IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=barbaron;1059944144]:
    И винаги разсъждавайте с едно наум, когато някой реве истерично в името на "българщината".QUOTE]

Спокойно и ние мислим за теб по същия начин

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Изплащането поляга и на мен
      Но във Франция си плащаме данъците с удоволствие, защото знаем, че ще си ги получиме обратно с лихвите в некорумпираната ни държава.
      И съдебната система функционира, и лечението е почти безплатно, и обучението е съвременно и почти безплатно, и пенсионната система е неограбена, и инфраструктурата е на ниво, и т.н.
      Във Франция собствеността върху средствата за производство е що-годе легитимна, което предполага законност, солидарност, честна надпревара. В България грабежът създаде острови на безправие и произвол именно в сферата на едрата индустриална и ресурсна собственост, които са обградени срещу обезумялото население с баражи от заплахи, насилие, манипулации, псевдопатриотизъм, криминализация на бита, расови и етнически предразсъдъци и сблъсъци, провокирани за отклоняване на натрупания гняв, деструктуриране на обществото чрез регионализъм и филофобски противопоставяне на външни ментори, подавяне на бизнес инициативността, на културната изява и многообразие, потъпкване на човещината, на солидарността между хората и чувството им за социална справедливост. Във Франция имаше няколко революции, за да се приучи, че е държава на всички свои граждани.

Коментар

Изплащането поляга и на мен
        Но във Франция си плащаме данъците с удоволствие, защото знаем, че ще си ги получиме обратно с лихвите в некорумпираната ни държава.
        И съдебната система функционира, и лечението е почти безплатно, и обучението е съвременно и почти безплатно, и пенсионната система е неограбена, и инфраструктурата е на ниво, и т.н.
        Колега, акоФранция е Вашата държава и е толкова чудесна, помогнете и тук да стане така. Само ще Ви аплодираме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Барби я кажи пак за Пеевски и Тиквони....
          ............
          Или..тчо що мълчиш ....или броиш външните тоалетни в казабланка или чукотка....
          нека никой не гласува за Гроб....
          ..................
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не
            Има световноизвестна закономерност - когато Русия е зле, България е добре
            Аз и друг път съм казвал че жена ми работи в банка и следи какво правят клиентите с парите си. Нейното мнение е че парите бягат от бг . В този смисъл какво е доброто за бг като руснаците са зле не разбирам.
            И да се върнем на въпроса, не разбрах какво те топли да са зле руснаците, защо не гледаш франция, а си се втренчил в руската икономика. Руснаците е... и ги в г...а, гледай ние как сме/българите/ . Всеки гледа да не плаща данъци дори и франсетата/ ти също/, така че си гледай старостта и не се меси на руснаците

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
              ПСВ, ВСВ, СВ...кога, по-точно? И що точно в такива едни моменти "световноизвестната закономерност" дава фира?
              Време е нато да даде фира....
              Само че при тези продажна система и политици трябва рестарт....
              Тиквони пада от 12 месеца но няма кой да го бутне защото ще загубят привилегиите си....
              В момента Местан ,Атака и ДПС плюс Баракова и Кунева крепят тиквата....

Коментар

Не
                Има световноизвестна закономерност - когато Русия е зле, България е добре
                ПСВ, ВСВ, СВ...кога, по-точно? И що точно в такива едни моменти "световноизвестната закономерност" дава фира?

Коментар

• Барби я кажи пак за Пеевски и Тиквони....
                  цялата преса /блиц ,пик ,24 часа ,труд / брани тиквата от негативите от срещата на Тиквони от българските лоондончани....
                  В момента върви широкопащабно мероприятие да се замаже положението....

Иди..тчо що мълчиш ....или броиш външните тоалетни в казабланка или чукотка....
                  нека никой не гласува за Гроб....
                  Тиквони ще си понесе наказанието за това което е направил и тогава ще бъде съден....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    винаги има първи път..... а изплащането ще е да полегне на някой....
                    Че тя си полягва от ВСВ насетне на един определен

Коментар

Хич не ме интересува колко са дълговете на Франция
                      Знам, че ще си ги изплати, както винаги в последните няколко века
                      Важното е, че си изплаща всеки месец дълга към мен и останалите 60 милиона френски граждани
                      Барби, да не си слънчасал, излиза че те интересува колко са дълговете на руснаците, а не те интересуват собствените ти дългове.
                      Както се казва- аз не искам аз да съм добре, искам вуте да е зле. Това не е ли признак за някакво заболяване/ психично

Коментар

Хич не ме интересува колко са дълговете на Франция
                        Знам, че ще си ги изплати, както винаги в последните няколко века
                        Важното е, че си изплаща всеки месец дълга към мен и останалите 60 милиона френски граждани
                        винаги има първи път..... а изплащането ще е да полегне на някой....

Коментар

Вероятно, иде реч за терористичен акт, лош /източен/ вятър или некачествени резервни части-менте китайско производство. Американската технология не може да греши.
                          По вероятно лично Путя от обикновена лошотия е ходил да прави диверсия на добрия демократичен американски кран.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                            Вероятно си прав , щото ако му отговориш подобаващо на заяждането , ти излизаш лошия според амстердама....колкото и да е странно.
                            Не бъди строг с тях. Имат си указания какви линии да поддържат и какви да затискат. Не са свободни хора. Смили се.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                              БТВ съобщи че кран рухнал в Манхатън.Що така бе Ванчо.Кво стана с технологията?
                              http://btvnovinite.bg/gallery/svetut...bi-chovek.html
                              Вероятно, иде реч за терористичен акт, лош /източен/ вятър или некачествени резервни части-менте китайско производство. Американската технология не може да греши.

Коментар

Колега Марков, не си от вчера тук. Дразнят те подобни явления, защото се палиш и ги пускаш в душата си да ти пият енергията Те се хранят с нея. Пусни си ги в игнора.
                                Вероятно си прав , щото ако му отговориш подобаващо на заяждането , ти излизаш лошия според амстердама....колкото и да е странно.

Коментар

Working...
                                X