IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    От хиперинфлазията има полза бизнеса, а от дефлационния сценарии мазните банкарски г*зове
    Ще видим каква полза за бизнеса има като емигрира 50% от кадърната работна ръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Аз всъщност не визирах теб в този пост. Може да съм пропуснал, но не съм забелязвал да пускаш постове от блиц. За разлика от доста други.
      А на мен ми омръзна да ти повтарям че личните чувства към Русия нямат значение.Трябва да се съобразяваме с нейната сила и никога да не забравяме че е доста наблиизо.....В наш интерес е да търгуваме да си възстановим производството на плодове зеленчуци и консерви и отново да се върнем на техния пазар.И никакви ястреби и банкянски глупаци да се изказват.Те нещо напоследък се изпокриха и не се репчат особено оня ястреба от Неврокоп

Коментар

Верния отговор е нито една от изброените.

но хиперинфлацията в Русия е сигурна както това че слънцето изгрява от изток
        От хиперинфлазията има полза бизнеса, а от дефлационния сценарии мазните банкарски г*зове

Коментар

Ама тя Екатерина Велика е германка.
          Немка, еврейка се тая... Жал ме е за сегашния немец, който е психически, исторически и ментално кастриран от англосаксите

Аз питам следното, ако ЦСКА назначи тренъора на Барса, Байерн, Челси дали ще стане носител на КЕШ... Дева простотиите, дето ръсиш, дева

Коментар

Е аз ти кавзам че една Германка е управлявала Русия и я е направила велика. за разлика от мъжа и - който е руснак и не е ставал и за чеп за зеле. Ако Хитлер бе превзел Русия щеше ли да се хвалиш след това с това какво постига Русия, под мъдрото ръководство на Хитлер.
            На Хитлер най голямата грешка е че нападна СССР.Ако се бяха разбрали и бяха ликвидирали Англия и САЩ днес щеше да живеем в един много по хубав свят

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
              Не позна не сме на заплата и сме много.Целия народ с изключение на няколко хиляди които крадоха и грабиха.Но има време ще има съд за всички които разрушиха държавата.
              Аз всъщност не визирах теб в този пост. Може да съм пропуснал, но не съм забелязвал да пускаш постове от блиц. За разлика от доста други.

Коментар

90% от троловете тук са на заплата към пеевските медии. Много ясно че само от там ще пускат линкове.
                Не позна не сме на заплата и сме много.Целия народ с изключение на няколко хиляди които крадоха и грабиха.Но има време ще има съд за всички които разрушиха държавата.

Коментар

Гледай и не коментирай.Така се казва филам.Гледай и се учи
                  Е аз ти кавзам че една Германка е управлявала Русия и я е направила велика. за разлика от мъжа и - който е руснак и не е ставал и за чеп за зеле. Ако Хитлер бе превзел Русия щеше ли да се хвалиш след това с това какво постига Русия, под мъдрото ръководство на Хитлер.

Коментар

Равновестко ти кат много добър по икономика я ни разкажи кога ще фалира говедария.Първо тя ли ще фалира или Франция Италия Англия.....
                    Верния отговор е нито една от изброените.

но хиперинфлацията в Русия е сигурна както това че слънцето изгрява от изток

Коментар

Гледай и не коментирай.Така се казва филам.Гледай и се учи

Коментар

Чак пък 2,7 не е. Едва ли някой ще му се върже. По-скоро идва към 10-15. Но и това няма особено значение. Защото в края на краищата никой не иска Русия да спре да помпа нефт. А само хазната и да остане без пари Пък при 20 милиона барела на ден и 70 долара разлика са си 500 милиарда по-малко приходи в Русия за 2016 спрямо 2014 - ако цената се задържи около 30 долара. Все едно каква им е себестойността.

За четири години ако се задържи цената на нефта около настоящите равнище Русия ще загуби 2 трилиона долара - или еквивалента на БВП то и преди петрола да падне и да има санкции.

Силно ме съмнява че руската икономика ще преживее подобен шок. Освен с хиперинфлация
                        Равновестко ти кат много добър по икономика я ни разкажи кога ще фалира говедария.Първо тя ли ще фалира или Франция Италия Англия.....

Коментар

По битивиту са се объркали нещо и дават за Екатерина велика.....
                          Русия израстна Русия няма приятели слабите се страхуват от нея а силните я ненавиждат.....Ха ха ха ха

Коментар

• По битивиту са се объркали нещо и дават за Екатерина велика.....
                            Русия израстна Русия няма приятели слабите се страхуват от нея а силните я ненавиждат.....Ха ха ха ха

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Сечин рассказал, кому выгодна дешевая нефть

По словам Сечина, сюрпризом последнего года для многих игроков на рынке стала устойчивость к ценовым шокам, которую продемонстрировала российская нефтяная отрасль и в частности "Роснефть". "Мы сейчас находимся, по себестоимости добычи на скважине, на одном из самых низких уровней в мире — это 2,7 доллара за баррель", — заявил он.

РИА Новости http://ria.ru/economy/20160210/13726...#ixzz3znRVqw7h
                              Чак пък 2,7 не е. Едва ли някой ще му се върже. По-скоро идва към 10-15. Но и това няма особено значение. Защото в края на краищата никой не иска Русия да спре да помпа нефт. А само хазната и да остане без пари Пък при 20 милиона барела на ден и 70 долара разлика са си 500 милиарда по-малко приходи в Русия за 2016 спрямо 2014 - ако цената се задържи около 30 долара. Все едно каква им е себестойността.

За четири години ако се задържи цената на нефта около настоящите равнище Русия ще загуби 2 трилиона долара - или еквивалента на БВП то и преди петрола да падне и да има санкции.

Силно ме съмнява че руската икономика ще преживее подобен шок. Освен с хиперинфлация

Коментар

Важно е главната прокурорка на окупирана от руснаци територия да радва окото. Все пак там така и така няма да има справедлива съдебна система
                                Друго си е справедливата съдебна система на Гуантамо. Наскоро към нарушителките на правата на човека бяха прибавени Англия и Швеция заради Асандж

Кажи сега, защо пендосия нарушава международното право?

Коментар

Working...
                                X