Аве седерастията с някакво законче щяла да си бърше на*каното дупе... ха-ха-ха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеAleks това по темата ли е?И кога кандитко ще получи бан за системни обиди?
putinhuylo.info
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН
Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция.
(2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.
Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за:
1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация;
2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи;
3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд";
4. моралния и икономическия упадък на държавата;
5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха;
6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост;
7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи;
8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението;
9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия;
10. безогледното унищожаване на природата.
http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
Всеки апологет на ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ е априори ПРЕСТЪПНИК!Last edited by X_Y; 10.02.2016, 18:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАко пуснат кюлотите на джуджака на търг, сигурен съм, че тук ще се намерят една камара желаещи, бая кинти ще съберат...
Макс, Гигов, Пешо, някой???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеКандид, ти като юрист, как го виждаш това понасяне на отговорност?
Щото аз не съм юрист, но го виждам като избесени по дърветата и уличните лампи и да висят там докато ги изкълват гаргите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеРазбира ти кратуната от право...
Да, законът има МОРАЛЕН характер и няма как да е различно. Наказателният кодекс, макар и писан от комунярите, все пак обхваща цялата гама от действия и бездействия на комуноиди като теб (сигурен съм, че в тъмното ти минало и битност на старшинка все някъде се мъдри някое действие... или бездействие извършено по комуноидни подбуди, което НК е описал)... Затова и толкова Ви е страх от отпадането на давността за престъпления на Комунистическия режим (разбирай - такива като теб, които са вършили престъпления по комуноидно убеждение)...
Та, безспорен факт е, че режимът, с който тормозехте нормалните хора в България е обявен за престъпен и много скоро такива като теб ще си понесат отговорността...
Щото аз не съм юрист, но го виждам като избесени по дърветата и уличните лампи и да висят там докато ги изкълват гаргите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеникой разбира се, щот' червените руски тролове сте бедни кат' църковни мишки и всяко преразпределение на средства и блага ви влече неимоверно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеРазбира ти кратуната от право...
Да, законът има МОРАЛЕН характер и няма как да е различно. Наказателният кодекс, макар и писан от комунярите, все пак обхваща цялата гама от действия и бездействия на комуноиди като теб (сигурен съм, че в тъмното ти минало и битност на старшинка все някъде се мъдри някое действие... или бездействие извършено по комуноидни подбуди, което НК е описал)... Затова и толкова Ви е страх от отпадането на давността за престъпления на Комунистическия режим (разбирай - такива като теб, които са вършили престъпления по комуноидно убеждение)...
Та, безспорен факт е, че режимът, с който тормозехте нормалните хора в България е обявен за престъпен и много скоро такива като теб ще си понесат отговорността...
Направо да ги почваме.
Кой ще уведоми полиция и прокуратура за наличието на
заплаха за националната сигурност тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНикой! Ха-ха:
Касьянов и торт - Чеченцы бросили торт в Касьянова - Москва - https://www.youtube.com/watch?v=nkUooHei58Y
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХахахаааа!
Драги ми Смехурко! Ти, дето лъжеш че си юрист.
Ти си жив майтап в юридическо отношение бе!
Престъпление е онова, което е визирано в Наказателния кодекс. Точка.
А това, че няколко десетки идиоти приемат тъп закон, който обявява комунистическата партия за престъпна, не е Наказателен кодекс. Това е тъпня. И по тази тъпня няма и не може да бъде осъден никой, защото от закона не следва никакво наказание. То и няма как да следва, ама тротинетките, уж "юристи" си показват невежеството.
Айде стига лекции без пари.
Коментар
-
Хаххааа!
Как са се развихрили неграмотните тролове, не е истина. И се радват на тъпнята, наречена "закон". Неграмотници. Прочетете го "закона" бе!.Целия го прочетете., не е дълъг. Една и половина машинописна страница.
Хахааа. ЗАКОННе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение... някой???
Касьянов и торт - Чеченцы бросили торт в Касьянова - Москва - https://www.youtube.com/watch?v=nkUooHei58Y
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronСкоро ще го приложиме тоя закон, с нов ВСС и гл.прокурорНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар