If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз всъщност не визирах теб в този пост. Може да съм пропуснал, но не съм забелязвал да пускаш постове от блиц. За разлика от доста други.
А на мен ми омръзна да ти повтарям че личните чувства към Русия нямат значение.Трябва да се съобразяваме с нейната сила и никога да не забравяме че е доста наблиизо.....В наш интерес е да търгуваме да си възстановим производството на плодове зеленчуци и консерви и отново да се върнем на техния пазар.И никакви ястреби и банкянски глупаци да се изказват.Те нещо напоследък се изпокриха и не се репчат особено оня ястреба от Неврокоп
Е аз ти кавзам че една Германка е управлявала Русия и я е направила велика. за разлика от мъжа и - който е руснак и не е ставал и за чеп за зеле. Ако Хитлер бе превзел Русия щеше ли да се хвалиш след това с това какво постига Русия, под мъдрото ръководство на Хитлер.
На Хитлер най голямата грешка е че нападна СССР.Ако се бяха разбрали и бяха ликвидирали Англия и САЩ днес щеше да живеем в един много по хубав свят
Не позна не сме на заплата и сме много.Целия народ с изключение на няколко хиляди които крадоха и грабиха.Но има време ще има съд за всички които разрушиха държавата.
Аз всъщност не визирах теб в този пост. Може да съм пропуснал, но не съм забелязвал да пускаш постове от блиц. За разлика от доста други.
90% от троловете тук са на заплата към пеевските медии. Много ясно че само от там ще пускат линкове.
Не позна не сме на заплата и сме много.Целия народ с изключение на няколко хиляди които крадоха и грабиха.Но има време ще има съд за всички които разрушиха държавата.
Гледай и не коментирай.Така се казва филам.Гледай и се учи
Е аз ти кавзам че една Германка е управлявала Русия и я е направила велика. за разлика от мъжа и - който е руснак и не е ставал и за чеп за зеле. Ако Хитлер бе превзел Русия щеше ли да се хвалиш след това с това какво постига Русия, под мъдрото ръководство на Хитлер.
Чак пък 2,7 не е. Едва ли някой ще му се върже. По-скоро идва към 10-15. Но и това няма особено значение. Защото в края на краищата никой не иска Русия да спре да помпа нефт. А само хазната и да остане без пари Пък при 20 милиона барела на ден и 70 долара разлика са си 500 милиарда по-малко приходи в Русия за 2016 спрямо 2014 - ако цената се задържи около 30 долара. Все едно каква им е себестойността.
За четири години ако се задържи цената на нефта около настоящите равнище Русия ще загуби 2 трилиона долара - или еквивалента на БВП то и преди петрола да падне и да има санкции.
Силно ме съмнява че руската икономика ще преживее подобен шок. Освен с хиперинфлация
Равновестко ти кат много добър по икономика я ни разкажи кога ще фалира говедария.Първо тя ли ще фалира или Франция Италия Англия.....
По битивиту са се объркали нещо и дават за Екатерина велика.....
Русия израстна Русия няма приятели слабите се страхуват от нея а силните я ненавиждат.....Ха ха ха ха
По битивиту са се объркали нещо и дават за Екатерина велика.....
Русия израстна Русия няма приятели слабите се страхуват от нея а силните я ненавиждат.....Ха ха ха ха
По словам Сечина, сюрпризом последнего года для многих игроков на рынке стала устойчивость к ценовым шокам, которую продемонстрировала российская нефтяная отрасль и в частности "Роснефть". "Мы сейчас находимся, по себестоимости добычи на скважине, на одном из самых низких уровней в мире — это 2,7 доллара за баррель", — заявил он.
Чак пък 2,7 не е. Едва ли някой ще му се върже. По-скоро идва към 10-15. Но и това няма особено значение. Защото в края на краищата никой не иска Русия да спре да помпа нефт. А само хазната и да остане без пари Пък при 20 милиона барела на ден и 70 долара разлика са си 500 милиарда по-малко приходи в Русия за 2016 спрямо 2014 - ако цената се задържи около 30 долара. Все едно каква им е себестойността.
За четири години ако се задържи цената на нефта около настоящите равнище Русия ще загуби 2 трилиона долара - или еквивалента на БВП то и преди петрола да падне и да има санкции.
Силно ме съмнява че руската икономика ще преживее подобен шок. Освен с хиперинфлация
Коментар