IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Така си пиши колкото и каквото сакаш.....

Щото другото ми прилича на творческа немощ, ...
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Бе, колко пъти да ти казвам да оборваш Росстат, а не мИня?!

Ей, тия 21% дето хич не раждат са рушкини + другите 31% с един киндер + 34% с два. Ха, сега си ги осредни да видиш колко ще се получи?

П.П. Другите с 3+ деца са чеченци и от кавказките республики. Тоест тях ги махаш от сметката.

Обясни защо рускините се порят кат' за световно и дънят по 7 аборта всяка, а не искат да родят деца в рая на Вовка?
      Да и точно тази таблица оборваш собствените си глупави твърдения : че на всяка Рускиня се падали под едно родено дете.

Както се казва смятането се учи 2-3 клас и ти си го пропуснал безвъзвратно ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Какво е националното достойнство пред поредния мега-гига-хипер модел на Лада... ти от таквизи нища съ впечатляваш...
        Явно за теб националното достойнство е цункане на дупето на Обонго....е верно за мен не е

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
          Чемодан - вакзал - Сочи.
          Там няма немски социалки и палави поляци вечер в квартирата да му шепнат на ушо: Шнеле, шнеле ...

П.П. Иначе ме кефи как жоженцето одруса матрьошките с 50 млрд. в Сочи и сега няма кьорав турист

Коментар

• [QUOTE=barbaron;1059948143[/QUOTE]

Хайде барби чети
            http://www.aljazeera.com/news/2016/0...141345408.html
            Assad vows to retake all of Syria 'without hesitation'
            Syrian president says his armed forces would try to retake the entire country as Russia-backed offensive continues.

Превод в ефир искаш ли

Коментар

• Баничките продаде ли за днес, и да отделиш пари за сиганчетата че гледай какво става
              http://www.mignews.info/oshte-2-mln-...-za-tsiganite/
              Още 2 млн. лв. от бюджета отиват за циганите
              И тези два милиона лева ще заминат там, където отпътуваха през годините стотици милиони, без да има практически никаква полза за мургавите ни събратя.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                ООООООООО гросе бос гялди. амджина койдум за такива като него
                Амджи, баш ми драго...
                Бих си побъбрил с теб, но съм си забравил отрицателния IQ редуцир-модулатор днес.

Коментар

• Я кажи сега барби когато влязат руснаците в париж ще плачеш ли като онова франсе - издокаран в костюм, но плаче, защото германците влезли в париж

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                    Чемодан - вакзал - Сочи.
                    ООООООООО гросе бос гялди. амджина койдум за такива като него

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Аз питам как е в кале, ти ми отговаряш как е в сочи, де илия- на кирия.
                      Пък и ресторанта кого храни- само собствениците си, трябва тези хора да работят, няма да ми ходят по ресторанти я
                      Чемодан - вакзал - Сочи.

Коментар

• Аз питам как е в кале, ти ми отговаряш как е в сочи, де илия- на кирия.
                        Пък и ресторанта кого храни- само собствениците си, трябва тези хора да работят, няма да ми ходят по ресторанти я

Коментар

• Ами вие отправяхте войски, наказвахте даеш, показвахте, коалиция от 60 държави водихте, преговаряхте, 500милиона$ дадохте за 40войника и те се предадоха на даеш. Какво повече ще направите. Да бяхте пратили войски да защитят християните/ ох извинявай, аз забравих че там където е живял пряк потомък на христос разрушиха църквата му, всъщност ти ли кара багерчето/, пък сега ще изпращате войски.За кога да ги изпращате, за да се включат на парада на победата в вашингтон , който ще приема путин

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Жоре, по-сериозно....
                            Тва да не са женските легиони на СА...Щоот те са по свирепи от мъжките им.....
                            Сега е момента да пратим Стоичков за върховен господар на кюрдите и да отворим втори фронт на еврейчето Ердоган, който нещо взе да се прави на "умник" по темата за Балканите и БГ империя.

Директно ще забършем северна Сирия, Ирак и южна туракия. После удряме Константинопол

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                              Ти предай на лилиПутьо да се разкарва от Сирия, само бели направи досега там
                              "Саудовская Аравия перебросила войска в Турцию, сообщают западные СМИ.
                              В то же время, сообщает AFP, Анкара выступила с заявлением о готовности начать совместную с Саудовской Аравией наземную операцию в Сирии против боевиков группировки «Исламское государство». Чавушоглу заявил прессе, что "там не будет Башара Асада в будущем"."
                              Белите са само в твоята глава, в моята е направил добро на асад и сирийския народ. Ще обясниш ли как е перебросила войска саудовская арабия в турция. Бяха писали за йордания, ама за турция???

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                                Ти предай на лилиПутьо да се разкарва от Сирия, само бели направи досега там
                                "Саудовская Аравия перебросила войска в Турцию, сообщают западные СМИ.
                                В то же время, сообщает AFP, Анкара выступила с заявлением о готовности начать совместную с Саудовской Аравией наземную операцию в Сирии против боевиков группировки «Исламское государство». Чавушоглу заявил прессе, что "там не будет Башара Асада в будущем"."
                                Жоре, по-сериозно....
                                Тва да не са женските легиони на СА...Щоот те са по свирепи от мъжките им.....

Коментар

Working...
                                X