха зад нас. Психически се подготвих да се бия за живота си”, се казва в доклада на един от служителите. „Бяхме 10 полицаи в тесен коридор. Тогава чух някой да крещи, че има авариен изход”, добавя той.

Напрежението било предизвикано от намерението на шведските власти да премести част от пришълците на друго място заради съмненията за изнасилване на дете. Когато служителите в центъра се опитали да изпълнят нареждането, възникнал бунт. Тогава се наложило да бъдат повикани полицаите. Те от своя страна избягали и викнали подкрепление.

Това е поредният случай на напрежението, възникнало докато властите в Швеция се опитват да овладеят огромния бежански поток в страната. Скандинавската страна е най-предпочитана от пришълците от Азия и Африка наред с Германия.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              а вие обсъждате на баба
              ви хвърчилото.
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                Сигурен ли си, че системата не е възстановена пак
                27 декабря 2010 года Председатель Правительства РФ В. В. Путин,
                выступая на заседании Госсовета России,
                предложил вернуть часть советских норм о прописке
                (ввести уголовную ответственность и высылку за проживание без регистрации):

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...81%D0%BA%D0%B0
                Сега не съм ги следил, понеже са ми безинтересни.

85% от мужика никога не е напускал страната и просто гледам други данни, когато преглеждам.

Иначе по цял ден ще ти дуднат как било по света, па то цял живот си висело на село

Коментар

• Утре подготвят голям протест пред министерски съвет а вие обсъждате на баба
                  ви хвърчилото.

Коментар

• Маги,понеже гледам че поста ти се "губи" в цитата ми ще ти обясня отново,че цялата 1300 годишна история на България е комунистическо-историческа пропаганда(т.е лъжа) чиято цел беше само и единствено да покаже дълбоките исторически корени с начало "Волжка България" на българо-съветската дружба чиято разменна монета бяха петрола и природния газ в бартер срещу боклуци от гнили консерви и мухлясали лекарства!
                    След разпада на СИВ през 1990 г .на последната сесия в Москва съветския представител обяви,че членството има цена която (ще) се плаща от всички членки - има линк в ютуб,който съм пускал.Тук може да си лаете и плюете срещу соца и Русия,да защитавате ЕСъ,но знайте,че оная цена от Миналото е на дневен ред преди стинките от ЕСъто...
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                      Да, "прописка" , до 1991
                      https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...81%D0%BA%D0%B0
                      Да!

Не се е махало крепостничеството там, просто въвеждат система с ЕГН ( единен граждаански номер ) и си закотвен с жителство. 1991г. мисля чак отпада системата, когато фалираха ( то при тях е често явление да дънят фалитчета )

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        И последва общ подюрганен залп срещу Запада.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Ами, те се снишаваха, снишаваха, снишаваха, ше кажеш, че са чакали Путин да дойде...
                          И последва общ подюрганен залп срещу Запада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            Горби яката ви изгърби.
                            Ами, те се снишаваха, снишаваха, снишаваха, ше кажеш, че са чакали Путин да дойде...

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              https://en.wikipedia.org/wiki/Serfdom_in_Russia

Баш същото като робство е било, ама това е друга тема.

В резултат от реформата от 1861 г. на повече от 30 милиона руски крепостни селяни е предоставена възможността да участват в икономическата модернизация на страната. Крепостните имат възможност да се откупят, след което и да се придвижват свободно, за да участват в новия стопански живот на Русия. Откупните плащания за руските селяни са окончателно премахнати през 1905-1907 г.

1905 - още са били крепостни.

Тц ... после идва другарят Сталин и въвежда жителството, като пак ги закрепостява по места.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                                Знам кого плюе. И руският ми е много много по-добър отколкото на някакъв американски трол. Аз съм чел доста руски книжки на руски. Предимно фантастика като малък. Отделно списание "Радио" за което се абонирах няколко години. Да не говоря за руските вестници, когато дойде Горбачов. Тях ги четях всеки божи ден.
                                Някакъв софийски тролейбус ще ми говори за руски....
                                Горби яката ви изгърби.

Коментар

Working...
                                X